Şimdi Ara

kz zsn pro dip ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickinibulamayanadam -- 4 Mart 2020; 17:34:59 >

• Dip ses kullandığınız cihazdan gelen sestir, kulaklıkla bir alakası yoktur. Cihazınızın ses geliştirme ayarlarından bu sesleri azaltabilirsiniz. Nasıl yaparım diye sormayın çünkü her cihazın farklı ayarları var, deneyerek çözüm bulabilirsiniz. Konu ile alakalı youtube'da videolar var.

Ben de zsn pro kullanıyorum, iphone ile kullandığımda dip sesleri duymuyorum..iphone'da gürültü önleme özelliği var belki ondandır. Fakat bilgisayarda kullandığımda dip sesleri duyuyordum. Özellikle bir program veya video, müzik başlattığımda bu sesler oluşuyordu. Bilgisayarda ses kartı ayarlarından mikrofon ses giriş seviyesini düşürdüm ve dip sesler kayboldu. Anlaşılacağı üzere; bilgisayarda yaptığım ayar ile yok edebildiğim sesin kulaklıkla alakası yok.
  • ChiFi C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum çok yardımcı oldun.
  • valla hem sattım forumdan hem kendim kullanıyorum laptop bilgisayar vs
    Dip ses ile karşılaşmadım
  • Valla ne yapacağımı şaşırdım.
    Satıcıya söylüyorum dip ses var normal diyor.
    E başka kullanıcılar da neden yok diyorum.
    Yollayın bakalım ama böyle yollayan çok oldu hepsini geri gönderdik. Adam açık açık söylüyor boşuna göndericeksin. Kargo 23 tl e yollasam da direk geri yollayacak.
    Harbiden ne yapacağımı şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickinibulamayanadam -- 3 Ocak 2020; 10:56:1 >
  • Hocam bence internetten şeyi araştırın.
    Dip ses olduğunu bir program vasıtası ile kanitlayabiliyor musunuz ona bakın.Kanitlayabilsenizde kanitlayamasanizda tüketici hakem heyetine başvurun. 1500tl sanırım bu rakamın altındaki alışverişlerde tüm masrafları onlar karşılıyor. Cebinizden de gitmez peşini bırakmayın
  • Dostum satıcının kendisi söylüyor dip ses normal diye ama bu normal olamaz bence çok saçma.
    Eğer satıcıya incelemesi için göndermeden thh ne gitsem alabilir miyim?
    Yoksa incelemesi için yolladıktan sonra mı thh ye gideyim?
    (Sorun yok diye geri yollayacak çünkü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickinibulamayanadam -- 3 Ocak 2020; 13:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickinibulamayanadam

Dostum satıcının kendisi söylüyor dip ses normal diye ama bu normal olamaz bence çok saçma.
    Eğer satıcıya incelemesi için göndermeden thh ne gitsem alabilir miyim?
    Yoksa incelemesi için yolladıktan sonra mı thh ye gideyim?
    (Sorun yok diye geri yollayacak çünkü)
    Valla hocam ben bireysel olarak kullanıyorum ve forum üzerinden olsun çevremden olsun bu kulaklığı sattım çokça

Ne ben karşılaştım dip ses ile ne sattığım arkadaşlar dip ses var dedi

Direk tüketici hakem heyetine başvur bence sen satıcı belli ki yardım etmeyecek dip ses normal diye bir şey yok çünkü :)
  • Gönder kontrol edelim diyor.
    Göndericem %100 sağlam diyip geri yollayacak ondan sonra thh ye gideceğim.
    Garanti olsun diye. 26ntl kargo parası var onu da geri alabilir miyim ? Kontrol için gönderirsem?
  • Dip sesler önceki mesajımda belirttiğim gibi kullandığınız cihazlarda oluşan statik elektriksel seslerdir. Fakat siz kulaklık hakkında konuşuyorsunuz..konuyu tüketici hakem heyetine kadar da getirmişsiniz. Bu seslerin bilimsel açıklaması aşağıdaki youtube linkinde.

Seekeryoutube
    How Atomic Physics Makes Your Headphones Hiss
    https://www.youtube.com/watch?v=-SCgTahaoKY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiFi -- 3 Ocak 2020; 17:39:23 >

• Başka kulaklıklar ile denedim bu ses olmuyor.
    Bu kulaklığı farklı cihazda denedim sorun devam etti.
  • ChiFi C kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum , benden başka kullananlarda olmuyor ama ne yapayım yani bende oluyor normalmiş diyip geçeyim mi?
  • merhaba, şu kz zsn pro konusunda ki kişiyim ben.
    Benim sorunum kulaklığı takıyorum düşük seste şarkı dinleyince cızırtı, rüzgar sesi gibi ses geliyor. Müziği başlatıp sesi tamamen kapatınca belli oluyor. İnternetten baktım dip ses sorunu diye geçiyor. Yanlışlık olmasın diye sormak istedim benim sorunum bu . Başka kulaktıkta yaşamadım bunu.
    Satıcıya mesaj attım normal diyor ama benden başka yaşayan yok.

Telefon ile dinliyorum pinler doğru takılı.
  • İndirmedim.
  • kz zsn pro dip ses sorunu
    Satıcı ile konuşmam bu. Gönderin kontrol edelim diyor ama benden öncekilerinde yolladığını ve sağlam diyip geri yolladığını söylüyor. Şimdi gönderip mi thh ye başvursam göndermeden mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.