Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun ana hikayesi yolsuzluğu anlatıyor :D
  • gavur yapıyo be hocam mafia 2 L.A. Noire başka oyun görmedim bu tarzı 1940 lı yıllar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Arkadaşlar, çok nadir boş zamanım oluyor ve bu oyunu bir arkadaşım tavsiye etti ara ara vaktim oldukça oynuyorum. Türkçe Yama V2.0 indirdim kurdum DLC dosyalarını indirdim kurdum. İlk bir iki bölüm tamamen Türkçe oynadım gayet zevk alarak ama son olarak Frank Morgan davasından sonra oyun birden İngiliççe :) oldu. Sadece buraya kadar mı Türkçe'ye çevrilmiş yoksa bende mi bir sıkıntı var sizce ne yapmam gerekir yardım ederseniz sevinirim..

İlk oyunu yukleyeceksin(complete editions olanı) sonra oyun çevirideki dlcleri atacaksin oyuna daha sonrasında yamayı kuracaksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun iyi port edilmediği için sürekli es geçmiştim, 3 hafta kadardır oynuyorum ve bugün itibarıyla bitirdim. müthiş kurgu, tadına doyamadım
  • oyunu aldım oyunçevirinden dlc yamalarını indirecektim ama sorun çıkıylrmuş türkçe yapmak içinbaşka yol yordam yok mudur
  • Çok güzel düşünülmüş bir oyun ama potansiyelini iyi kullanamamışlar sanırım.Oyunun geçtiği zamanı çok iyi yansıtamamışlar diye düşünüyorum Mafia ve Mafia2 oyunundan feyz almaları gerekirdi.Araba kontrollerini de beğenmedim. 15 yıl önce çıkan Mafia oyununda hız limitini geçersen polis ceza veriyordu, böyle bir özelliği eklemek zor olmasa gerek
    Bunlar dışında fena bir oyun değil özel ilginiz varsa ve kötü şeyleri görmezlikten gelirim diyorsanız tavsiye ederim.
  • An itibari ile oyunu bitirdim.

Vakit geçirmek için yeterli fazlasını beklememek lazım.
    Yorumlarda cinayet masasında karşımıza çıkan herife şaşıranlar olmuş fakat bende şuna şaşırdım 3 farklı cinayet 3 farklı bar
    ve birinde bizim asıl katil diğer ikisinde de barmenler "geçici barmen" dediği halde dedektifimizin buna hiç dikkat etmemesiydi.

Oyunu sonu bende hayal kırıklığı yarattı, hapse atmak istediğimiz adamların tamamı oradaydı küfreder gibi

10/7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 18 Eylül 2016; 9:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

15 yıl önce çıkan Mafia oyununda hız limitini geçersen polis ceza veriyordu, böyle bir özelliği eklemek zor olmasa gerek

Polise ceza kesen polisler özelliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

15 yıl önce çıkan Mafia oyununda hız limitini geçersen polis ceza veriyordu, böyle bir özelliği eklemek zor olmasa gerek

Polise ceza kesen polisler özelliği

Ne hız limiti ne adam ezme, cezasız kalıyor hepsi
  • Oyun çok güzeldi. Sorgulama, mimikleri takip etme, hikaye akıcılığı ve cinayetler. Team bondinin Hakkı yendi biraz. Oyun gayetde iyi sattı Aslında ama yapacak bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda oynadıpım en iyi oyunlardan gerek hikayesi gerek şehir büyüklüğü yüz animasyonları hiçbir oyunda yok zaten kaç kere bitirdim o kadar hala aradabir oynarım
  • inşallah yeni pc toplarsam adam akıllı tekrar oynayacağım.Gt430 ve intel core 2 duo ikilisiyle deli gibi donmalar meydana geliyor buna rağmen oyunun yarısına kadar gelmeyi sabrettim ama daha fazla donmalara dayanamıcam yarıda kestim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

inşallah yeni pc toplarsam adam akıllı tekrar oynayacağım.Gt430 ve intel core 2 duo ikilisiyle deli gibi donmalar meydana geliyor buna rağmen oyunun yarısına kadar gelmeyi sabrettim ama daha fazla donmalara dayanamıcam yarıda kestim.

