Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun türkçe yamasını kurup oynayayım dedim. ilk bölümde çatıya çıktıktan sonra silahı inceleyince oyun kalıyor öyle. hiçbişey yapılmıyor bu sorunu herkes yaşıyor mu türkçe yamada? (oyun orjinal)
    aynı sorunu geçmiştede yaşadım korsan oynarken.
  • PC oyunları için en uygun fiyatlarda CD Key satışlarıhttp://cdkeyspot.com sitesinde yapılmaktadır. Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Romence online desteğimiz vardır. Orjinal oyunları piyasanın altında fiyatlar ile alabilirsiniz. Sitede göremedğiniz ama istediğiniz bir oyun varsa canlı destekten bize yazarak bilgi alabilirsiniz.
  • Oyunun açılışında lambalarla yalan LA Noire kısmında oyun kalıyor,ilerlemiyor.Bu sorunu çözmem için ne yapmam lazım yardım eder misiniz ?
  • Oyununuz orjinal oyun ise DLC paketlerini yüklemeyeceksiniz ,yanlızca dil ve grafik yamalarını yüklemeniz kafidir.
  • Oyunu henüz oynuyorum. Gerçekten çok iyi bir oyun. En beğendiklerim arasındaki yerini aldı.
    Oyun Çeviri'nin sitesindeki grafik yaması linki kırık görünüyor. Elinde grafik yaması olan var mı acaba?
  • bende bitirdim oyunu.bu tarz bir oyunu ilk defa bitirdim.kesinlikle harika bir oyundu.şiddetle tavsiye ederim;Türkçe yama ile.

• Arkadaşlar!

Oyundaki FPS limitini kaldırmak için LANoire fix.7z diye bi dosya indirdim ama burdaki dosyaları yükledikten sonra da, sildikten sonra da oyun açılmaz oldu. Steam'den oyun dosyalarını doğrulamama rağmen. Ne yapmam gerekir acaba? Belgelerimdeki klasörü silmekte işe yaramadı. Acaba yüklerken mi bi yanlış yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 4 Haziran 2014; 23:34:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Arkadaşlar!

Oyundaki FPS limitini kaldırmak için LANoire fix.7z diye bi dosya indirdim ama burdaki dosyaları yükledikten sonra da, sildikten sonra da oyun açılmaz oldu. Steam'den oyun dosyalarını doğrulamama rağmen. Ne yapmam gerekir acaba? Belgelerimdeki klasörü silmekte işe yaramadı. Acaba yüklerken mi bi yanlış yaptım?

Açıkçası aradan çok uzun süre geçtiği için tam hatırlayamadım ancak ben de ilk başlarda fps limitini kolaylıkla kırmışken sonradan çıkan oyun patchi fps fix dosyasını bozmuştu ve tekrardan fps limitini kaldırabilmek için günlerce uğraşmıştım. :/
  • musAKka kullanıcısına yanıt
    Bendeki oyun da orjinal olduğu için yamaları direk indiriyor malum. Nasıl yaptığını hatırlamıyorsun sanırım, değil mi? Hangi kafayla 30FPS limiti koyarlar, anlamıyorum ki? Flawless Widescreen diye bi uygulama buldum ama bu da işe yaramadı 60 FPS için.

Oyun Çeviri'nin sitesindeki grafik yama linki bozuk. O yok dimi bi de elinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Haziran 2014; 1:08:38 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    fps limitini kaldıracak birşey bulursan haberdar et bizi
    fakat oyunu düzeltmen için doğrulama işe yaramıyorsa oyun dosyalarını tamamen silip yeniden indirmek olabilir
    silerken de elle silmen gereken dosyalar olabilir
  • Steam'i kapatıp sistemi yenide başlattıktan sonra tekrar doğrulama yapınca 2 eksik tespit edip indirdikten sonra açıldı.
    Bir önceki mesajımda da yazmıştım. Flawless Widescreen diye bi uygulama buldum ama bu da işe yaramadı 60 FPS için. Artık aramayacağım birşey.

Bu oyuna benzerliğiyle bilinen Mafia II'de FPS limiti olmadığı için 120 hz'de oyun nasıl akıcı, anlatamam. 30-120 FPS farkını video çekip anlatmak lazım aslında. İkisi arasındaki fark, uzaydaki 2 galaksi arasındaki fark kadar.
    video çeksen de izleyen kişi kendi monitörünün limitinde görecektir.
  • Dahili değil, hariçten çekince fark iyi-kötü anlaşılır.
    olsun izleyen kişi kendi monitöründen izleyecek sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 5 Haziran 2014; 12:58:04 >
  • Bak mesela burda 60-85 FPS farkı ne kadar bariz.

evet dediğim gibi mesela adam bu monitörleri çekerken kamera ile 120hz veya 240hz formatında çekmesi lazımdı
    ayrıca yine de pek fark göremedim
    çünkü youtube videolarında 60fps üstü çekim yok
    yani ben youtube a 120hz yüklesem de youtube nu 60hz olarak editleyecektir.
    ve herkes onu kendi monitörünün hz kalitesinde izleyecektir.
  • Orası öyle zaten. Ben bu videoyu fikir verme açısından oldukça faydalı buldum. Bunu seyrettigimde 120 hz monitörü almamıştım ama aradaki farkı anlamak için yeterli fikri vermişti bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstore da 16 tl. Daha önce tam bitirememiştim şimdi oradan satın aldım.
  • şu oyunu sırf fps limiti var diye oynamamıştım hala düzelme yok ha onca zaman aradan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Playstore da 16 tl. Daha önce tam bitirememiştim şimdi oradan satın aldım.

Orijinal almaya değer mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.