Şimdi Ara

L.J Elveda Der... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.285
Cevap
0
Favori
41.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: esoes35

Bu oyun lvl atlama sistemi üzerine kurulmuş ve rekabet hırsı üst seviyede olan bir mantığa sahip.Yani bu oyunda bir yerlere gelmenin yolu life offline knight online

Sen bu oyunda belki iyi arkadaşlar kazanmış olabılırsın ama gerçek hayattaki arkadaşlarından kopan çok insan var bu oyun sebebiyle.Onun için Knight Online ile ilgili kötü konuşmalarınıza destek verırım.İyi konuşmalarınıza ise yorum yapmam

AGAM NE FELSEFEYAPMIŞIN ÖYLEEE..

• quote:

Orjinalden alıntı: thethriller

quote:

Orjinalden alıntı: esoes35

Bu oyun lvl atlama sistemi üzerine kurulmuş ve rekabet hırsı üst seviyede olan bir mantığa sahip.Yani bu oyunda bir yerlere gelmenin yolu life offline knight online

Sen bu oyunda belki iyi arkadaşlar kazanmış olabılırsın ama gerçek hayattaki arkadaşlarından kopan çok insan var bu oyun sebebiyle.Onun için Knight Online ile ilgili kötü konuşmalarınıza destek verırım.İyi konuşmalarınıza ise yorum yapmam

AGAM NE FELSEFEYAPMIŞIN ÖYLEEE..

• party pilis mage açıcam kasan varmı
  • Adam +8 İİ satıyo NE kadar diorum OFFER diyor.Şu Şu itemleri vereyim diyom BB diye cvp verio adama bak ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimJackson

Adam +8 İİ satıyo NE kadar diorum OFFER diyor.Şu Şu itemleri vereyim diyom BB diye cvp verio adama bak ya

genelde öle olur ztn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

party pilis mage açıcam kasan varmı

Hangi serverDA?
    @TimJackson
    Zordur +8 İİ almak ben olsam bende offer derim ve bende bb derim
    Bİr de o adamın havasından yanına yaklasılmaz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

@Me®t
    ztn amacim ignelemek..veletin biri yuzunden cizildim 4 gun
    isim vermiyorum yine cizmezler in$

Ben anladım onu ..

Nikim üzerinde küçük bi edit yaptım umarım bişey olmaz

takil kafana gore..kopyala yapi$tir fln uzun geliyor
    direk yaziyorm

® >>> Alt + 1 6 9 [Alt ' a Basılı Tutarken Num ' dan 1 6 9 ' a Bas ]

• asd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numan -- 25 Mart 2007; 15:53:03 >
  • Alt a basıp rasgele tus kombinasyonları yapın 3-4 rakamdan fazla olsun cok gzl sekiller ortaya cıkıyor
  • benim ki diz ustu malesef..num luck tu$ takimi yok yani
  • vay yaw herkes burada ko genelde kimse kalmamış uf bende diorum genel bölümü nie boş bu L.J YÜZÜNDEN HERŞEY BU KADAR GÜZEL KONU AÇMASA DERMİŞİM ORTALIĞI GERERMİŞİM
    SÜPER ORTAM AYRICA PEYNRLİ SU BÖREĞİ SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR GÖZLEMELERDE OLUYOR BİRAZDAN GELİCEK

• Herkese günaydın
    Bugün atilla kestim 70+ bir eleman ks yaptı kutuyu aldı drop shard ve ep dedi içim bi tuhaf olmuştu
    Sonra ardream'a gittim lupus kestim drop lupus pendant tamda 150m para kalmıştı kara kara düşünüyordum rahatladım oh be buna bi kekuri alırım artık
  • süpersin ya onu bana versene takmlık

şaka şaka kimseden kankim hariç birşey istemem soyulurum felan bana kalmasın oh o ks yapanı varya ..(anladı o )
  • Diskoya götürdünmü çocukları
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Diskoya götürdünmü çocukları

Götürdü hem de 4 gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetoSsS

quote:

Götürdü hem de 4 gün

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MetoSsS

quote:

Götürdü hem de 4 gün

noldu

hala 4 uyarı allaha şükür 1 uyarı daha almam inşallah

almam dimi numan abeyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 27 Mart 2007; 18:22:25 >

• Premium almaya kalktım(hangi akla hizmetse) oyuna giremedim, siteden alayım dedim site açılmadı
    Almıyorum bende şifrem değişene+koxp bitene kadar premium alan k2 gibi olsun
  • Ben kök'den kurtuLdum anca charımı bekLerim ben oda sanırım biraz uzak bi tarih inş. 15 Haziran ' dan sonra qeLir sınıfımı iyi sekilde qectikten sonra.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.