Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgilenenlere yeni güncelleme gelmiş. (v1.0.2396)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

İlgilenenlere yeni güncelleme gelmiş. (v1.0.2396)

İlgilenenlere değil , zkidro kullananlara yen igüncelleme gelmiş..

teta bu güncellemyi ve DLC yi içeriyor zaten...

@S@ldırg@n: xbox 360 padle oynuyorum oyunu burada sorun yok. sendekinin kaynağını bilemeyecem heralde arabadandır çünkü klavye hassasiyet ayarı yokki mouse un ve padin var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 19 Kasım 2011; 17:28:43 >
  • oyun oynadığım en iyi oyunlardan birisidir diyebilirim ama inglizcem yok diye arabanın içinde öldürülen adama kadar gelip bıraktım türkçe yama bekliyorum
  • Beyler

Oyun 800x600'de de aynı fpsde, en yüksekte de. Sizde ne durumda?

Beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

O dediğiniz şey v1.0.2393.1'i içeriyor, v1.0.2396'yı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 19 Kasım 2011; 17:46:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Soruma cevap verseniz diyorum. Simdi ben su ayakkabi magazasinin onunde olu bulunan adamin gorevini yapmaya calisiyordum en son. Magazadan
    iceri girdim o kadinla konustum oyun lie sec ama kanitin saglam olsun dedi ben gittim 2 seferde de yanlis kaniti sectim. Sonra kadin kovaladi
    gittim silahi falan buldum ama yine boyle derken arkadas hadi gun store'a gidelim dedi. Iyi de arabaya binip gun store'a gidince
    CASE FAILED diyor. Napmam gerek?

davayı cözemediğin için yanlış kararlar verdiğin için sorguladıgın kişi üzerinde hakimiyetin düşüyor bu yuzde case faıled oluyor

ilk soruda "eyewhitness account" kadın yalan söylüyor "lie" yani.kanıt "evidence" gostermen gerekıyor burdakı kanıt ise layaway voucher.. ikinci soru possible murder suspect dogru cevap doubt olacak.3 soru ise detail of shooting onun cevabı dogru olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

doubt ile lie arasindaki temel fark nedir?doubt dedigumde genelde bagirarak karsi cikiyor.lie da ise neden gosteriyorum.bazen karisiyor.temel olarak cozumlerde nasil kullanabilirim.fikirlerinizi bekliyorum beyler

işte yüz ifadelerine bakacasın yada konuya hakimsen adamın tam olarak doğruyu değilde kendince birşeyler saçmalıyorsa yada eksi kbilgi veriyorsa doubt diyeceksin eğer yalan söylüyorsa Lie diyeceksin ama neden göstermen lazım bu arada Lie dedikten sonrada adamın yüz ifadesine bakmayı unutma yardımı dokunur... hem mutlaka tüm ipuçlarını toplaki lie dedikten sonra kanıtlamaya şansın olsun bari

@Regionella: sürümle ne alaksı var kasmanın (hmm belki kürkele ilgili olailir ) ama saçma yinede. soruna cevap verecek olursam teta var kasmıyor + teta dlc ve updatei bulunduruyor all-in-one

ama ama yuz ıfaedesi her zaman şaşırtıyor tamam bazısı hıc gozunu kacırmadan soyluyor hemen dogruyu yapıştırıyorumda bazısında hıc anlamıyorum.ultra mega ıngılızcem yok denılenı anlamaya çalısıyorum loga bakınca pek bısey anlasımıyor.duzyazı herıfın yada kadının yuzune bakarken anlamlı oldugu ıcın log dan da yardım almıyorum

ben hala suphelı oldugunda herıfın neden bagırdıgını anlamadım neys e bakıcam.bu arada ben dlclerı oynuyorum trafık bıttı gayetde guzel gıdıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

İlgilenenlere yeni güncelleme gelmiş. (v1.0.2396)

İlgilenenlere değil , zkidro kullananlara yen igüncelleme gelmiş..

@S@ldırg@n: xbox 360 padle oynuyorum oyunu burada sorun yok. sendekinin kaynağını bilemeyecem heralde arabadandır çünkü klavye hassasiyet ayarı yokki mouse un ve padin var.

Theta sürümü bendeki.Klavye hassasiye için demedim.Kasma sorunu kodla çözülüyor ya bunun da öyle bi çözümü var mı diye sormuştum.Dediğiniz doğru olabilir arabadan daha oyuna yeni başladım sadece polis arabasıyla denedim.

