Şimdi Ara

l2 gracia nerdeyse orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://l2.vindication.gr/ (GRACİA 2 FİNAL )
    4x exP and sp
    donation abarti itemler yok surekli playerleri var...
    hersey actiVe oyundaki
    orjinale en yakin server
    yaklasik 2005 den beri oynadigim server(eski adi noobwars) gordugum orjinale en yakin server... donate torpil ole seyler yok oyun 4x olmus ( ben 2x ken oynuyodum) herseyi herkez kendi yapiyo bi yunan serveri olmasina ragmen bulgar poland grece brazilian ait bi cok clana var...

3-4 turk oynuyoruz bizim disimizda 3-4 turk daha war... gelmek isteyen olursa elimden geldigince yardim ederim...
    maksat paylasmak adam gibi verdigin emegi geri veren kapanma gibi riski olmayan bi server... c2 den beri dEvam... lag yada bug yoq... ufak defek seyler sürekli düzeltiliyor...

HERKEZİ BEKLERİM...

oyundaki adim frud0 pm atarsaniz yardimci olurum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyl3r -- 16 Ağustos 2012; 17:19:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tyl3r

http://l2.vindication.gr/ (GRACİA 2 FİNAL )
    4x exP and sp
    hersey actiVe oyundaki
    orjinale en yakin server
    yaklasik 2005 den beri oynadigim server(eski adi noobwars) gordugum orjinale en yakin server... donate torpil ole seyler yok oyun 4x olmus ( ben 2x ken oynuyodum) herseyi herkez kendi yapiyo bi yunan serveri olmasina ragmen bulgar poland grece brazilian ait bi cok clana var...

3-4 turk oynuyoruz bizim disimizda 3-4 turk daha war... gelmek isteyen olursa elimden geldigince yardim ederim...
    maksat paylasmak adam gibi verdigin emegi geri veren kapanma gibi riski olmayan bi server... c2 den beri dEvam... lag yada bug yoq... ufak defek seyler sürekli düzeltiliyor...

HERKEZİ BEKLERİM...

burayı biliyorum off gf server ilk açıldığında oynamayı denemiştim tabi yanlızdım bi süre sonra sıktı bıraktım hi5 e geçeceğini söylüyor oda off platformda olursa burda başlayabilirim malum god sıktı hi5i özlüyorum

• eger gelirsen yardimci olurum 4 player falan variz ve c2 den beri hic bi acc silinmedi 0 lanmadi... ben nobless80 lvlim elimden geleni yaparim yardim... TURK CLANI KURMAK İSTİYORUM.... hatta hali hazirda cok charda elimde 78++++ wizard buffer vs (abarti itemler donation falan yok herkes esit... 3 büyük clan var... 4x pvp serveri deyil eger emek verip karsiligini almak istersen daha iyisi yok sanirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyl3r -- 16 Ağustos 2012; 17:16:00 >
  • s.a kerdesim ben de serverde oynayan türklerden birisiyim. oyunda bana ulaşmak istersen wolfx karakterine p.m atman yeterli...
  • pm atarim aksam valla 8 senelik bir server ole 3-5 gunluk kapananlardan deyil... gelen herkez icin elimden geleni yaparim... orjinal nasilsa aynen oyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indiriyorum en kısa zmn da oyundayım. Yaşasın necropolis özlemiştim yha :)
  • gel beklerim gerci herkes bi orjinaldir takmiş... arkadas orda 15 dolar veren hizli exp yada item yada baska özellik alcak 1x ve 0 dan baslayip bufsuz kasmak yillar surer gelmek isteyeni beklerim her türlü maddi manevi destege hazirim tek istedigim yunan serverinde bi türk clani kurabilmek... bu arada gelecek arkadaslara dip not elimde vitality pop var = yani 1 saatte %400 exp veren bisey cok cabuk yüksek lvl yapabilirim imkanim bulursam... maksat beraber biseyler yapabilmek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Meta Quest 2 256 Gb
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gel beklerim gerci herkes bi orjinaldir takmiş... arkadas orda 15 dolar veren hizli exp yada item yada baska özellik alcak 1x ve 0 dan baslayip bufsuz kasmak yillar surer gelmek isteyeni beklerim her türlü maddi manevi destege hazirim tek istedigim yunan serverinde bi türk clani kurabilmek... bu arada gelecek arkadaslara dip not elimde vitality pop var = yani 1 saatte %400 exp veren bisey cok cabuk yüksek lvl yapabilirim imkanim bulursam... maksat beraber biseyler yapabilmek...

hi5 olursa oynarım bende officalden bu kadar korkma dostum inan bana bu serverden 5 kat daha kolay :)
  • bu ay sonu hi5 olcakmis bu server bide korkmuyorum sadece bu kadar zamani olcak kimse yok... hayatimiz oyundan ibaret deyil ben orjinalde ruins despairde 4 ay dolandim nerdeyse :D oynayan bilir... 1 xde 50 lvl olup itemsiz bufla pk olanlari falan ... yada rbleri bulamamanin ne oldugunuu... item crafti... bilmiyorum bi tek ben deyilimdir orijinali deneyen... ama kolay olmadigina ve cok vaktini yicegine eminim ben ole 5-6 saat oyuna ayiramam ayirmassanda orjinalde bi yere varamasssin... neyse konumuz bu deyil simdilik...
  • Bayram dolayısıyla kimseyi bulamıyorum 3 gün önce başladım servere daha önce L2Wolfte playerdim maalesef kapandı o zamandan beri L2 ye küstüm inş. wolfteki heyecanı burda bulabilirim.
  • ben bu konuyu actim serversuper ama sonra orjinale basladim ucretsiz full ve herseyiyle daha farkli suan 45 lvlim orjinal varken privite oynamak mantikli gelmedi ama bu serverde oynicaksan elimden geleni yaparim yinede...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben bu konuyu actim serversuper ama sonra orjinale basladim ucretsiz full ve herseyiyle daha farkli suan 45 lvlim orjinal varken privite oynamak mantikli gelmedi ama bu serverde oynicaksan elimden geleni yaparim yinede...

hevesinizi kırmak istemem ama.Bence oyundan zevk alamıyacaksınız.Eskiden daha güzeldi.Yinede kişiden kişiye değişebilir.İyi oyunlar.
  • eyvallah valla su söledigim serverda nobless full item char biraktim orjinal icin... biraz düzültemeye ihtiyaci var ama suan icin cok dolu yani ne party ne baska yonden hic sorun yok tek eksik türk birligi yok :S bide grafik ve her bakimdan farkli...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.