Şimdi Ara

L][GoLGoRiaTH INTERLUDE 100x Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önçelikle Serverimiz 14/9/2008 17:00 Tarihi Itibari İLe Faliyete Geçmiş Bulunmaktadir.
    Daha Önce Oynadıgımız Serverlardan Yola Cikarak Bu Serveri Kurmuş Bulunmaktayız.Daha Çok L][Synergy Ve L][Elite Den YoLa Cikarak Yapmiş Bulunmaktayiz...Serverimiz Hakkinda GeneL BiLGi :

Serverimiz Interlude Client Uzerinden Kurulmustur [C6]
    .:RaTe :.

ExP :100x
    SP :1x
    Adena : 200x
    Drop : 7x
    Spoil : 20x
    Safe : +4 Butun İtemler İçin Geçerli

Server Bilgisayari Hakkinda Kısa Bilgi

6Gb RaM
    Amd 6000
    20Mbit Upload / Download

Daha Fazla Ve AyrıntıLı Bilgi Icın Http://L2GoLGoRiaTH.No-ip.org

İrtibat : L2Golgoriath@hotmail.com

Hepinizi Bekleniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seraf -- 14 Eylül 2008; 21:37:07 >

• Arkadaslar Cidden GüseL Bir Server PvP Her$ey Var Birde Player OLsa Tam Gusel Olucak Oyle Topic'e baKmaKLa Olmaz Girip Oynuyalim ;) Http://l2golgoriath.no-ip.org Napiyoruz Siteye Girip System i Indiriyoruz Ve oynamaya basliyoruz SimdiDen İyi Oyunlar Hepinize ..!!!
  • KArdesİm HAyırlı UgURu OlsUn...
    walla L][Synergy ve L][Elite gibi yaptıysanız super olmuştur TAbiri Cayisse Dadından YeNMez walla
    hadi bakalım inşalah guzel olur
  • hayirli olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNeS

KArdesİm HAyırlı UgURu OlsUn...
    walla L][Synergy ve L][Elite gibi yaptıysanız super olmuştur TAbiri Cayisse Dadından YeNMez walla
    hadi bakalım inşalah guzel olur

Metin Abi Sen HaLa Buralardamisin ya ??!! Ben Kimim Bil Bakalim :D Oscar Cafe Aklina Gelirse Server Bizim ;)
  • Elitede d synergy dede oynamıs bırısı olarak soyluyorum o ıkı serverın ozellıklerı cok ıyıdı eger hakıkaten onlr gıbıyse server ıyıdır derım ama yıne dedıgım gıbı turk serverı adam kayırma usulsuz ıtem dagıtımı oyuna mudehale olacaktır oyuzden denemekte emek vermekle aynı sey oldugu ıcın denemeyı dusunmuyorum sızlere basarılar!!!!!
  • ouz herseyden once insan ilk bi shorty ye tşşkr eder ama nerdeeeeee :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkfir3

Elitede d synergy dede oynamıs bırısı olarak soyluyorum o ıkı serverın ozellıklerı cok ıyıdı eger hakıkaten onlr gıbıyse server ıyıdır derım ama yıne dedıgım gıbı turk serverı adam kayırma usulsuz ıtem dagıtımı oyuna mudehale olacaktır oyuzden denemekte emek vermekle aynı sey oldugu ıcın denemeyı dusunmuyorum sızlere basarılar!!!!!

Arkadaslim söyle Bir$ey yaptik bunlari solemekte haklisin ama biz yeni bir sey yaptik ... Serverda Gm Ler Eger Baskasina Item Vs werirse Java Code İle Biz bunu Direk O Gm Banlaniyor 1 Saat lik Eger TEkrar Denerse Tamaman banlaniyor onun icin Gm ler Basamaz Admin Ise Sadece Datepackden Basabilir. O Yuzden Gözümüz Arkada Diil.. Eger Olurya Gorurseniz Haber Werin Geregi Yapilir Ciddiyeti eLDeN Birakmamaya Dikkat Edicez.Ama Onemli olan sizin dusunceleriniz Servera Girmekte Sizin Elinizde Girmemekte Ama Bi Deneyin Derim Benden Tavsiye ;)