Usta bende senin gibi heveslenip yeni topladığım pc ile oynamak istedim, şansıma Steam'de indirim vardı bir hevesle aldım indirip kurdum. Malesef oyun sorunlarından bir türlü oyunu oynayamadım.Fps droplar mı dersin,30 fps kiliti mi dersin, grafiksel hatalar mı dersin, bütün hevesim kursağımda kaldı.Bir program ile fps sınırlamasını kaldırdım ama bu kez oyunda çok kötü yırtılmalar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

inşallah yeni pc toplarsam adam akıllı tekrar oynayacağım.Gt430 ve intel core 2 duo ikilisiyle deli gibi donmalar meydana geliyor buna rağmen oyunun yarısına kadar gelmeyi sabrettim ama daha fazla donmalara dayanamıcam yarıda kestim.

Usta bende senin gibi heveslenip yeni topladığım pc ile oynamak istedim, şansıma Steam'de indirim vardı bir hevesle aldım indirip kurdum. Malesef oyun sorunlarından bir türlü oyunu oynayamadım.Fps droplar mı dersin,30 fps kiliti mi dersin, grafiksel hatalar mı dersin, bütün hevesim kursağımda kaldı.Bir program ile fps sınırlamasını kaldırdım ama bu kez oyunda çok kötü yırtılmalar var.

allah allah benim arkadaşta da var oyun gtx760 var gayet güzel oynuyorduk onun pc'de.Senin özellikler ne ki?

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    i7 6700k+980ti+16 gb ram 144hz monitör var win10 kullanıyorum.Her şey güncel usta, sorun oyun eski normal olarak AA sorunu var ve malesef konsol portu olduğu için 30fps kiliti var.Görüntü çamur gibi oynanmıyor gözüm bozuldu bildiğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 19 Eylül 2016; 19:47:37 >
  • Gereğinden fazla uzun olmuş ama baya emek kokan bir yapım. Komstümler, mekanlar, müzikler her şey en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış. Cast çalışması mükemmel dizi ve filmlerden tanıdğımız isimleri görmek güzeldi. Rütbe yükseldikten sonra arabayı ortağın kullanması iyi düşünülmüş. Bu şafaktan sonra arabayı da mı ben kullanıyim.

Elsa Lichtmann için ölünürdü be harbiden. Cesur insanlar çabuk olur, kalbimizdesin Cole Phelps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 18 Ocak 2017; 3:34:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Gereğinden fazla uzun olmuş ama baya emek kokan bir yapım. Komstümler, mekanlar, müzikler her şey en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış. Cast çalışması mükemmel dizi ve filmlerden tanıdğımız isimleri görmek güzeldi. Rütbe yükseldikten sonra arabayı ortağın kullanması iyi düşünülmüş. Bu şafaktan sonra arabayı da mı ben kullanıyim.

Elsa Lichtmann için ölünürdü be harbiden. Cesur insanlar çabuk olur, kalbimizdesin Cole Phelps.

Hocam konu tekrardan hortlayacak belki ama bir soru sormak istiyorum.

Oyunu bitirdim hikayesini elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. Fakat anlamadığım bir kısım var.

Oyunun yanlış bilmiyorsam sabit bir gidişi var değiştiremiyoruz. Roy Earle bize sağlam bir kahpelik yapıyor hatta yolsuzlar ile işbirliği yapıyor gibi bir durumda var. Neden ona hiçbir şey olmuyor? Sonunda bir kadını kurtarmak uğruna Phelps reyisi kaybettik. Büyük bir yolsuzluk durduruldu belki ama böyle bitmemeliydi yada ben hakim olamadığım için eksik buldum. Ne düşünüyorsunuz?

• Ben sahsen dalında LA Noire'ı en tepede goruyorum, umarım serının devamı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihcevik1

Ben sahsen dalında LA Noire'ı en tepede goruyorum, umarım serının devamı gelir.

evet keşke l.a noire'yı yapan ekip kapanmasıydı.İkinci oyunu merakla beklerdim herhalde
  • 30 fps sınırını kaldırmak için herhangi bir yöntem var mı?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.