Şimdi Ara

Protein Tozu Hakkında Bilgi (perfect nutrition whey pro 90)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda yeniyim.3 aydır spor yapıyorum.sizlere birkaç soru sorcam.
    arkadaşım sporu bıraktığından dolayı protein tozunu bana verdi ama son kullanma tarihi 10/2013te bitmiş.tozda herhangi bi topaklanma yok kokusuda normal (çikolata kokusu).daha önce hiç protein tozu içmediğim için tadı normal mi bilmiyorum zaten suyla karıştırdığım için çok kötü oluyor.içsem bi zararı olur mu sizce.markası perfect nutrition whey pro 90

• Hiç bir şeyin sağlığını riske etmekten daha değerli olacağını düşünmüyoum at çöpe gitsin.
  • fitbull,supplementler.com gibi sitelere girince yanda bir chat ekranı çıkıyor oradan besin uzmanına danışıp bilgi alabiliyorsun.bir de oraya sor bakalım onlar ne söyleyecek?
  • brsdrgn kullanıcısına yanıt
    o siteler malzeme satıyorlar. satıcı adam sana söylermi kullan diye. malzemesini satmak için kullanma der kullanılabiliyo olsa bile.
  • rendezvouss kullanıcısına yanıt
    ben daha önceden pek çok danıştım ve ürünleri de kendilerinden almamıştım.gayet tutarlı ve açıklayıcı bilgiler verdiler.ön yargılı olmayıp denemekte fayda vardır denemekten zarar çıkmaz.

edit:skt geçmiş ve başka yerden aldığım ürün için bile kullanmayın şeklinde hiçbir yanıt almadığımı da belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdrgn -- 11 Şubat 2014; 11:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsdrgn

fitbull,supplementler.com gibi sitelere girince yanda bir chat ekranı çıkıyor oradan besin uzmanına danışıp bilgi alabiliyorsun.bir de oraya sor bakalım onlar ne söyleyecek?

teşekkür ederim böyle bişey olduğunu bilmiyodum hemen cevap veriyolar :) skt en fazla 3 ay içinde içebilirsiniz dediler.benimki de malum 5 ay geçti atcam artık başka çare yok :) Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 121darkblood

quote:

Orijinalden alıntı: brsdrgn

fitbull,supplementler.com gibi sitelere girince yanda bir chat ekranı çıkıyor oradan besin uzmanına danışıp bilgi alabiliyorsun.bir de oraya sor bakalım onlar ne söyleyecek?

teşekkür ederim böyle bişey olduğunu bilmiyodum hemen cevap veriyolar :) skt en fazla 3 ay içinde içebilirsiniz dediler.benimki de malum 5 ay geçti atcam artık başka çare yok :) Teşekkürler

rica ederim ben şimdi size şöyle yapın diye bir cvp vermek istemedim yanlış bir durum olabilir bu gibi durumlarda firmalarla iletişime geçer mail falan atarım elbet yanıt verirler.gelen cvp oldukça tutarlı görünüyor sağlığınızın değeri o fiyattan kat kat yüksek artık yenisini alırsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.