Şimdi Ara

L.J Elveda Der... (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.285
Cevap
0
Favori
41.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ya bu topic artık iş görmüyo yavv hala kaçıncı sayfadayızeski yoğunluk yok

mert vallaha merak ettim bak bi giremde bakam topice allah iyilikler versin
  • Herkese Günaydın...
  • ACİLLL!! Xigenonda md +7 ye rogue chitin dd+6 verim dedi kabul etmedim üstüne ne kadar para istion diop ne isteyeyim bana nakit lazım DD değil bunu göz önünde bulundurusanız sevinirim.
  • nie bırakıyon ya
  • S.a beyler epeydir uğrayamadm Neyse ben yine gittim.
  • as oyuna girmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: DReaDLoRd

kolay gelsin
    oyuna girmior sandalye de oturup oyunu bekleyerek yağlanmaktansa boylesi daha ii bence de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaikaZede

quote:

Orjinalden alıntı: DReaDLoRd

kolay gelsin
    oyuna girmior sandalye de oturup oyunu bekleyerek yağlanmaktansa boylesi daha ii bence de.

@takopako
    a.s tahsin

• yav millet girmiş lagdan şikayet edio girişicem olelerine biz dışarda bole beklioss
    edit: ya bi de benm bi sorunum olcauktı benm bi acc. da cash yüklü ama char yok yani var da 30 lvl onu kasıodum vazgeçtim bole bi accounta talip olan cıkarmı?
    bi de biri onun 3 bölümünüde doldurmuş ben istediğim job yok ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaikaZede -- 19 Mayıs 2007; 14:30:20 >
  • start qelmior ,qelince xtrap takılıor, xtrap geçince, 10060 hatası ,onun geçince info qelmior, onuda geçince server failed verior
  • quote:

yav millet girmiş lagdan şikayet edio girişicem olelerine biz dışarda bole beklioss
    edit: ya bi de benm bi sorunum olcauktı benm bi acc. da cash yüklü ama char yok yani var da 30 lvl onu kasıodum vazgeçtim bole bi accounta talip olan cıkarmı?

biri şuna bi cevap verebilirmi

• quote:

quote:

yav millet girmiş lagdan şikayet edio girişicem olelerine biz dışarda bole beklioss

biri şuna bi cevap verebilirmi

cashle alınanları 60+ olmadan satamaycnki nie oraya yükledin
    talibi cıkmaz

• off aptallığım yüzünden ya ne bilim onu kasıcam die düşündüm ama sonra arkadas char verdi. o kalcak artık ole
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Uzatmaya, yeni bir topic açmaya gerek yok.
    Forumu bırakıyorum. Sebebini hepiniz biliyorsunuz sıradan şeyler sonunda benide bıktırdılar.
    Bunca zamandır hakkımla oynadığım charıma koxper damgası yapıştırdılar. Bunca zamandır herkesin saygısını kazandığım rakibim, dostum, düşmanım herkes tarafından sevilen lancerjack in kariyerine dil uzatan üyeleri olan bir forumda bulunmam. Beni bilen biliyor ne yapacağımı ve yapmayacağımı.
    Bugünden itibaren forumu bırakıyorum bir daha bakmayacam. L.J 1 yıl geçmeden dh den illallah etmiştir. Kimseye laf anlatıcak ne gücüm ne de gayretim var. Bilen biliyor ki ne koxper ım ne de duper.
    Gene bilen biliyor ki bazen her tedbiri almış olmak bu oyunda soyulmamak veya talihsizliğe uğramamak anlamına gelmiyor. Yaptığım 1 hata var ise oda bu oyunda dürüstçe kimseyi kazıklamamam, kimseyi soymamam, kimseye 5 li ok atmamam ve kimsenin emeğine göz dikmememdir. Bugüne kadar hiçbir tamponu kalkıklık yapmadım yapmam. Dh den kim pm attıysa cevap verdim, kim selam verdiyse aldım, kim yardım istediyse ettim aksini idda eden varsa buyursun gelsin. Ben görevimi yaptım ama üzüntümü paylaşmak istediğimde bu duruma açıklık getirmem gerektiğini söyleyenlere açıklama yapmak istediğimde koxper damgası yedim. Sadece bu değil olay artık soğudum bu bardağı taşıran son damla oldu. Artık bu foruma bakmayacağım, beni arayan nerde bulacağını iyi bilir...

Çocukça...(iyi birisi olduğunun farkındayım ama yorumum maalesef bu)

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

Offerci ArkadaşLar Mal Alma Hevesimizi Kursağımızda ßırakıorsunuz .. Adamın ßiri Geçen Tentacle İçin Offer Dedi Yapmayın 21 Gb Altındaki İtemlerin Fiatını Söleyin Zaten İtem Teklifi Olan Söyler ..

Konu Offerden açılmışke

Buda geçer hocam nasıl olsa... AGA dönemini atlatan KO bunuda atlatır ümitliyim ben

L.J Abi bizi bırakmaaaaaaaaaaaaa
    Not: 1 L.J gider 1 L.J gelir
    abi şaka bir yana sen cok iyi birisin ya gitme bu forumdan bi kac s.lak yüzünden asna iftira atanlara sözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIFoReWeRIII -- 19 Mayıs 2007; 19:55:15 >

• s.a herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.A. -- 24 Mayıs 2007; 23:04:13 >
  • A.s Eren'cim .
  • ii gecler ...
  • İİ Geceler...
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.