Şimdi Ara

L İ N U X SUSE 9,1 YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR LİNUX SUSE 9,1 YENİ KURDUM AMA İNGİŞLİZCE. 1. Sİ BUNU NASIL TÜRKÇE YAPICAM 2. Sİ MODEMİ TANIDI AMA NASIL BAĞLANTI SAĞLIYACAĞIM NORMALDE GÖRÜYOR SİSTEM MODEMİ. USB MODEMİM VAR. SİSTEMDEN DİYAL UP YAZAN YERE GİRDİM ZAMAN İNGİLİZCE BİR HATA VERİYOR. LÜTFEN YARDIM. TÜRKÇELEŞTİRME VE MODEMİ NASIL AÇACAĞIM. TANINMIŞ MODEMİ İŞLEVE GEÇİREMİYORUM. CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• cevaplarınızı bekliyorum. arkadaşlar inanın ihtiyacım var...
  • Walla kardesş yuklerken setup da soruyo dil secenegini.. Orayı turkce yapman gerekiyodu...
    Dili işletim sistemini kaldırıp tekrar yuklemeden deiştirebilir misin bilmiyorum ama, tekrar
    yuklersen setup da birsürü secenek war.. Onların içinde bi yerde Language olması lazım onu
    Türkçe yaparsan o zaman turkçe yukleyebilirsin...

Bu arada bu da "SUSE Linux 9.3 DVD" ün linki...
    http://www.softpedia.com/get/UNIX/Distributions/SUSE-Linux.shtml

(Yanlız site üyelik istiyo, olmadan da indirirsin ama cok yawaas..)

• FORUM 2 SAYFASINI GEZ LINUXLA İLGİLİ 20 e Yakın Program Adresi verdim Oradan birine Tıkla Seni Genel Sayfasına Götürücek Sorununu Halledemediysen Oradan KESİN CÖZECEKSİN OK
  • peki Linux suse 9,1 Kurdum Buna fdisk çekmeden Format ile partison ları temizleyebilirmiyim. Veya Linux üzerinden Silebilirmiyim.
  • yahu linux lan uraşan kişi sayısı bu kadar mı azaldı. Bir cevap yav. Bilen arkadaşlar bilgilerini esirgemesinler... bu arada linuxu kurdum ama xp yi çalıştırabiliyorum hala:) Ama bi cevap PLS
  • yav bu kadar mı tüm bilgiler. valla çok ihtiyacım vardı neyse ne yapalım. Yinede yardımcı olmak işsteyen arkadaşlar lütfen yazsınlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülen bi soru sorduk varya koca forum içinden çıkamadı helal size.
  • Sorununuzu yanlış platforma sormuşsunuz cevap alamamanız normal. Linux işletim sistemlerine sorarsanız daha detaylı yardım alabilirsiniz belki ? Klavye dili vs ayarlanıyor (SUSE 9.1 bende kullanıyorum). Sanıyorum tekrar yüklemekten başka yolu yok.

Yinede bir sorun....

http://forum.donanimhaber.com/forumid_191/tt.htm
  • eyvallah saolsasın kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.