Şimdi Ara

L2 Holiday Takas İlanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • L2 Holiday hi5 serverindeki 90kkk adenayı dota2 veya cs go itemlerine karşılık takas edip lineageyi bırakmak istiyorum. Ayrıca +10 olf shirt ve +30 skilleri olan sagittarius charım bulunmakta ilgilenen olursa. (account şifresi oyun içinde .control yazarak değiştirilebilmekte ayrıca secondary password eklenmekte) Üniversitede kaldığım ders çok olduğundan bu sene lineageyi tamamen silmek istiyorum hayatımdan İletişim için steam:http://steamcommunity.com/id/fps_dog steamden telefon numaramı vs. verebilirim.
    İsteyen olursa banka hesabı vs. verebilirim, daha rahat ve kolay olması açısından dota 2/cs go itemlerini seçtim.

Not: Umarım takas ilanı Lineage II bölümünde yasak değildir, yasak ise özür diliyorum fazla taşlamayın.

• Arkadasim sanirim server temmuz da acilmiş kimse 1 aylik farmi item diye satin alacagini zannetmem, alinsa dahi turkiye ve bu forumda boyle adena veya oyun itemlerine para veren cok az bu derin bir konu........ Zor bir farmin sonucuysa bu karakterin adena'larin yabanci forumlarda satis yapiyorlar..
    Offical serverda bizzat yakin arkadasim bos karakterini 550 tl satmisti ogrenciydi keyfine bakti :D O karakter satisini bu forumda acsa dalga gecerlerdi... :D
    Belki az yorum cikartabilirsin.
    Yasak falansa bile bu bolume ugrayan yok farkinda bile olmazlar :D
  • Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için öncelikle. İtemleri donate ile aldım, tadını çıkardım daha fazla oynamıyacağım için satıyım dedim. Adenaya çevirmiştim itemleri daha rahat takas olsun diye, öyle de oluyo açıkcası. Belki burdan da almak isteyen, oynayan arkadaşlar vardır diye konu açtım. 1kkk adena=0.5$ değerinde dota2 veya cs go itemi şeklinde takas yapıyorum. Server piyasasıyla ilgili biraz bilgi veriyim: En iyi armor setler 20-30kkk +8 vesper SA weapon 20kkk queen ant:40-baium:70 şeklinde kısaca. Bunları donate ile almaya kalkınca dünyanın parası ediyor. Ucuzdan elden çıkarmaya çalışıyorum. Hala ilgilenen olursa 40kkk ve olf shirt +10lu karakter kaldı
  • +30 skill sagitariustan sonrasını okumayamlar fav.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.