Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yaması da çalışıyor mu hocam? Ne zaman oynamıştınız en son?

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Sanırım 2021 başlarında oynamıştım o günden bu zamana oyuna güncelleme gelmedi diye biliyorum zaten Rockstar’ın oyunu salladığı yok 30 fps kilidini bile kaldırmadılar güncelleme gelmediyse yama da çalışır hocam

Oyun PC’ye ilk çıktığında çok düşük grafiklerle 15-20 fpste bitirmiştim ben bu oyunu. Şimdi güncel bir sistemle donma kasma olmadan yüksek grafiklerle oynayayım demiştim ama nadir de olsa fps drop oluyor. Yine de oynanmayacak seviyede değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam cevaplar için, oyunu alayım o halde. Ne kadar eski olsa da benzeri olmayan oyun bu değeri pek bilinmedi. :)

• L.A. Noire'i geç de olsa bitirdim. Gayet iyi bir oyun. Sinematik oyunlar iyi yapıldığında güzel bir tat bırakıyor. Kült diyebileceğim oyunlardan biri. Hikaye ve olay örgüsünü başarılı buldum. Bazı oyuncular tekdüze oynanış sebebiyle sıkılabilir ama ben hiç sıkılmadım diyebilirim. Kesinlikle Türkçe yamasıyla oynamanızı öneririm. Tabi PS3 ve Xbox 360 döneminde yapılan bir oyun olduğu için haliyle grafikler günümüz için vasat. Özellikle şehir kötü görünüyor. Yine de o nesil için iyi diyebilirim. Ayrıca karakterlerin meşhur yüz animasyonları bazen sırıtsa da şu an bile iyi görünüyor. Keşke oyun PS4 ve Xbox One döneminde çıksaymış. Teknik anlamda daha iyi bir oyun görebilirdik. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.  

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.