• theta sürümü bastan kurdum theta ile ilgili patch vs seyler yapmadim direk 280 lik mkidrow yama yapdim simdi bunun üzerine L.A.Noire.v1.0.2396.Update bu güncellemeyi kursam olurmu arkadaslar
  • Güncelleme ile kasma sorunu biraz olsun düzelmiş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker1453

theta sürümü bastan kurdum theta ile ilgili patch vs seyler yapmadim direk 280 lik mkidrow yama yapdim simdi bunun üzerine L.A.Noire.v1.0.2396.Update bu güncellemeyi kursam olurmu arkadaslar

olursa banada söyle bende yapayım

ağız şekillerinede bakın truth lie doubt da kimisi dudak büküyor kimisi kaşalrını çatıyor vs.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joker1453

theta sürümü bastan kurdum theta ile ilgili patch vs seyler yapmadim direk 280 lik mkidrow yama yapdim simdi bunun üzerine L.A.Noire.v1.0.2396.Update bu güncellemeyi kursam olurmu arkadaslar

olursa banada söyle bende yapayım

ağız şekillerinede bakın truth lie doubt da kimisi dudak büküyor kimisi kaşalrını çatıyor vs.

homecide olduk 2.görevi yapicaz bozulursa kafayi yerim:D ama yarın denicem heralde:D

• Arkadaşlar Theta olan versiyonu indirdim, kurdum crack yaptım patchle birlikte attım içine, Patch_2382_02393_1 dosyasına tıklıyorum açmıyor hiçbir şekilde tepki vermiyor, LANoire.exe'ye tıklıyorum C:\Porgram Files\Rockstar Games\L.A.Noire\LANoire.exe uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı vs. diyor, bir sürü şey denedim farklı crack denedim attım steam.api.dll istedi onuda içine attım exe'ye tıkladım windows çalışmayı durdurdu hatası verdi, yine Theta uyumlu başka patch indirdim Social Club v1050 olanı yükledim falan yine olmadı yardım ederseniz çok sevinirim.

Hata : C:\Porgram Files\Rockstar Games\L.A.Noire\LANoire.exe uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı, Daha fazla bilgi için lütfen uygulama olay günlüğüne bakın veya komut satırı sxstrace.exe aracını kullanın.
  • Türkçe yama şart bu oyuna..bir yandan sözlüe bakıp bir yandan altyazıyı kaçırmamak zor..oyunçeviride yama istek bölümüde kaldırıldı nereye istekte bulunsak,,dilekçe yasak acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elwe8

Arkadaşlar Theta olan versiyonu indirdim, kurdum crack yaptım patchle birlikte attım içine, Patch_2382_02393_1 dosyasına tıklıyorum açmıyor hiçbir şekilde tepki vermiyor, LANoire.exe'ye tıklıyorum C:\Porgram Files\Rockstar Games\L.A.Noire\LANoire.exe uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı vs. diyor, bir sürü şey denedim farklı crack denedim attım steam.api.dll istedi onuda içine attım exe'ye tıkladım windows çalışmayı durdurdu hatası verdi, yine Theta uyumlu başka patch indirdim Social Club v1050 olanı yükledim falan yine olmadı yardım ederseniz çok sevinirim.

Hata : C:\Porgram Files\Rockstar Games\L.A.Noire\LANoire.exe uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı, Daha fazla bilgi için lütfen uygulama olay günlüğüne bakın veya komut satırı sxstrace.exe aracını kullanın.

İlk önce patch i kurup sonra crack yapmayı denediniz mi?Oyunu kaldırın tamamen kurulum bittikten sonra patch i kurulum dizinine atın daha sonra patch yapın ve patch tamamlanınca crack yapın.Bu arada oyun şu şekilde bi dizine kurulmalı C:\Games\LANoire ya da C:\LANoire şeklinde.

• Patch yapamıyorum açılmıyor hiçbir şekilde, bir hata'da vermiyor, öyle sadece girmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Soruma cevap verseniz diyorum. Simdi ben su ayakkabi magazasinin onunde olu bulunan adamin gorevini yapmaya calisiyordum en son. Magazadan
    iceri girdim o kadinla konustum oyun lie sec ama kanitin saglam olsun dedi ben gittim 2 seferde de yanlis kaniti sectim. Sonra kadin kovaladi
    gittim silahi falan buldum ama yine boyle derken arkadas hadi gun store'a gidelim dedi. Iyi de arabaya binip gun store'a gidince
    CASE FAILED diyor. Napmam gerek?

davayı cözemediğin için yanlış kararlar verdiğin için sorguladıgın kişi üzerinde hakimiyetin düşüyor bu yuzde case faıled oluyor

ilk soruda "eyewhitness account" kadın yalan söylüyor "lie" yani.kanıt "evidence" gostermen gerekıyor burdakı kanıt ise layaway voucher.. ikinci soru possible murder suspect dogru cevap doubt olacak.3 soru ise detail of shooting onun cevabı dogru olacak

Yani, gun store'a gidebilmem icin oncelikle kadini sorgulamayi basariyla bitirmem gerekiyor oyle mi?

Yazdigin cevaplar illa ki bulunur. Dogru olan kanit hangisi ise onu "kendimizin birtakim ipuclariyla bulmasi" gibi bir sey soz konusu mu oyunda? Yoksa
    oyle rastgele secip tutturmaya mi calisiyoruz?

• buldugumuz kanitlarla sorguluyiruz.eger dogruysa not aliyor yada bildiklerimiz guncellestiriyor yanlissa buldugumuz kanitlari gistererek bir sonuca variyiruz.

bu arada gercejten cok pardon ben baska bir yerin spoilerini vermisim
  • Türkçe yamasız oynanmaz bu oyun
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.