Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reverse.angle

Yahu oyun ilk başlarda çok iyi fakat niye bilmiyorum ama ilerledikçe sıkıcı olmaya başlıyor. Çok durağan geldi bana.

Son görevler biraz heyecanlandırıyor, çok silahlı çatışma var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

"Oyunu yeni deneme fırsatım oldu yamanın gelmesiyle birlikte ama optimizasyon dedikleri gibi sorunlu.Gerçi sorunlu olmasada 30 fps üstü fps göremiyoruz .

Oyun içinde 2 gb a kadar gördüm ram kullanımını."

Selamlar hocam, L.A.Noire'in performansı ile ilgili dolaşırken bu mesajınızı gördüm ve size bir soru sormak istedim;

Neden GPU kullanımı yüzde 99'a varmıyor oyunda ve 30FPS'de kalıyoruz hep. Yani ne GPU'yu zorluyor ne de yüksek FPS alıyoruz :)

1.03 yaması kurulu bende ayrıca :)

İyi günler diliyorum..

Bu arada ekran kartım 470 AMP!. İşlemci 955 BE 4.0..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

Oyunu bitirmem ile indirime girmesi bir oldu.
    Steam'de %75 indirim, L.A Noire 3.75 dolar, L.A Noire Complete Edition 5.75 dolar. Orjinal almayı düşünenler için kaçırılmayacak fiyat
    http://store.steampowered.com/app/110800/

Bu oyunu orjinal almanın ne gibi bir katkısı oluyor?

Bir de achievement ların kazanılmasının tatminden başka bir getirisi var mı ??

----------------------------------------------------

Konuya katkısı olsun diğer kapanan başlıktan alıntıdır;

quote:

Oyunda kasma Ve ağır hareket etme sorunu yaşayanlar için;
    Launcher exe den girin ayarlara geçip en alttaki kod satırına -npd yazın
    Threading ayarınıda single getirin

Kuyumcu görevinde ateş ettiğinizde oyundan atma sorunu içinde;
    Kaçan adama asla ateş etmeyin sonuna kadar kovalayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 9 Temmuz 2012; 15:01:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: £mre

quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

30 fps olayını çözemedim

lütfen 30 fps de oyna ne olacak diye saçma yorumlar yapmayın
    30 fps de oynanmıyor çünkü

Az önce denedim oldu

Şu mesajı da son sayfaya alıyorum

• Oyunu 2 gün önce bitirdim Türkçe yama ile tadından yenmez acayip entrika dolu bir oyun toplamda 30 saat civarı sürdü

Açıkcası hayatımda bu tarz dedektiflik oyunu oynamamıştım.Gayet hoş arasıra aksiyonlu bazı yerlerde kafa yoran ama insanı çok zorlamayan bir oyun.

Oyunun sonunda çok şaşıracaksınız benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelkurmay89 -- 10 Temmuz 2012; 14:25:48 >
  • yeni DLC ekliyeceklermi oyuna yoksa silicem 15gblık delik açıyor HDD de.
  • evet bir oyunun daha sonuna geldik gerçekten de çok güzel oyundu. DLC'ler almaya değer mi arkadaşlar?
  • Steam den L.A noire aldım.Yaşamadığım sorun kalmadı arkadaş oyun açılıyo biraz oynayınca çalışmayı durdu diye hata veriyo.6850 ati ekran kartım var tam bir optimazasyon özürlü oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viktor1574

Steam den L.A noire aldım.Yaşamadığım sorun kalmadı arkadaş oyun açılıyo biraz oynayınca çalışmayı durdu diye hata veriyo.6850 ati ekran kartım var tam bir optimazasyon özürlü oyun.

ne gibi sorunlar ben de birazdan almayı düşünüyordum ki bu mesajı görene kadar.
  • Oyunu bende edindim. Ya oyun gerçekten kötü optimize edilmiş. GTA IV'de bile bu kadar rahatsız olmamıştım.

Öncelikle oyunu yükledim. Sonra 1.3 patch yükledim. Ondan sonra Launcherda fdox_event.dll gibi bir hata vermişti. Direk exe'den girdim. Bu arada Türkçe yamayı felan da yükledim.

1440x900 çözünürlükte Yüz ve doku ayarları kaliteli, gölge performans, diğerleri dengelenmiş şekilde aa 1x af 2x şekilde oynayım dedim gece 18-30 arası fps alıyordum. Fakat oyun yine de rahatsızdı. Özellikle dönüşlerde felan ani fps düşmeleri oluyor. Gerçekten oyunun içine edecek şekilde. Sonra gündüze geçince iyice çığrından çıktı. Hele aksiyon sahneleri daha da kötü. 15 civarı fps ile oynanmıyor. Ayrıca çözünürlüğü değiştirsem de çok fark etmiyor. Diğer ayarları çekiyorum aşağı çok fark etmiyor. Özellikle dönüşlerde anlık fps 25 ise bir anda düşüyor.

INTEL E2160
    POWERCOLOR HD4670 PCS 1 GB
    KINGSTON 2 GB DDR3 1333 MHZ RAM

kullanıyorum. Her şey normal mi? Şu kodları da command line kısmına yazmıştım. Kurtarmıyor.

• 2 ay sonra oyunu bitirebildim. Cinayet masasını davalarını çözdükten sonra diğer davalar çok sıkmaya başlıyor. Oyunun hikayesini hala tam olarak kafama oturtamadım çok fazla olay döndü. Bir kez daha oynamak da zaman kaybı olur benim için aklımda kaldığı kadarıyla çok derin bir hikayesi vardı. Elsa nın sesine hasta oldum. Blue Room yakınlarda olsa her zaman dinlemeye giderim.

• Oyun bir yerden sonra ciddi anlamda sıkıcı olmaya başlıyor. 4-5 dava sonra oyun bitecek sanırsam ancak daha oynamayacağım gibi gözüküyor.
  • Beyler yorumlarınızı bekliyorum.
    http://resim.donanimhaber.com/m_63537523/tm.htm
  • oyunu çok sevdim harita çok güzel kocaman bitmesine az kaldı bi daha oynucam bitiricem çok güzel
  • credits ten sonra çıkan video varmış ben oraya gelmeden kapattım oyunu, ne anlatılıyor acaba orada??
  • Optimizasyon sorunları fazla oyun da çok durağan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangs77 -- 27 Temmuz 2012; 13:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangs77

Optimizasyon sorunları fazla oyun da çok durağan

İndiricektim herkes öyle dediği için indirmedim oynadınmı sen oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

quote:

Orijinalden alıntı: cangs77

Optimizasyon sorunları fazla oyun da çok durağan

İndiricektim herkes öyle dediği için indirmedim oynadınmı sen oyunu ?

Şuan bilgisayarımda duruyor en fazla 15 dakika oynamışımdır o kadar sıktı beni .
  • Biran da hepsini bitirmeye kalkinca sıkıcı ama ara ara oynayınca guzel oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Biran da hepsini bitirmeye kalkinca sıkıcı ama ara ara oynayınca guzel oyun.

+1
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.