Şimdi Ara

L2_C4_MostWanted Acildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle bazi aksakliklardan dolayi ozur diliyorum tabi bunda araya bayramin girmeside etkili oldu arkadaslar.
    Modlar dan rica ediyorum eger mumkunse diger topicleri silebilirler.Updater da bazi sorunlar var arkadaslar ilgileniyoruz , simdilik bu gecici system ile oyuna girebilir oynayabilirsiniz

http://rapiddshare.com/files/1294720/system.rar.html

Account almak icin ise bu adresi kullanabilirsiniz

http://account.mw-l2.com

MostWanted Server Forumuna ise burdan ulasabilirsiniz

http://mwforum.mw-l2.com/

Aksakliklar icin tekrar ozur diliyorum arkadaslar kolay gelsin ;)

L2_C4_MostWanted Dev...

• tşkler arkadasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2_Ran

tşkler arkadasım
    aga yine acilmio ki site bide siteye giriom 2 saat sonra acilio benim baglantide mi sorun sitedemi bilmiom. ama diger siteleri hızla acio
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperennnn

aga yine acilmio ki site bide siteye giriom 2 saat sonra acilio benim baglantide mi sorun sitedemi bilmiom. ama diger siteleri hızla acio

Alıntıları Göster
    haha senin baglantida sorun yok . bendede ole gerci benim bir kac arkadasimdada ole :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Khan

haha senin baglantida sorun yok . bendede ole gerci benim bir kac arkadasimdada ole :D

Alıntıları Göster
    Ya beyler ben oyuna girdim 1 seferde üyelik alımıda sunucuyu yüklemeside çok kolay 5 dadikamı almadı. Öncelikle bana saç baş yoldurmadığınız için tşk ederim.

Bazı eksiklikler var oyunda keşke daha önce halleyseydiniz. Global gk yok malesef o olmazsa olmaz. Buff kağıtları süper olmuş elinize sağlık. Class quest yoq oda harika direk görev itemini al adamına git konuş harika. Ama şehirlerin etrafında bi tane canvar yoq. Abi giranda dolaş dolaş dur ta ejder vadisi girişinde başlıyor moblar buna bir çare bulun.

Nese herkese kolay gelsin artık her akşam yanınızdayım 1 saat nihayet kafeye kurdum oyunu. HighLadyDrago TİTAN arkamda bishop olursa her türlü bossu keseriz olmadı elimde spear ile 50 mobu aynı anda biçeriz baya zevkli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikanak

Ya beyler ben oyuna girdim 1 seferde üyelik alımıda sunucuyu yüklemeside çok kolay 5 dadikamı almadı. Öncelikle bana saç baş yoldurmadığınız için tşk ederim.

Bazı eksiklikler var oyunda keşke daha önce halleyseydiniz. Global gk yok malesef o olmazsa olmaz. Buff kağıtları süper olmuş elinize sağlık. Class quest yoq oda harika direk görev itemini al adamına git konuş harika. Ama şehirlerin etrafında bi tane canvar yoq. Abi giranda dolaş dolaş dur ta ejder vadisi girişinde başlıyor moblar buna bir çare bulun.

Nese herkese kolay gelsin artık her akşam yanınızdayım 1 saat nihayet kafeye kurdum oyunu. HighLadyDrago TİTAN arkamda bishop olursa her türlü bossu keseriz olmadı elimde spear ile 50 mobu aynı anda biçeriz baya zevkli olur.

Alıntıları Göster
    yaf bu gunde denedim yine olmuorhttp://rapiddshare.com/files/1294720/system.rar.html bu link calismior

• quote:

Orijinalden alıntı: alperennnn

yaf bu gunde denedim yine olmuorhttp://rapiddshare.com/files/1294720/system.rar.html bu link calismior

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alperennnn

"rapiddshare" deki D lerden birini sil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

Orjinalden alıntı: alperennnn

"rapiddshare" deki D lerden birini sil :)

Alıntıları Göster
    server iyi olmuş elinize sağlık ama cok lag var.
    @alikanak
    giran disinda nasil mob yok yaw bi ton kestim az once

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur34

server iyi olmuş elinize sağlık ama cok lag var.
    @alikanak
    giran disinda nasil mob yok yaw bi ton kestim az once

Alıntıları Göster
    Nasıl yaf sen hangi taraftan çıktın ejder vadisine kadar heryer boş silenos vadisi bile bomboştu. Alla alla bi gariplik var bu işte.
  • quote:

Nasıl yaf sen hangi taraftan çıktın ejder vadisine kadar heryer boş silenos vadisi bile bomboştu. Alla alla bi gariplik var bu işte.

