Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Playstore da 16 tl. Daha önce tam bitirememiştim şimdi oradan satın aldım.

Orijinal almaya değer mi acaba?

değer güzel oyun.Steam yaz indirimlerinde 4 dolara falan alabilirsin.
  • steam yaz indirimleri tam olarak ne zaman olacak?
  • quote:

quote:

Türkçe yama yükledim ben korsan ile uğraşmak istemedim pek. Bence güzel oyun farklı hemde 16 tl.
  • Mutlaka alın, oyunun tek eksiği çok fazla senaryoya bağlı olması.. Ek bir şey pek yapamıyoruz sokak suçları dışında ama mutlaka oynanmalı.. harika ötesi
  • türkçe yamayı indirdim ama dlc dosyaları bozuk nerden indirebilirim ? biri upload edebilirmi 4. parttan sonrasını. mediafiredan indirdiğimde crc hatası alıyorum defalarca indirdim
  • arkadaşlar kardeşim almış steamden LANLauncher hatası alıyor oyun açılmıyor çalışmayı durdurdu diyor orjinal oyun nasıl çözebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 14 Haziran 2014; 20:02:48 >
  • quote:

quote:

quote:

Türkçe yama yükledim ben korsan ile uğraşmak istemedim pek. Bence güzel oyun farklı hemde 16 tl.

Türkçe yama iyi güzel hoş ama oyunun özel sürümü olanlarda Türkçe yama sıkıntılı. Çoğu yerde konuşmalar yine İngilizce çıkıyor. Özel sürüm de oyun bitince estra görevler var onlarda sıkıntı var diye not düşülmesine rağmen tam tersine daha oyunda 4 göreve gelince bir anda Türkçe yerine İngilizce yazılar çıkıyor arada düzeliyor ama sonra tekrar İngilizce oluyor. Yani karman çorban bir şey oluyor. Özel sürüm için de yama çıkarmaları lazım.

• Aynen bende bu DLC lerdeki yama olayını yapamamıstım eve gidince bi daha bakıyım bari :S
  • Steamdan complate edition aldım dlc lerle birlikte oyunçevirinin sitesine baktım ama steamdan alanlara dlc yaması olmuyormuş bu ne biçim iştir ? birde diyorlar biz korsan oyuna destek vermiyoruz orjinal oyuna çeviri yapmıyorsun para vermesek full türkçe oynuyacağız yani

Bu dlc leri türkçe yapmayı bilen varmı korsan yolla indirsek dlc leri olurmu acaba steamın dlc leri bir arada topladığı için olmuyormuş yama öyle diyorlar.

Bilen varsa alıntılasın mesajımı
  • ulan aldım oyunu playstoreda indirdim çalışmadı korsan indirdim bende bundada 30 fps kilidi var ayar oldum arkadaş 30 fpsde oyun oynanmıyorki
  • arkadaşlar bu oyun niye açılmıyor lan launcher hatası denemediğim şey kalmadı netde çözümü yok steamdan indirdim
  • special editiondaki türkçe yama sorununu çözebilen var mı?
  • Oyunu Türkçe yamayla bitirdim.Pek çok iyi ve kötü yanı vardı ama rahatça 8,5 veririm 10 üzerinden.

+ Mimikler harikaydı gerçekten
    + Dava senaryoları değil de genel senaryo (özellikle savaş etkileri),gazetelerin ve flashback'lerin alakasız gibi başlayıp oyunun sonlarına doğru birbirine bağlanışı çok iyiydi
    + Atmosfer
    + Görevler dedektiflik hissini vermekte başarılıydı
    + Farklı davalar,masalar olması monotonluktan biraz olsun uzaklaştırıyor oyunu
    + Yan görevler eğlenceliydi
    + Tanıdık pek çok yüz görmek (özellikle Walter Bishop ) hoştu

+ Cole Phelps ve Jack Kelso kolay unutulacak türde oyun karakterlerinden değildi

- Oyun akıcıydı ama FPS sınırı olduğu çok belliydi
    - Mimikler dışındaki grafikler kötü geldi bana en yüksek ayarlarda,bu oyundan daha önce çıkmış olan ve benzer zamanlarda geçen Mafia 2'nin grafikleri çok daha iyiydi
    - Kaplamalar bazen geç yükleniyordu
    - Biraz fazla uzundu,farklı masalar olsa da özellikle cinayet masasından sonra yavaştan sıkılmaya başladım
    - Bazı davaların kendi içindeki senaryosu çok tutarsızdı ve mantık hataları içeriyordu

