Şimdi Ara

L.J Elveda Der...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.285
Cevap
0
Favori
40.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzatmaya, yeni bir topic açmaya gerek yok.
    Forumu bırakıyorum. Sebebini hepiniz biliyorsunuz sıradan şeyler sonunda benide bıktırdılar.
    Bunca zamandır hakkımla oynadığım charıma koxper damgası yapıştırdılar. Bunca zamandır herkesin saygısını kazandığım rakibim, dostum, düşmanım herkes tarafından sevilen lancerjack in kariyerine dil uzatan üyeleri olan bir forumda bulunmam. Beni bilen biliyor ne yapacağımı ve yapmayacağımı.
    Bugünden itibaren forumu bırakıyorum bir daha bakmayacam. L.J 1 yıl geçmeden dh den illallah etmiştir. Kimseye laf anlatıcak ne gücüm ne de gayretim var. Bilen biliyor ki ne koxper ım ne de duper.
    Gene bilen biliyor ki bazen her tedbiri almış olmak bu oyunda soyulmamak veya talihsizliğe uğramamak anlamına gelmiyor. Yaptığım 1 hata var ise oda bu oyunda dürüstçe kimseyi kazıklamamam, kimseyi soymamam, kimseye 5 li ok atmamam ve kimsenin emeğine göz dikmememdir. Bugüne kadar hiçbir tamponu kalkıklık yapmadım yapmam. Dh den kim pm attıysa cevap verdim, kim selam verdiyse aldım, kim yardım istediyse ettim aksini idda eden varsa buyursun gelsin. Ben görevimi yaptım ama üzüntümü paylaşmak istediğimde bu duruma açıklık getirmem gerektiğini söyleyenlere açıklama yapmak istediğimde koxper damgası yedim. Sadece bu değil olay artık soğudum bu bardağı taşıran son damla oldu. Artık bu foruma bakmayacağım, beni arayan nerde bulacağını iyi bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 29 Nisan 2007; 1:42:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: esoes35

Ko bence çok salak bir oyun bırakınca değerini anlıyorsunuz hayatınızın.Ne konuşayım bu dandik oyun ile ilgili

Oyun bahane maksat arkadaşlık dostluk, çok değerli insanlar ile arkadaş-dost olmayı başardım bu oyun sayesinde
  • Bu oyun lvl atlama sistemi üzerine kurulmuş ve rekabet hırsı üst seviyede olan bir mantığa sahip.Yani bu oyunda bir yerlere gelmenin yolu life offline knight online

Sen bu oyunda belki iyi arkadaşlar kazanmış olabılırsın ama gerçek hayattaki arkadaşlarından kopan çok insan var bu oyun sebebiyle.Onun için Knight Online ile ilgili kötü konuşmalarınıza destek verırım.İyi konuşmalarınıza ise yorum yapmam
  • doru ko baımlılık we hırs yapıyo aam napalım artık bir jayat tarzımız oldu wazgeçemiyoz ii dosluklar we muhabetimiz war oyun bahane muhabbet şahane
  • Beyler etraf iyice artist oldu geçen FT ye gittim bufferın biri holy animor +6 ve dol +3 koydu o an yanımda para olsaydı alırdım hatta buffera "yanımda para olsaydı affetmezdim" dedim.ve bundan sonra FT - savaşlara (1 lvllık charla) vb. yerlere 999m ile gidecem ve bir gün o artistlerin cezasını verecem.

Edananın piyasası ne olacak böyle gittikçe yukarılara gidiyor keşke eskisi gibi olsa kekuri ring 100m ark piyasa pahalı olduğundan 62 sc sini bile yapamadı.

Yakında forumdaki arkadaşımız NoSayBaby ile vs miz var.

Ve artık 70 e kasamayan ve ronarkda iş yapamadığı için ardreame gelenlerden bıktım geçen adama bir baktım +8 shard- elf belt - pp - re bu itemlerii gördükten sonra bu adamın yüksek charı olduğu kanısına vardım.

Bu arada edana da +8 toto +3 veya +6 dol ne kadar eder söylerseniz sevinirim.

L.J böyle topicler iyi oluyor insanlar kendi serverı hakkında bilgialıyor açtığğın için saol

• el murat geçen seni moradonda gördüm pm kapalıydı selam veremedim gene ft ye girecektin heralde.
    Hıı vs ye de beklerim istersen sc bas istersen undy al farkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 5 Mart 2007; 15:24:28 >
  • FTKOPAT.BENDE SİNİR OLUYORUM.SAVASA GIRICEM ADAM ROL +0 INI KOYMUS.75 LVL CHARIM VAR CAFEDEKİ ARKLARA VERDIM SUAN OYNUYORLAR.KOYCAK OLSAM +3 ROLUMU DUAL +8 SHARDIMI +8 SHELL SETİMİ KOYARIM YANIMDA 10 GB PARA VAR ADAMIN PAZARINI ACIYORUM.ROLU GORUYORUM AMA CEKMIYORUM.ARTIK MILLETIN AKILLANMASI LAZIM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ft bug oluyomu hala?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

ft bug oluyomu hala?

KALKTI.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HamzaHakan

quote:

ft bug oluyomu hala?

