Şimdi Ara

L 925

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben G2 alıcaktım ama vazgeçtim 925 almayı düşünüyorum siz kullananlar olarak tavsiye edermisiniz + lar - leri nelerdir birde nerden almamı tavsiye edersiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• uzak dur. hayatımda bu kadar berbat batarya süresi olan bi telefon görmedim. s3'ten 925'e geçtim kasa kalitesine aldandım. s3 iki kat daha iyidi batarya konusunda. ve gece boştayken bile aşırı batarya yiyor bu cihaz. cok sacma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta-

uzak dur. hayatımda bu kadar berbat batarya süresi olan bi telefon görmedim. s3'ten 925'e geçtim kasa kalitesine aldandım. s3 iki kat daha iyidi batarya konusunda. ve gece boştayken bile aşırı batarya yiyor bu cihaz. cok sacma.
    Git G2 al hocam sakın L925 alma.
    Ben ikisinide kullandım yukarıdaki arkadaşın söylediği doğru L925 alacağına S3 al. O bile daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Git G2 al hocam sakın L925 alma.
    Ben ikisinide kullandım yukarıdaki arkadaşın söylediği doğru L925 alacağına S3 al. O bile daha iyi.

Alıntıları Göster
    ben fotoğraf ve sadelik için aldım, android kadar cafcaflı olmayailir ama şu an memnunum. pil süresi gene biraz ayarla alakalı. knock on, glance skydrive otomatik yükleme gibi özellikleri kullanmazsan şarj gayet yeterli. 1,5 saat oyun, 1,5 saat 3g sürekli mesajlaşma ile 1 gün yetiyor. tabi bu senin kullanımınla alakalı.
  • -Vendetta- kullanıcısına yanıt
    Bende yeni aldım ve ilk gün iyice kurcaladıktan sonra şarjını fulleyip yattım.7 saat sonra civarı telefonu elime aldığımda hala %100 gösteriyordu.Boştayken dediğiniz olmadı bende ve 1 günü rahat çıkartıyor şarjı.(Oyun oynamadım ama uygulama yükleme,fotoğraf çekme,menüleri kurcalama vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: junex

ben fotoğraf ve sadelik için aldım, android kadar cafcaflı olmayailir ama şu an memnunum. pil süresi gene biraz ayarla alakalı. knock on, glance skydrive otomatik yükleme gibi özellikleri kullanmazsan şarj gayet yeterli. 1,5 saat oyun, 1,5 saat 3g sürekli mesajlaşma ile 1 gün yetiyor. tabi bu senin kullanımınla alakalı.

hocam bende de herşey kapalı. 2g network'ta kullanıyorum. su gibi içiyor şarjı. knock on'u nasıl kapıycaz? glance vs. kapalı
    (tamam hocam buldum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vendetta- -- 30 Aralık 2013; 12:57:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta-

quote:

Orijinalden alıntı: junex

hocam bende de herşey kapalı. 2g network'ta kullanıyorum. su gibi içiyor şarjı. knock on'u nasıl kapıycaz? glance vs. kapalı
    (tamam hocam buldum)

Ayarlar> Dokun

http://imageshack.com/i/j5xkjrj

Bu da şarj süresi

http://imageshack.com/i/mygdehj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık n-gage classic l 70 tl l
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • junex J kullanıcısına yanıt
    evet 1 gün pil süresi gayet yeterli ve bence gayet de hoş bir telefon ve ben işletim sisteminide sevdim lakin büyük ihimal 1020 alıcam

tavsiyelerinizi hala beklemekteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All is Well -- 30 Aralık 2013; 15:16:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: All is Well

evet 1 gün pil süresi gayet yeterli ve bence gayet de hoş bir telefon ve ben işletim sisteminide sevdim lakin büyük ihimal 1020 alıcam

tavsiyelerinizi hala beklemekteyim
    ikiside çok güzel ben s4 ü sattım l920 aldım ve memnunum telefondan pişman olmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

ikiside çok güzel ben s4 ü sattım l920 aldım ve memnunum telefondan pişman olmadım

Alıntıları Göster
    925 kullanıcısıyım kesinlikle LG G2 almalısın yada bekleyip Lumia 929 piyasaya düşsün onu al Snapdragon 800 Adreno 330 2 GB Ram 1080p Ekran vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaoupa

925 kullanıcısıyım kesinlikle LG G2 almalısın yada bekleyip Lumia 929 piyasaya düşsün onu al Snapdragon 800 Adreno 330 2 GB Ram 1080p Ekran vs.

Alıntıları Göster
    sony xperia sp, s4 mini araştırıyordum. Bugün bunların hepsini teknosada inceledim. xperia sp nin ekranı soluk ve kasası çok dandirik arka kapağı incecik plastik, demosunun kapak tırnakları tutmuyor laçka olmuş. İstediği kadar özellikleri hızı iyi olsun o kasayı eline alınca oyuncak telefon hissi veriyor. samsung s4 mini tasarım olarak güzel ama onunda ekranı fazla yapay bir renkler aşırı parlak onun da kasa çok plastikimsi. En beğendiğim LG G2 oldu ekranı, tasarımı hızı çok iyi, ama bütçemi aşıyor. lumialara şöyle bir bakayım dedim. 925 şık tasarımı ile gerçekten gözüme girdi hemen. Androide alışkın olmama rağmen wp8 hızı da gayet iyi. Açıkçası uygulama güncellemekten bıktım androidde. windows phone a geçiş yapmaya karar verdim. 925 alacağım sanırım. Lumia kullanan arkadaşlarım var hepsi memnun.

• Chaoupa kullanıcısına yanıt
    Kardeş Lumia 929 demişsin ama piyasaya ne zaman düşer kaç para aralığında girer
  • benim kullanımıma göre 1 saat oyun 1.5 saat falan müzk sürekli 3g açık mesajlaşıyorum internetteyim günü çıkartıyor akşam şarja bırakıp yatıyorum ertesi gün aynı kısır döngü
  • bthnmlk kullanıcısına yanıt
    bu zaten günümüz telefonları için bence gayet yeterli bir derece günü çıkarsın yeter ki zaten bu pil teknolojisiyle fazlası yapılması zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: All is Well

bu zaten günümüz telefonları için bence gayet yeterli bir derece günü çıkarsın yeter ki zaten bu pil teknolojisiyle fazlası yapılması zor

yani haklısınız hocam şarjım bitmesin diyenler 3310 a
  • bthnmlk kullanıcısına yanıt
    büyük ekranlı akıllı telefonlarda 2 gün giden yok ki. pili güçlü olanlar var elbette ama onlar da 4 çekirdek işlemcisi sömürüyo pili yine 1 gün gidiyor. Pili sabahtan akşama yeterse sorun yok.
  • Doğrudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence g2 al hocam daha ince ve şık telefon.
  • Bende kararsız kaldım,S3 ve S4 mini arasındaydım,Lumia 925 i görünce fikrim değişti.Bende almayı düşünüyorum,takipteyim
  • hay-bey kullanıcısına yanıt
    hocam aynı durumdayım s4 mini mi l 925 mi karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All is Well -- 5 Ocak 2014; 20:57:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.