Senaryoyla ilgili ufak bir yorum :

Seri katilin yanımızdaki iri dedektif çıkacağını düşünmüştüm kadınlara olan nefretinden de dolayı ama birkaç dakika konuştuğumuz hiç önemi olmayan bir garsonun çıkması hayal kırıklığı yarattı biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Türkçe yama iyi güzel hoş ama oyunun özel sürümü olanlarda Türkçe yama sıkıntılı. Çoğu yerde konuşmalar yine İngilizce çıkıyor. Özel sürüm de oyun bitince estra görevler var onlarda sıkıntı var diye not düşülmesine rağmen tam tersine daha oyunda 4 göreve gelince bir anda Türkçe yerine İngilizce yazılar çıkıyor arada düzeliyor ama sonra tekrar İngilizce oluyor. Yani karman çorban bir şey oluyor. Özel sürüm için de yama çıkarmaları lazım.

Oyun çevirinin sitesinde şöyle bir not vardı: Oyunun kutulu versiyonunda bu sorun yokmuş ama garib bi şekilde Steam'den alınan versiyonunda sorun varmış. Sorun, DLC'lerin türkçeye çevrilememesi, daha doğrusu Steam'den alınan versiyonundaki DLC'lerde türkçe aktif olmuyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: king size

ulan aldım oyunu playstoreda indirdim çalışmadı korsan indirdim bende bundada 30 fps kilidi var ayar oldum arkadaş 30 fpsde oyun oynanmıyorki

Bu sorun yüzünden gözlerim ağrıdı. Daha fazla dayanamayıp yarım bıraktım oyunu. Halbuki oldukça da beğenmiştim.
    Hangi kafayla oyuna FPS limiti koyarlar, anlaşılacak iş değil. Hadi koydunuz, bi yamayla bunu neden kaldırmıyorsunuz?
    Bu oyuna benzerliğiyle bilinen Mafia II'de FPS limiti olmadığından aradaki akıcılık farkı alakasız derecede fazla.
  • Muhteşem yüz tanımlamışlar Oyunda gerçek bir dedektif Gibi oluyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Seri katilin yanımızdaki iri dedektif çıkacağını düşünmüştüm kadınlara olan nefretinden de dolayı ama birkaç dakika konuştuğumuz hiç önemi olmayan bir garsonun çıkması hayal kırıklığı yarattı biraz

Bu kısımda ben oyunun biteceğini sandım hatta. Çünük adamı yakalamak için deveye hendek atlatmak gibi bi dünya uğraştık. Lâkin oyunun henüz devam ettiğini, sonraki dâvâların ise bundan daha basit olduğunu görünce şaşırmıştım. O âna kadar değilse de, ondan sonrasında ben de sıkıldım açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Bu kısımda ben oyunun biteceğini sandım hatta. Çünük adamı yakalamak için deveye hendek atlatmak gibi bi dünya uğraştık. Lâkin oyunun henüz devam ettiğini, sonraki dâvâların ise bundan daha basit olduğunu görünce şaşırmıştım. O âna kadar değilse de, ondan sonrasında ben de sıkıldım açıkçası.

Kullandığımız not defterinde cinayet masasından sonra ahlak masası ve kundakçılığı gördüğüm için oyunun orada bitmeyeceğini anlamıştım ama orada değilse bile en geç ahlak masasının sonunda bitmeliydi,kundakçılığa ve o masaya geçiş senaryosuna gerek yoktu bence

• Arkadaşlar yardım edin lütfen ! Oyunu steam üzerinden satın aldım, orijinal oyun ama açılmıyor. Çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Social Club yükledim , oyunu sildim tekrar indirdim sonuç aynı. Sorun ne olabilir ?
  • Arkadaşlar, çok nadir boş zamanım oluyor ve bu oyunu bir arkadaşım tavsiye etti ara ara vaktim oldukça oynuyorum. Türkçe Yama V2.0 indirdim kurdum DLC dosyalarını indirdim kurdum. İlk bir iki bölüm tamamen Türkçe oynadım gayet zevk alarak ama son olarak Frank Morgan davasından sonra oyun birden İngiliççe :) oldu. Sadece buraya kadar mı Türkçe'ye çevrilmiş yoksa bende mi bir sıkıntı var sizce ne yapmam gerekir yardım ederseniz sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.