Şimdi Ara

L-carnitine

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar l-carnitine kullanmayı düşünüyorum sizce faydası varmı? Birde haftanın 5 günü 1 saat 15 dk tempolu yürüyorum ki bunun 20-25 dk sı aşırı yokuş böyleyken kullansam faydası olurmu(yürüyüşten gelince evde mekik ve şınav tarzı hareketler yapıyorum) ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karnitin çöp alınmaz işe yaradığıda yok, 1 bardak portakal suyu iç 2 kat daha iyi etki eder
    hydroxycut'a falan yönel, işe yarayan onlar.
  • mustiDH M kullanıcısına yanıt
    yürümeyle onun vereceği enerjiyi ataamzsın.böyle bi kullanım için zaten alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

yürümeyle onun vereceği enerjiyi ataamzsın.böyle bi kullanım için zaten alma.

Fakat 1 saat 15 dk yürüyorum ve hızlı tempolu şekilde aşırı dercede de terliyorum ve eve gelincede evde hareket yapıyorum yinedemi enerjiyi atamam ve eğer yorulmazsam bunu kullanırsam dahada yürürüm

• mustiDH M kullanıcısına yanıt
    2 kere lcarnitin kullandım.ilk kullanımımda işe yaradı ve kilo verdim,yağ yaktım.ancka düzügn spor yapıyordum.ena z 20 dakika tempolu koşuyordum,alette hız 9 koşturuyordu daha aşağısı yürüme hızında kalıyordu.bunun yanında ağırlık çalışmasıda,vg yi küçük görenler bi daha laf edemiyor çalışmayı görünce, yapıyordum.yiend eenerjim kalıyordu.aradan baya bi zaman sorna tekrar aldım ancak bu sefer etkisi olmaya başladı.böbrekelrde ağrı ve kulak altlarında gerilme vb çıktı.bıraktım.her insanda aynı etkiyi yapacak diye bi kaide yok ancak kullanmadan da kilo verebilirsin.

not:benim antreman yapmam ahım şahı bişey değil.bende sizin gibi oradan buradan öğreniyorum.anlatmak isteidğim insanalrın vg yapanları ,başlangıç halinde olanlarıa amatörleri, ezik hor görmeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

2 kere lcarnitin kullandım.ilk kullanımımda işe yaradı ve kilo verdim,yağ yaktım.ancka düzügn spor yapıyordum.ena z 20 dakika tempolu koşuyordum,alette hız 9 koşturuyordu daha aşağısı yürüme hızında kalıyordu.bunun yanında ağırlık çalışmasıda,vg yi küçük görenler bi daha laf edemiyor çalışmayı görünce, yapıyordum.yiend eenerjim kalıyordu.aradan baya bi zaman sorna tekrar aldım ancak bu sefer etkisi olmaya başladı.böbrekelrde ağrı ve kulak altlarında gerilme vb çıktı.bıraktım.her insanda aynı etkiyi yapacak diye bi kaide yok ancak kullanmadan da kilo verebilirsin.

not:benim antreman yapmam ahım şahı bişey değil.bende sizin gibi oradan buradan öğreniyorum.anlatmak isteidğim insanalrın vg yapanları ,başlangıç halinde olanlarıa amatörleri, ezik hor görmeleri.

Teşekkür ederim

• O koşuyu carnitine olmadan da yapsan aynı kiloyu verirdin, bende kullandım onsuz da veriliyor gayet etkisi yok varsa bile %10 falandır, para tuzağı. Dayayın yeşil çayı, soğuk şekersiz kahveyi ve limon suyunu. Metabolizmayı ateşleyen doğal ürünler işte mis gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L CARNITINE VE PRE WORKOUT
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KULLANMAYIN ŞU PARA TUZAĞINI YAV
  • Bende araştırdım karniteyi eczaneden aldım arkadaşlar yan etkisi şöle oldu pişleşmiş oldum ama afedersiniz sümüğümü sümkürürken çok değişik şekilde çıkıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.