Şimdi Ara

L2_C4_MostWanted Acildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet arkadaslar size kotu bi haber sita haclendi ve oyunda %90 kapanıyoo
  • + basmak cok kolaydi bi zamanlar simdi ise server yok piyasada herkez isyanda yeni server acacak arkadaslara diyorum guvenilir gm bulun sonra biri ben yapamıyacam vs.. olaylarıyla karsılasa bilirsiniz...
    serverin kapandigina degil ustunde emek harcayan adamların emeklerinin bosa gitmesine uzulurum ...

• SERVER KAPANDI HERHALDE BENDE BİLMİYORUM HEYY GURQAN BİLGİ LÜTFENNN
  • size yarin ondan aldıgım bilgiyi iletirim o buyuk ihtimalle mesgul olacaktır arkadaslar ...
  • Arkadaş artı basma olayına bi diyeceğim yok isterse +1k ya kadara basılsın ama insan haber verir +3 garanti değil diye. Her L2 sunucusunda muhakkak +3 basarım eşyalarıma herkes basar basmak zorundasın zaten. +3 basmak garanti ise neden basmayasın basmazsan aptalsın demektir. Bunun oyunun log ekranında haber verilmesi gerekirdi her sunucuda vardır iyi bak görürsün sunucu spec lerini.
  • arkadaslar gme ulasamıyorum...
    buyuk ihtimalle server kapandı...
    bakalım sonu ne olacak ...
  • Duyduğuma göre adminin eşi vefat etmiş. Doğruysa başı sağolsun. Üzüldük. İnşallah yanlıştır.
  • hangi adminin ?????
  • Insallah dusunduklerim yanlistir..tanidigim admin o ise..
  • ya arkler ne bicim bi erver bu ya daha acilali kac gun oldu hemen server patladi ben anlamadim valla ha bide ben de + basma olayina cok sinir oldum ben miracle yi +4 yaptim en fazla adama +6 yapio bide s grede olmak artik 76 lw olmus benim bildigim s grede 67 lw de oluodu bide dye yeterli degil tatu + dye olsa daha iyi oludu
  • 76 lvl artik s grade. cunku full retail olunca bole oldu :)
  • SERWER DOWN OLDUYSA COK YAZIKK..GÜSEL Bİ SERWER OLABİLİRDİ ASLNDA..Bİ KAÇ AYARLA GÜSEL OLABİLRDİ AMA...EN YAKN ZAMNDA AÇILIR İNŞ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjofrost -- 12 Kasım 2006; 4:43:41 >
  • Bu imzan ne bööyle arkadaşım senin. 1. 78 boyundayım bu benden uzun bea :D Kaldır şunu gözünü seveyim veya küçültt.
  • hmm dantanyanın dedigi doru olabilir ben zaten ban yemiştim heç girmiodum ama + basma konusunda şunu söliim +16 shining im vardı ve sanırım bi tek bende vardı :D
    neyse bende yeni acc. almayı deniom ama olmuyo ve sanırım bidaha hiç alamıcam :D
  • e simdi noldu server biri dio site haclendi biri dio gm in karisi oldu birisi duzgun sey solesinde baska servere baslaya k sikintidan patladik ag

Gm ne ZAMAN acilacak bu server
  • SADECE GERCEK SERVER KAPANDI ARKADASLAR KONUSMAYA GEREK YOK ADMİNİN KARISIDA SAGLAM MERAK ETMEYİN
  • server suan tadilata girdi..... en gec 2 hafta içinde acılacak gene bu sefer kapanmamak üzere... beni taniyanlar bilir beni... olaya artık bizde el attık.... size sunu söleyebilirimki acıldıgı zaman TURKİYE deki en uzun soluklu server olacak.... acıldıgında kısa zamanda lvl kasmanızı tavsiye ederim sonradan daha zor kasarsınız.......
  • EN KISA ZAMNDA ACILIR...INS ta...NEKADAR UZUN SOLUKLU OLUR ORASI BİRAS SORU İŞARETİ...
  • oO sen el attiysan olay bitti zaten..Gm lige falan mi aldilar ne seni..Tmm ya servere baya yenilik gelir simdi..Player olarak oynamaktan baska birsey yapmamissan 1 hafta bile dayanmaz o server ama basinda kimlerin oldugunu gayet iyi tanidigimdan icim rahat o adamlar yapiklarini hakediolar ama yuzleri bir turlu gulmedi.. Insallah bu sefer istediklerine ulasirlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.