Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rockstar Games Social Club'a oyun içinden girişte sorun yaşıyorum, yanlış kullanıcı adı veya parola hatası veriyor. Oyunu, Steam'den aldım. Oyun içinden Rockstar Games Social Club'a girmeyi deneyebilir misiniz? Hata sanırım Rockstar Games sunucularından kaynaklanıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  • 1 hafta önce oyunu bitirdim.
    Nereden bulacağım böyle güzel oyun başka? Çok büyük bir boşluk içerisindeyim.
    Öneri verin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

1 hafta önce oyunu bitirdim.
    Öneri verin lütfen.

Oyun, bilgisayarınızda varsa oyun içinden Rockstar Games Social Club'a giriş yapmayı deneyebilir misiniz? Ben yanlış kullanıcı adı veya yanlış parola hatası alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBerkO

quote:

Öneri verin lütfen.

Oyun, bilgisayarınızda varsa oyun içinden Rockstar Games Social Club'a giriş yapmayı deneyebilir misiniz? Ben yanlış kullanıcı adı veya yanlış parola hatası alıyorum.

Ben Orijinal bulamadığım için korsan olarak edinmiştim oyunu. Dolayısı ile Social Club olayı yok bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: MBerkO

Rockstar Games Social Club'a oyun içinden girişte sorun yaşıyorum, yanlış kullanıcı adı veya parola hatası veriyor. Oyunu, Steam'den aldım. Oyun içinden Rockstar Games Social Club'a girmeyi deneyebilir misiniz? Hata sanırım Rockstar Games sunucularından kaynaklanıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Sorunun çözümünde yardımcı olabilecek biri var mı?

Arkadaşlar, sorunu çözdüm. Rockstar Games Social Club'ı siteden indirdim ve güncelledim. Girişte sıkıntı yaşamıyorum.

Evdeki bilgisayarımdaki kayıt dosyaları Social Club'ın sitesinde gözüküyor; ama farklı bir bilgisayarda oyun içinden hesabıma giriş yaptığımda evdeki kayıt dosyalarıma ulaşamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBerkO -- 24 Ağustos 2012; 13:40:04 >

• quote:

Öneri verin lütfen.

O zaman size bir uzmanlık sorusu;
    bu iki boksör dövüşüyor ingiliz boksör yenilmesi gerekirken zenci boksörü yeniyor. Kız arkadaşı da tüm paraları toplayıp kaçacakken bıçak ile öldürülüyor ve son olarak Mısırlı tiyatrosunda suçluları öldürüp olayı çözüyorsunuz ama amir gelip baya fırçalıyor bu iş kadın ölmeden çözülemez miydi diye? Sokaklara geri gideceksin falan diyor hatta. O bölümü nasıl bir sonla bitirdiniz acaba? Alternatif bir son, tebrik falan almak var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Öneri verin lütfen.

O zaman size bir uzmanlık sorusu;
    bu iki boksör dövüşüyor ingiliz boksör yenilmesi gerekirken zenci boksörü yeniyor. Kız arkadaşı da tüm paraları toplayıp kaçacakken bıçak ile öldürülüyor ve son olarak Mısırlı tiyatrosunda suçluları öldürüp olayı çözüyorsunuz ama amir gelip baya fırçalıyor bu iş kadın ölmeden çözülemez miydi diye? Sokaklara geri gideceksin falan diyor hatta. O bölümü nasıl bir sonla bitirdiniz acaba? Alternatif bir son, tebrik falan almak var mı acaba?

Ne yalan söyleyeyim pek hatırlamıyorum.
    Kısıtlı zamanlarda oynadığım için bitirmem uzun sürdü. Hafta da 1, 2 gün adam gibi oynayıp bırakıyordum genelde.
    Maalesef yanıtsız bırakacağım soruları.

• Cinayet masasında işler gerçekten karışıyor.
    Oyunda en zevk aldığım kısım sanırım cinayet masasıydı.
  • oyunun kaç farklı sonu var şu royu öldürebiliyomuyuz sinir oldum lavuğada 5 yıldızla bitmedi çoğu dava hatta yanlış suçlamalarda falanda bulundum tekrardan başlatmadım çoğu bölümü 5 yıldız alırsam oyunun sonundaki yüzler değişicekmi
  • @muratgun

Ne yaprsan yap oyunun sonu aynı. Yanlızca davaların sonu farklı bitiyor.
  • oyun bende direk başlangıçta çalışmayı durdurma hatası veriyor windows 8 kullanıyorum iki farklı ekran kartı ile denedim illa windows 7 ile mi denemem lazım

oyun bide orjinal steamde yüklü, steame göre oyunun windows 8 sorunu kasımda çözülmüş ama oyunun girişinde siyah ekranda daha çalışmayı durdurma hatası alıyorum
  • Ben bugün indiriceğim oyunu, sistem şu şekilde :

8600gt
    1,5 gb ram
    pentium IV 3,20 ghz

neredeyse sınırda diye biliyorum.14 gb indirmeye değer mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckZor

Ben bugün indiriceğim oyunu, sistem şu şekilde :

8600gt
    1,5 gb ram
    pentium IV 3,20 ghz

neredeyse sınırda diye biliyorum.14 gb indirmeye değer mi sizce?

resmi sistem gereksinimi olarak sınırda olsa da optimizasyon berbat bence hiç indirmeyin
  • bende error patching: error binary patching die bir hata veri updateye tıkladığımda bi çözüm lazım
  • bu oyun bi harika dostum :)
  • Beyler oyunun ana senaryosunu bitirdikten sonra DLC'leri nasıl oynayacağım? Menüleri karıştırdım ama bulamadım. Steamden complete edition almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Beyler oyunun ana senaryosunu bitirdikten sonra DLC'leri nasıl oynayacağım? Menüleri karıştırdım ama bulamadım. Steamden complete edition almıştım.

complete editionda dlcler dahil diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Beyler oyunun ana senaryosunu bitirdikten sonra DLC'leri nasıl oynayacağım? Menüleri karıştırdım ama bulamadım. Steamden complete edition almıştım.

Complete Edition aldıysan zaten senaryo içinde DLC'leri oynuyorsun.
  • Oyunun 2.si ne zaman gelecek acaba? Müthiş bir oyundu mutlaka seri olmalı
  • slip of the tongue dlc görevi iyice uzatmışlar
    zaten türkçe yama dlclere sökmüyor iyice karıştırmışlar işi

tam çözümden bakmak zorunda kaldım
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.