Alıntıları Göster
    Tüm yazdıklarımı geri alıyorum arkadaşlar isterseniz bana dönek diyin. Şoke oldum valla 20 lvl oldum elimde 2m para var tüm paramı bitirdim üstüme en iisinden d grade aldım. Sıra geldi silaha + basmaya burda benim beynim duruyo dikkat silah +2 de patladı. Varmı böyle birşey arkadaş +3 e basması garanti iken nasıl +2 de yanar bir eşya. Ben oyunu bırakıyorum size kolay gelsin insan en azından haber verir böyle birşeyi. +2 DE EŞYA PATLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

• quote:

Tüm yazdıklarımı geri alıyorum arkadaşlar isterseniz bana dönek diyin. Şoke oldum valla 20 lvl oldum elimde 2m para var tüm paramı bitirdim üstüme en iisinden d grade aldım. Sıra geldi silaha + basmaya burda benim beynim duruyo dikkat silah +2 de patladı. Varmı böyle birşey arkadaş +3 e basması garanti iken nasıl +2 de yanar bir eşya. Ben oyunu bırakıyorum size kolay gelsin insan en azından haber verir böyle birşeyi. +2 DE EŞYA PATLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alikanak
    +2 DE EŞYA PATLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

aynen bende ael diye dandik bir pvp serverinde silahimi +3 yapamamştim yaniyordu sonra para bitti bende biraktim

şimdi bence bunlar para bol düşüyor diye enc yuzdelerini düşürmeyi uygun görmüşler kendileri bilirler ama senin dedigin gibi +1 ve +2 de silah yanmaz yaniyorsa bir saçmalik var demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

quote:

Orjinalden alıntı: alikanak
    +2 DE EŞYA PATLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

aynen bende ael diye dandik bir pvp serverinde silahimi +3 yapamamştim yaniyordu sonra para bitti bende biraktim

şimdi bence bunlar para bol düşüyor diye enc yuzdelerini düşürmeyi uygun görmüşler kendileri bilirler ama senin dedigin gibi +1 ve +2 de silah yanmaz yaniyorsa bir saçmalik var demektir

Alıntıları Göster
    Elimdeki son paraydı ya +3 e garanti değil mi abi nasılsa diye bastım caaart gitti silah. Ael2 benim oynadığım en uzun soluklu L2 sunucusu şu an c5 e geçecekler aynı hatayı onlarda yapmıştı malesef.

• quote:

Elimdeki son paraydı ya +3 e garanti değil mi abi nasılsa diye bastım caaart gitti silah. Ael2 benim oynadığım en uzun soluklu L2 sunucusu şu an c5 e geçecekler aynı hatayı onlarda yapmıştı malesef.

Alıntıları Göster
    Acc alim adresinde guncelleme oldu arkadaslar yeni adres den acc alabilir yada olan acc ununuzun sifresini degistirebilirsiniz

http://67.130.81.249/register/index.php , kolay gelsin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurqn

Acc alim adresinde guncelleme oldu arkadaslar yeni adres den acc alabilir yada olan acc ununuzun sifresini degistirebilirsiniz

http://67.130.81.249/register/index.php , kolay gelsin ;)

Alıntıları Göster
    server ozelliklerine peki x kac :D

• quote:

Orijinalden alıntı: NEMAK

server ozelliklerine peki x kac :D

Alıntıları Göster
    oncelikle server hayırlı olsun arkadaslarda bu kadar abartmayım ewet +2 de patliyordu +3'e cıktı simdi girin bi deneyin + yuzdesini dusurmelerine ragmen hala deli gibi basılıyor seninde ne zorun var + basiyon bi lvl kas sonra basarsin...
    EN azından emege saygi ...

• beyler bende girdim serwera adamlara bakıyorum genllikle +13 le +16 arasi silahları war ben anlamadim ben daha 6 yı zor buldum :D
    ama onlar gm den almamıslarsa + basılıyo emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran__06

beyler bende girdim serwera adamlara bakıyorum genllikle +13 le +16 arasi silahları war ben anlamadim ben daha 6 yı zor buldum :D
    ama onlar gm den almamıslarsa + basılıyo emin olun
    niye öyle diyorsun adamda şans vardir yapmiştir (biz nprmal bir serverde +4 ü yapamazken)
  • quote:

niye öyle diyorsun adamda şans vardir yapmiştir (biz nprmal bir serverde +4 ü yapamazken)

Alıntıları Göster
    Bak ben titanda gaza geldikce arti basiyorum bugun 13 bastim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Bak ben titanda gaza geldikce arti basiyorum bugun 13 bastim

Alıntıları Göster
    insanda şans olmasi lazim bendede hiç yoktur

------------------saygılar------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 17 Kasım 2006; 17:44:16 >
  • quote:

insanda şans olmasi lazim bendede hiç yoktur

------------------saygılar------------------

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR MOST WANTED HACKLENDİMİ...????
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.