Şimdi Ara

L2 HİGH FİVE ve İNTERLUDE SERVER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HİGH FİVE olarak level kasması ve item kasmasının kolay olması yanısıra donatecilerin sizden farklı olamayacağı bir server;

L2 AMERİKA.İtemlerinizi 1 haftalık farmla beraber full +25 TT auglu olarak düzebilirsiniz.

İnterlude server olarakda baya kalabalık bir server gördüm oynadım.Level ve farm olayı bayağı kolay tabi bu versionu tam bilemediğimden Giant Codex nerden çıkıyor bulamadım yada skill upg yokda olabilir çünkü ne kadar pvp yaptıysam kimsenin skilli upgdeli değildi.İtem ve artı basmak çok kolay high rains de para kasabilirsiniz drop olarak 6-12m gold çıkıyor bews baws bunlar 5m 10m arası %80 sanırım enchnt.

L2 EURO-PVP

12binin üstünde oyuncusu 4-6 arası sunucu var tabi x1200 olarak geçiyor dediğim server 12bin users var.

2 serverdada takılıyorum ortam yapabilirsek sevinirim 2sindede türk oyuncular var katılmak isteyen olursada daha fazla eğleniriz gibime geliyor.

• Askere gitmene kaç gün kaldı? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 hafta var daha ama şöyle birşey var askerliğime az kaldı bitiyor yani devam etmeme gibi bir durumum yok oyunu tam çözmeyle uğraşiyorum geldiğimde RF online pravite server açıcam bunuda yanında açabilirim maksat zevk :).
  • Bornovanın neresinde oturuyorsun?Ben İzmirde 10 sene kaldım...Üniversite yıllarım orada geçti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam merkezinde :D sokak bile 1 sokak o derece :)
  • Artık yaz gelsin yaz diyince aklıma deniz değil l2 geliyor l2yi özledim
  • l2conflict 20x high five serverda 10 a yakın Türk arkadaş oynuyoruz serverda çok fazla Türk var yunan ve bulgar türkleri çok var azerbaycanlı ve arnavut Türk arkadaşlarda klanımızda var 8 lv klanımız var gelmek isteyen pm atsın yardımcı olmaya çalışırız DALARIM haste Hanzo Kartal Tsunamii ALBAY bazı arkadaşlarımızın pmleri benim pm mokoko akşamları 8 k player oluyor eğlenceli canlı bir server mler ilgileniyor server ile herkeze iyi oyunlar iyi forumlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aguadecoco

l2conflict 20x high five serverda 10 a yakın Türk arkadaş oynuyoruz serverda çok fazla Türk var yunan ve bulgar türkleri çok var azerbaycanlı ve arnavut Türk arkadaşlarda klanımızda var 8 lv klanımız var gelmek isteyen pm atsın yardımcı olmaya çalışırız DALARIM haste Hanzo Kartal Tsunamii ALBAY bazı arkadaşlarımızın pmleri benim pm mokoko akşamları 8 k player oluyor eğlenceli canlı bir server mler ilgileniyor server ile herkeze iyi oyunlar iyi forumlar ...

söylediğin servera girdim ama para kasmak ne kadar zormuş böyle 67 level oldum daha bi c grade item alacak kadar para toplayamadım bunun neresi orta düzey ratede onu anlamadım.Para farmlıyabileceğim yerler farklı sanırım biraz geniş bilgi verirsen sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.