Şimdi Ara

L.A NOİRE PC LOADİNG SORUNU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum üye olmamın sebebi de bu oyun diyebilirim.XP kullanıyorum.oyunu büyük uğraşlar sonucu yükledim skidrow crack'ini falan yaptım her şey tamam oyuna girerken rockstar reklamı falan geçiyo tam oyuna girecek siyah ekranda donuyor ses geliyr fakat ekran öylce donup kalıyor.Araştırdım baya options bölümündeki commnd line kısmna -npd -nonv yazarak çözünürlüğü falan düşürerek girdim oyuna açıldı social club üyelik falan oyunu oynadım baya ilerledim kapattım tekrardan açtığımda oyun açılamdı yine aynı hata farklı sekilerde karşıma cıktı ''loading''yazıyor l.a noire yazısı cıkıyor orda donuyor bi kere daha girdim oyuna baya deneyerek oynadım yine cıktım tekrar girdim yine aynı hata yine aynı hata bütün herşeyin güncellemesini yaptım oyunun update ini falan yaptım ama bir türlü olmuyor.2 gün önce oynadığım oyun neden tekrardan açınca oynayamıyorum anlamadım gitti.Abilerim,kardeşlerim eğer bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• kardes yanis yere acmisin. konuyu acacagin yer cep telefonu ve aksesuarlari olacak
  • saol kardeş ya bilmiyorum hiç birşey daha yeniyim o yüzden :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    E-TAB 5 AÇILMIYOR ! ACİL YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.