Şimdi Ara

L.J Elveda Der... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.285
Cevap
0
Favori
40.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vahit abi nie uzaklaştırma aldı zaten şu forumda hep adam gibi duranlara uzaklaştırma atarlar
  • uyarı limiti dolmuş o yüzden çizlmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0di

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

hatmer sonunda 80 olmuşcypherın yılın en çok sövülen ve acıların çocuğu emrahtan fazla laf işiten hatmer sonunda 80 olmus..ne zaman yatsa biri gelir 4 tas kaldırır ve gene yatardu gee 4 ta kaldırılırdıonu kim görese ana bacı söver

ve kendi clanı olan thenescafeyi dağıttıbuna tepki olarak clanında bulunana herkes suffering_ua deiboo gencmuro vs. tüm clan humana dönmüsamacı kolluğu yanan bi clana girmektibizimrezden clan istedi bizimrez s.git dedi

sizcede haketmiyomu böle sövülmeyi???mesela kendimden bi örnek veriyim..bi gün beni partylerine almışlar daha dorusu suffering ua almıştı..koxperlar 3 lüye geldi ve onlarda harpyleri 2/2 yapıp onlara çekiyolardı..ben yanlışlıkla ıce attım o zamanlar 53 fln dım..adam direk ana avrat sözdü ve partyden attı yanlışla oldu demeden ana avrat sövdü..şimdi siz olsanız bu adama ne dersinizama clanındaki dier kişiler çok iidi..özellikle suffering_ua ve deniboo çok ii insanlar beni 58 den 60a onlar kastı nerde party olsa gel derlerdi saolsunlar çok ii insanlardı ama hatmer party kurdupunda bi nova için milleti atıyordu...

şimdi ise yanlız kaldı ve kötüler her zaman yanlız kalmaya mahkum

ncs bassin ya ncs yi satan ispiyonlarsa

ya kendi cash iyle alırsa pre ????

adamın kendi cafesi var ama o m.l hatmer onu beceremez zekası yetmez

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 0di

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

hatmer sonunda 80 olmuşcypherın yılın en çok sövülen ve acıların çocuğu emrahtan fazla laf işiten hatmer sonunda 80 olmus..ne zaman yatsa biri gelir 4 tas kaldırır ve gene yatardu gee 4 ta kaldırılırdıonu kim görese ana bacı söver

ve kendi clanı olan thenescafeyi dağıttıbuna tepki olarak clanında bulunana herkes suffering_ua deiboo gencmuro vs. tüm clan humana dönmüsamacı kolluğu yanan bi clana girmektibizimrezden clan istedi bizimrez s.git dedi

sizcede haketmiyomu böle sövülmeyi???mesela kendimden bi örnek veriyim..bi gün beni partylerine almışlar daha dorusu suffering ua almıştı..koxperlar 3 lüye geldi ve onlarda harpyleri 2/2 yapıp onlara çekiyolardı..ben yanlışlıkla ıce attım o zamanlar 53 fln dım..adam direk ana avrat sözdü ve partyden attı yanlışla oldu demeden ana avrat sövdü..şimdi siz olsanız bu adama ne dersinizama clanındaki dier kişiler çok iidi..özellikle suffering_ua ve deniboo çok ii insanlar beni 58 den 60a onlar kastı nerde party olsa gel derlerdi saolsunlar çok ii insanlardı ama hatmer party kurdupunda bi nova için milleti atıyordu...

şimdi ise yanlız kaldı ve kötüler her zaman yanlız kalmaya mahkum

ncs bassin ya ncs yi satan ispiyonlarsa

ya kendi cash iyle alırsa pre ????

adamın kendi cafesi var ama o m.l hatmer onu beceremez zekası yetmez

hatmerden bende nefret ederdim çok adi bir kişilikti suffering_ua ile iyi anlaşırdım fakat oda tabi clanına uydu
    ismini deiştirse kaç yazar huylu huyundan vazgeçermi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

vahit abi nie uzaklaştırma aldı zaten şu forumda hep adam gibi duranlara uzaklaştırma atarlar

Arkadaşım Bilip Bilmeden Konuşma

Olayların İç Yüzünü Bilmiyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

hatmerden bende nefret ederdim çok adi bir kişilikti suffering_ua ile iyi anlaşırdım fakat oda tabi clanına uydu
    ismini deiştirse kaç yazar huylu huyundan vazgeçermi ?

suffering in ne gibi bi zararını gördünki??bence çok ii bi insandır her gördüğümde ben on o bana slm verirdi...clanındaki dier adamalrda öyleydi..o clanı nefret edilen yada clandaki dier oyuncuların namını kötüye çıkaran birisi varsa oda hatmerdir
    ama hatmer yalnız kaldı..onu kimse clanına almıyo en son gördüğümde g4 clandaydıadam kendi cafesindeki adamları sattı tepki olarak suffering deniboo gencmura hepsi human olu ve bana kalırsa en isini yapmıslar

• hey garson bana 1 tane çikolatalı adana yiyelim acıyla tatlıya aıp olmasın

Ban.gif
  • Herkese iyi geceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Numan sen değişmediğin sürece sorun yok. Eskidende sorunum yoktu senle şimdide yok. Yıldızların rengi insana muamele farkı yapmamalı bence.

Hacı zaten seni demiyorum ki

Hep o herDeath

ben naptim ya

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KâMiL

wahit 2 cay kap gel bakayım

L.J Elveda Der...

@sincity90

• forum ii geceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: RazieL

quote:

vahit abi nie uzaklaştırma aldı zaten şu forumda hep adam gibi duranlara uzaklaştırma atarlar

+1
    Uzaklaştırma alması gerekenler aldı
    @herDeath zaten hastayım sinirlendirme beni suçlusun işte suçlu

• quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

quote:

Orjinalden alıntı: RazieL

quote:

+1
    Uzaklaştırma alması gerekenler aldı
    @herDeath zaten hastayım sinirlendirme beni suçlusun işte suçlu

kotuyum ben yakla$ma cizerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 14 Mart 2007; 21:42:54 >

• arkadaşkar ne olcak bu dünyanın hali abd gene biyleri kaltı ulan savas cıksa gırsek su abdye :D
    töbe töbe
  • çok ucuz bu forum velet kaynıyor

tabi bazı kişiler hariç
  • quote:

Beyler limitim doldu 4 gün yokum kendinize iyi bakın geri gelicem herkese sevgiler saygılar
    Çizilirsem şaşmayın limitim doldu çünkü...

ne limiti anlamadım??

bu arada bende warım menü warmı su anlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Uqu®.

sigara sağlığa zararlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: saintrow

quote:

Beyler limitim doldu 4 gün yokum kendinize iyi bakın geri gelicem herkese sevgiler saygılar
    Çizilirsem şaşmayın limitim doldu çünkü...

ne limiti anlamadım??

bu arada bende warım menü warmı su anlık

ceza puan limiti dolunca 4 gün uzaklasıon

• G
    quote:

Orjinalden alıntı: .Uqu®.

Geçenlerde bi sigara odası topic i vardı.Herkes orda tüttürüyodu.Sen de git orda tüttür
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.