• kardeş türk serverlarındaki adam kayırma konusunda tamamen haklısın. Ama sana şu kadarını söyleyeyim gönül rahatlığıyla herkes oynayabilir kimse hiçbir şekilde kayırılmadığı gibi kimseye en ufak bir şekilde yardım edilmeyecektir. sana bir tüyo vereyim bende char açtım ve kendime item vermedim :D(hem önemli olan tabi bence oyundan zevk almak değilmi? item dağıttıktan sonra ne gibi zevk alınacak ki)
    bu arada serverin admini benim(boramir) ve synerg ile elite oynayanlar eminim beni tanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seraf

kardeş türk serverlarındaki adam kayırma konusunda tamamen haklısın. Ama sana şu kadarını söyleyeyim gönül rahatlığıyla herkes oynayabilir kimse hiçbir şekilde kayırılmadığı gibi kimseye en ufak bir şekilde yardım edilmeyecektir. sana bir tüyo vereyim bende char açtım ve kendime item vermedim :D(hem önemli olan tabi bence oyundan zevk almak değilmi? item dağıttıktan sonra ne gibi zevk alınacak ki)
    bu arada serverin admini benim(boramir) ve synerg ile elite oynayanlar eminim beni tanır

Hakkatan Gusel Solemisin Ali Abimize Yani (BORAMIR)'e KAtiliyorum .. Tek Söz Http://l2golgoriath.no-ip.org Beqleriz ..
  • her türlü online oyunu oynadım nerdeyseki hala silkroad oynuyorumda hep merak ettiğim bi oyun bu lineage seneler sonra harbiden çekiyom şimdi clienti ve ilk defa sizin servera girecemde tabiği becerebilirsem hele bi client gelsin beceremezsem bişeyleri soracam artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: caferc

her türlü online oyunu oynadım nerdeyseki hala silkroad oynuyorumda hep merak ettiğim bi oyun bu lineage seneler sonra harbiden çekiyom şimdi clienti ve ilk defa sizin servera girecemde tabiği becerebilirsem hele bi client gelsin beceremezsem bişeyleri soracam artık..

Takıldıgın Bir Yer olursa Msn ADresini Biliyorsun Ordan Halledmeye Calisiriz Simdiden İyi Oyunlar ..!
  • Hayırlı olsun...

Kim ne Yapacak kim Bilebilirki Sadece Beklemek önemli Değilmi SeiferRealm)

By-PasHa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ivanov12

Hayırlı olsun...

Kim ne Yapacak kim Bilebilirki Sadece Beklemek önemli Değilmi SeiferRealm)

By-PasHa

NaSıL AnLMaDm .!
  • Playerlarimizin Görüşleri Sonucunda Server Ratelerinde Biraz Oynama Yapildi Server Suanda Bir PvP Serveri PvP Ariyanlarin Tam Adresi 3000x exP 1000x Adena Ya Cevrildi . Ve Epic Armorlara Bonus Eklendi .. Tekrar Bekliyoruz .. Http://l2golgoriath.no-ip.org WeP PaGe...
  • .......................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __AybarS__ -- 20 Eylül 2008; 10:46:17 >
  • Daha Yeni 3000x Yapıldı Neye Dayanarak Patch İndirmeyin bile diyorsinki? Server daha dun 3000x cevrildi Daha çalışmalar devam ediyor demekki Ouz Ve Ali Abini L2WarExtrem Gibi Tekrar Bir Server Çıkaracağına Saten herkez Emin Bence Cevabına Edit Yaparak Patch indirmeyin bile Yazısını sil yoksa 1 hafta sonra cok pişman olabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: __AybarS__

Arkadaşlar Birçok Serverda Oynadım Türk Serveri Nedeniyle Denemek İçin Girdim Ama PvP Ne Demek Oyunda Hayat Yok 0 Adena Ile Başlıyorsunuz Nasıl Pvp Server Aklım Ermedi Haberiniz Olsun Bosuna Patch Indirmeyin Bile...

Oyuna Girmemissin ORdan Atip Tutuyorsun Ne Diyeyim Sen Bilirsin Bir Gun Server Acarsin Sende Bole Yorumlari KEndin Gorursun ;)
  • Ayrıca Turkay Desteginden Dolayi SaoLâSn.. Msn Ye GelirSen Bisey Konuscam
  • Buyur Tipi Kes Tehtid Edio......Bide Atıp Tutuyo Demiolarmı Anlamıorum Sizi Arkadaslar Tanımam Etmem.....Ne Diye Kötülim Durduk Yere...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.