KALKTI.

ee şimdi napcaz peki gerçi bi türlü girmeyi beceremedim ama
  • kardes gecende savas kapısında beklerken +8 raptoru ve +8 shell Koydu adamın bırı bı anda tezgahdan raptor kayboldu sonra bı baktım cocuk aglıorr shoutdan yazıor yapmayın etmeyın dıye
    quote:

FTKOPAT.BENDE SİNİR OLUYORUM.SAVASA GIRICEM ADAM ROL +0 INI KOYMUS.75 LVL CHARIM VAR CAFEDEKİ ARKLARA VERDIM SUAN OYNUYORLAR.KOYCAK OLSAM +3 ROLUMU DUAL +8 SHARDIMI +8 SHELL SETİMİ KOYARIM YANIMDA 10 GB PARA VAR ADAMIN PAZARINI ACIYORUM.ROLU GORUYORUM AMA CEKMIYORUM.ARTIK MILLETIN AKILLANMASI LAZIM.

• quote:

Orjinalden alıntı: shawkn

kardes gecende savas kapısında beklerken +8 raptoru ve +8 shell Koydu adamın bırı bı anda tezgahdan raptor kayboldu sonra bı baktım cocuk aglıorr shoutdan yazıor yapmayın etmeyın dıye
    quote:

FTKOPAT.BENDE SİNİR OLUYORUM.SAVASA GIRICEM ADAM ROL +0 INI KOYMUS.75 LVL CHARIM VAR CAFEDEKİ ARKLARA VERDIM SUAN OYNUYORLAR.KOYCAK OLSAM +3 ROLUMU DUAL +8 SHARDIMI +8 SHELL SETİMİ KOYARIM YANIMDA 10 GB PARA VAR ADAMIN PAZARINI ACIYORUM.ROLU GORUYORUM AMA CEKMIYORUM.ARTIK MILLETIN AKILLANMASI LAZIM.

ii olmuş koymasın oda

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

quote:

ft bug oluyomu hala?

KALKTI.

ee şimdi napcaz peki gerçi bi türlü girmeyi beceremedim ama

sabah p2 de girdim 46 - 59 a ezikler geldi kesemeyiz dedim spectere kadar geldik salak okçunun biri yüzünden yattım partiden bi adam girdi dibine daldı tam %2 can kaldı gene salağın biri uzaktan ok attı tak nova adam yerde bi tane warrior kaldı o da ezikti dmg vuramıyordu süre bitti attı herkezi yazık oldu ya canlı kalsaydım belki keserdim

vede para ile giden arklar

bana geçenlerde oldu bu olay malumunuz bu cleaver görevinde orc scouterler vardır ve bazen bunların attığı oklar nasıl oluyorsa partideki bir adam tarafından sizi öldürebiliyor . forgetten temple a girdiğimde herşey normaldi tam orc sniperler ( ok atan Uruk tron tarzı bişey) çıktı .buffsızdım .
    . bir anda öldüm alta baktım lost 564300 coins Lost 25 np Lost 25 Leader point yani parayla gitmek de tehlikelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 5 Mart 2007; 15:57:13 >

• L.J istediğin zaman vs yaparız sen beni kesersin ama olsun.Tarihi ve yeri söyle yeter

Bu arada ben pmi genellikle kapalı tutuyorum özellikle moradon da çünkü aga 5k -10m benzeri pmler geliyor.

hayır bug hala yok ama biz birlik olduğumuz zaman herşeyi kesiyoruz zaten orada bizi zorlyan bence spector değil troll berseker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 5 Mart 2007; 16:16:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

L.J istediğin zaman vs yaparız sen beni kesersin ama olsun.Tarihi ve yeri söyle yeter

Bu arada ben pmi genellikle kapalı tutuyorum özellikle moradon da çünkü aga 5k -10m benzeri pmler geliyor.

hayır bug hala yok ama biz birlik olduğumuz zaman herşeyi kesiyoruz zaten orada bizi zorlyan bence spector değil troll berseker

Şartları dengeleriz hocam maksat çekişme ve bu işten zevk alma olsun biraz heycan ve el titremesi sanırım anladın sen onu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

L.J istediğin zaman vs yaparız sen beni kesersin ama olsun.Tarihi ve yeri söyle yeter

Şartları dengeleriz hocam maksat çekişme ve bu işten zevk alma olsun biraz heycan ve el titremesi sanırım anladın sen onu

evet sanırım anladım ben onu

sen zamanı söyle gelirim ben

• wahit 2 cay kap gel bakayım
  • Bugün pathosta 13m exp kaybettim oyuna yeni girdim ts wardı dm bi çaktı p3 deyim eslnatta rezz aradım yarım saat rezz yok.Sonra cleavler görewine girecektim 8 kişi tolandı tak herkez giant goleme gianttan kaçtım minor pot .Tak stone ks yaptı şerefsiz rezz ara gene yok sonuçta %50 den %40 :P pre de yeni bitmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KâMiL

wahit 2 cay kap gel bakayım

@sincity90

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KâMiL

wahit 2 cay kap gel bakayım

@sincity90

Çaylar Kaç Para ?

- OFFER
    />

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.