Şimdi Ara

L2 GOD hangi tarafını beğenmediniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2)Eskisi gibi dionda kasılma yok sadece 40-50 lvl arası cruma tower için gerekli(Gludin villageyide ekliyebiliriz :) )
    3)Vitality sisteminin değişmesi, eskiden bence daha güzeldi offline konumunda vit ne güzel doluyordu :) (peace zone içinde beklerkende doluyordu )
    4)Önceden Raid boss için millet akın akın beklerdi ne zaman çıkacak diye eskisi gibi raid boss avı yok (instancezoneler hariç )
    5)Craft denen birşey kalmadı :(
    6)Gremlin kesip ilerlemek
    7)Oracle of dawn kapatılması
    8)S gradenin luxuryde satılması
    9)85 te herkesin crystale çevirebilme imkanı

Aklıma gelen şimdilik bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pufy -- 19 Ağustos 2012; 17:09:15 >

• interludeden sonrasına hiç alışamadım zaten god a da bi bakıyım neler olmuş dedim 2-3dk oynıyaamadım adamın biri buff attıktan ve buffların resimlerini görüp onları okuduktan sonra bıraktım :D okadar değişiklik bana fazla interlude benim için bitmez eskidi diyenlerinde kendi görüşleridir saygı duyarım ^^
  • grafikleri bile yeterli benim için god oynamaya şimdi bir sürü + yanlarını yazmaya gerek yok. benim bir oyundan beklediğim herşey var lineage2 de interlude de 2 gün oynadım mario dan farksızdı benim için.
  • Mario'u çok küçümsüyorsunuz :)) Şaka maka herkesin zevkleri farklı tabi, sen oyuna ilk God clientinde başladıysan ve bi süre oynadıysan tabiki god u daha çok seversin, ama biz eski toprak olarak c1 den c6 ya kadar kalma player olduğumuz için, o eski bol playerlı eğlenceli günleri kendimizce yaşatmak için oynuyoruz, God a alışmak çoğu c6 cıyı üşendiriyor, biri de benim :))
  • ya doğrudur o zamanlar belkide daha zevklidir. mesela şu örneklemeyi yapayim. pes5 zamaninda arkadaşlarla yaptığımız turnuvaların zevkini pes 12 ye kadar alamamıştım şimdi pes 12 den büyük zevk alıyorum :) bu arada ncsoft un aion die bir oyunu daha var eğerki god a başlamasaydım kesinlikle aion a başlardım :)
  • Ben interludeyi kastetmek istemiyorum onu bildirmek istedim. Mesela ben ilk c5 veya c6 ta başladım 1 veya 2 gün sürdü.Hiçbirşey anlamıştım.Girdiğim server java idi herhalde. Tek başımaydım anlıyacağınız.Format fln derken oyunda gitti 2-3 yıl geçti aradan sıkıldım oyunu tekrar yükledim.Graciada tam olarak başladım oyuna,daha freya hi5 derken god çıktı onuda oynadım.Gracia da raidfight serverı idi yanılmıyorsam.X4 başladım kasmaya.Neyse demek istediğim god demek apayrı lineage 2 demek benim için.Ben eski tadı alamadım.x4 te oynamama rağmen herşey daha zordu.ztn biraz oynadıktan sonra abyss sw ye geçtim(x3)Freya) Orda dvm ettim.Bu serverda en çok zevk aldığım serverlardan biri oldu.abyss te daha çok zaman harcadım 2 veya 3 ay 78 oldum(başka charlarda kastım ama main ağırlıklı).Godda başladım herşey iyi güzel dedik.İlk ncweste başladım.O da ne server kalabalığı yüzünden oyuna giremiyordum.Yeni server açtılar tıklım tıklım kaynıyordu millet.40 a kadar questler sayesinde rahat kasılıyor ztn.Ara verdim 2-3 hafta kadar.Bi girdim server çoğu light.Bu işte bir iş var dedim.Aden şehrine gittim millet 85 olmuş bile.Vaybe ben x3 te hala 78 im millet burda 85 olmuş bile.

Goldboy pes örneğini vermişsin evet dediğin doğru olabilir.Ama bunu unutuyorsun pes05 ile 12 elbette kalkıp 12 oynayanlar daha çok olur.Sebebine gelince daha çok grafik vs.Ama bunuda unutmaman gerekir hangi oyun bir sonraki serisi çıktığı zaman kolay olmuş? Aksine daha zorlaştırırlar genelde.Örnek vermek gerekirse Fifa 2001 ile fifa 2010 arasında grafik fark çok büyük.2001 de orta sahadan gol atabiliyordun 2010 da ise defansı zor geçip zor gol atıyorsun.Demek istediğim gitgide daha zorlaştırıyorlar.Lineage tam tersini yapmış diye düşünüyorum.Herşey basite kaçıncada oyun basit oluyor.

God evet grafik olarak bir level daha atladı ama oyunculuk azaldıktan sonra bir işe yaramaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pufy -- 20 Ağustos 2012; 23:25:29 >

• Kişisel görüşüm şudur ki : her client bir önceki clienttın artılarını silerek kendine özgü bi şekilde ortaya çıkıyor. s grade lerin luxury satılması artık bi önemi olmadığını belirtiyor. neden çünkü r/r95/r99 gradelerin olmasından dolayı. god da lvl 85 altında birçok itemin herhangibir değeri kalmamıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.