Şimdi Ara

L1320 Güncelleme Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece bi güncelleştirme geldi windows 8.1 yazıyordu tam bilmiyorum ama yükliyeyim dedim. Yükledim akşam telefonu şarja taktım sabah çıkardığımda %100 dü. Gün boyu telefonu nerdeyse hiç ellemedim akşamüstüne doğru baktığımda %5 şarjım vardı inanamadım durduğu yerde %95 şarj yemiş. Bu yeni gelen güncelleştirme nedir bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: skjaa7

Dün gece bi güncelleştirme geldi windows 8.1 yazıyordu tam bilmiyorum ama yükliyeyim dedim. Yükledim akşam telefonu şarja taktım sabah çıkardığımda %100 dü. Gün boyu telefonu nerdeyse hiç ellemedim akşamüstüne doğru baktığımda %5 şarjım vardı inanamadım durduğu yerde %95 şarj yemiş. Bu yeni gelen güncelleştirme nedir bilen var mı?

Sanırım okumak istediğimi okudum. %5 gitti diye...
    Koskoca 3400 mAh bataryayı mahvettiler güncelleme ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dün gece bi güncelleştirme geldi windows 8.1 yazıyordu tam bilmiyorum ama yükliyeyim dedim. Yükledim akşam telefonu şarja taktım sabah çıkardığımda %100 dü. Gün boyu telefonu nerdeyse hiç ellemedim akşamüstüne doğru baktığımda %5 şarjım vardı inanamadım durduğu yerde %95 şarj yemiş. Bu yeni gelen güncelleştirme nedir bilen var mı?

Durum hala aynı mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok değil şarj %5 gösteriyordu bende kapattım telefonu şarja taktım tekrar açıldı şarj %100 dü. Yine inanamadım :D şaka gibi
  • quote:

Yok değil şarj %5 gösteriyordu bende kapattım telefonu şarja taktım tekrar açıldı şarj %100 dü. Yine inanamadım :D şaka gibi

Ne kadar sürprizli bu lumialar.

• Aynen öyle

• Banada güncelleme geldi. 2 gün giden şarjım. Güncelleme yaptığımdan beri hiç şarja takmadım. Şu an % 10 civarında. Bu mesajı öğlen saat 12:51'de yazdım inat ettim şarja takmıcam bakalım akşamı çıkaracakmı 😉

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierennet

Banada güncelleme geldi. 2 gün giden şarjım. Güncelleme yaptığımdan beri hiç şarja takmadım. Şu an % 10 civarında. Bu mesajı öğlen saat 12:51'de yazdım inat ettim şarja takmıcam bakalım akşamı çıkaracakmı 😉

1320'ler bu konuda kendini aşmış.

• Ne güncellemesi bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skjaa7 -- 22 Haziran 2015; 23:03:03 >
  • quote:

Ne güncellemesi bilen var mı

Büyük ihtimalle reset atma problemi ile ilgili bir guncellemeydi. Çoğu modele geldi diye biliyorum.

• Aynen benim 535 kapanıyordu kendi kendine onun düzelttiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.