Şimdi Ara

L][GoLGoRiaTH INTERLUDE 100x Server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: __AybarS__

Buyur Tipi Kes Tehtid Edio......Bide Atıp Tutuyo Demiolarmı Anlamıorum Sizi Arkadaslar Tanımam Etmem.....Ne Diye Kötülim Durduk Yere...

Haberiniz Olsun Patch İ indirmeyin Bile Ne Demeık oluyo ?
  • Buyukluk Bisde Kalsın Sildim......Millet İndirip Görsün Daha İyi.....
  • Buyukluk Sende Kaldı Aferin pişman olma diye diyorum:D
  • âRKâDâ$LâR L2GoLGoRiaTH Interlude Serverine Hepinizi Beklerim Serverda 1-2 Değişiklik yaptik Onlar Hakkinda Bilgi Wermek İstiyorum

Rate : 3000x
    Sp : 1000x
    Adena :1000x
    Drop : 7x
    Spoil : 20x

Safe : +7
    Max : +30
    Encant Rate % 80

Custom Npc (Buffer, Gk, Gmshop)
    Custom Item's (Epic Armor , Epic Weapon , GoLGoRiaTH Armor , GoLGoRiaTH Weapon , GoLGoRiaTH Jewely ,
    GoLGoRiaTH Mask)

Serverimiz Hakkindaki Kısa Bilgi Bunlardan İbarettir Daha fazla Bilgi İcin Http://l2golgoriath.no-ip.org beqliyorum ..!
  • server iyimi kötümü bilemiycem ilk defa oynuyorum oyunu başka serverlardada daha denemedim öğrenmeye çalışıyorum hala server iyide.. çözdüğüm kadarıyla epic item için farm zone da kasmak gerekiyo ama kasılmıyoki herkes dalıp kesiyo nasıl kasıp epic item alacam playerların dalamayacağı başka bi alan varmı ? ..
  • Gme sole pk guard koysun oralara
  • en yakın zamanda pk guard koyacağım o zaman kasmak isteyen rahatlıkla kasabilir
  • Arkadasim Bizde Bu Pk Olayini Onlemek İcin 1 Tane Farm Zone Diil 3 Den Fazla Farm Zone Yaptik Git Baska Yerde Rahatlikla Kas.. !
  • ben oyunu öğrenmeye çalışıyorum ama hatamı anladım pvp serverda oyun öğrenilmez .. serverda herkes oyunu yalayıp yutmuş ben daha nerenin neresi olduğunu bilmiyom , oyun çok hoşuma gitti aslında kasması zevkli olur dedim orj servera başliyim dedim para vermeye değmez fazla zamanım yok . low rate private serverlarada güvenmem o kadar kas kas hop server uçtu gitti emekler :) .. tesadüfen forumda okudum server kurma ile ilgili bişeylere biraz araştırma stable , custom olmayan databesini buldum kendim server açtım kendime böyle kasacam hesabımın uçma korkusu yok bari amaç oyunu çözmek .. oyunların databaselerini kurcalamayı oldum olası severim privatı olan her türlü oyun kurulu makinada ama lineage2 serverda gm olayı bambaşkaymış almanyada yaşadığım için net birazcık hızlı 3 arkadaşada clienti yükledim takılıyoz şimdilik öğrenek topluca gelecez artık :D .. son olarak oyuna bu serverda başladım burda devam ederim amaç pvp sonuçta .. gm arkadaşada teşekkür ediyorum o kadar acemi sorularıma katlandı .. görüşmek üzere tekrar ..

• quote:

Orjinalden alıntı: caferc

ben oyunu öğrenmeye çalışıyorum ama hatamı anladım pvp serverda oyun öğrenilmez .. serverda herkes oyunu yalayıp yutmuş ben daha nerenin neresi olduğunu bilmiyom , oyun çok hoşuma gitti aslında kasması zevkli olur dedim orj servera başliyim dedim para vermeye değmez fazla zamanım yok . low rate private serverlarada güvenmem o kadar kas kas hop server uçtu gitti emekler :) .. tesadüfen forumda okudum server kurma ile ilgili bişeylere biraz araştırma stable , custom olmayan databesini buldum kendim server açtım kendime böyle kasacam hesabımın uçma korkusu yok bari amaç oyunu çözmek .. oyunların databaselerini kurcalamayı oldum olası severim privatı olan her türlü oyun kurulu makinada ama lineage2 serverda gm olayı bambaşkaymış almanyada yaşadığım için net birazcık hızlı 3 arkadaşada clienti yükledim takılıyoz şimdilik öğrenek topluca gelecez artık :D .. son olarak oyuna bu serverda başladım burda devam ederim amaç pvp sonuçta .. gm arkadaşada teşekkür ediyorum o kadar acemi sorularıma katlandı .. görüşmek üzere tekrar ..

İlginc bir ogrenme sistemi

• ouz yeni server açıyormuşsun hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.