Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: G Man

ben de yeni keşfettim bu oyunu, güzelmiş ama elanor mu elanur mu orasını tam çözemedim :)
    neyse pc için çıksın çözmeye çalışırım artık :x

04,11,11 : çözdüm galiba... LA Nuriye?

Geçti oldu ama cevapsız kalmasın
    eL eY nuA(r)

Büyük yazdıklarım daha vurgulu, parantez içi hafif yutularak

el ey noyir diyorum ben

El Ey Noğyir

• arkadaşlar yokmu gelişme coddan daha çok bekliyorum :D
  • Çıktı mı oyun*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qabRiéL -- 8 Kasım 2011; 19:19:13 >
  • Ses soluk yok hala bekliyoruz ama
  • Çıktı gibi bişe az daha sabır. Forumlara konular açılmaya başlandı

L.A Noire The Complete Edition
    Size: 13.33 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 8 Kasım 2011; 21:40:09 >
  • Hocam oyunu %100 türkçe yama yapması için oyun-çeviri ekibine mesaj yazdım. Her ne kadar istek oyun çevirmiyoruz deselerde talep yoğun olursa biran önce bu oyunumuza yönlenirler ve oyunu %100! türkçe olarak oynuyabiliriz. Konu linki:http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?4214-L.A-Noire-Oyunu-%C3%87evrilmesi Lütfen bu oyunu %100 türkçe oynamak isteyenler açtığım başlığa destek mesajını yazsın. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01827C3F7 -- 8 Kasım 2011; 21:47:19 >
  • Çıktı 13.3 gb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Kasım 2011; 7:36:45 >
  • offf çıkdı oyun be arkadaşlar bu ali kim ya sayi yeni yetmemi:D adam 2 dehşet oyunuda:D çıkardı
  • Oyun Çıktı 13.37 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker1453

offf çıkdı oyun be arkadaşlar bu ali kim ya sayi yeni yetmemi:D adam 2 dehşet oyunuda:D çıkardı

Helal olsun adamlara şu meşhur gruplardan önce çıkardılar.
  • hem mw3 hemde la noire helal olsun aliye:D
  • oyun çıktı yazmak için girdim
  • Son hız indirmeye devam

Download complete in: 3h:26m:43s

Edit: PS3'de 20-25 GB falandı. PC için neden daha az boyutlu acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 9 Kasım 2011; 0:21:19 >
  • Repack bekliyorum :) 14 gb indirilmez mw 3 sıradayken :)
  • bu oyun bozuk değil allahtan... yarın key im geliyor vip file için aylık çünkü bu ay total 5 oyun geliyor ve morrntlerle uğraşmak istemiyom !
  • Rilodıd yada mkidrow u mu beklesek?
  • oynayan varmı arkadaşlar bende indirmeye başladım
  • 13 ünde vizelere hazırlanmak için antalyaya geri dönecem,tam 5 günüm var.Mw3 ü zaten 5 saate hallederim.Skyrim i zaten 1 ay boyunca oynamak için şubat tatiline bırakıyorum,la noirenin properini beklesem mi? Proper 1-2 güne çksa,3 günde bitirebilir miyim acaba
  • beyler bit soup da yok.Bence fazla heyecanlanmayın fake olabilir.Versiyon adı nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.