Şimdi Ara

L2 khadia 05.12.2010 Açılmıştır. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler biraz ara verdim sanal ortama tekrar donelim dedik khadia ne durumda eskisi gibi heavy set daggerlar akıyomu neler oldu bakalım
  • bence olmamış low rate donateler kabak ç,çeği gibi olmuş :D x45 değilde x1000 yada x2000 olsa çok daha iyi olurdu bunlar olmamış

sevdiğim kısım lvl kasma yerlerine direk kapıların açılması en sevdiğim şey birde buff ve kapıların low lvl para vermeden alınması ilk izlenimler bukaadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: taaruz

bence olmamış low rate donateler kabak ç,çeği gibi olmuş :D x45 değilde x1000 yada x2000 olsa çok daha iyi olurdu bunlar olmamış

sevdiğim kısım lvl kasma yerlerine direk kapıların açılması en sevdiğim şey birde buff ve kapıların low lvl para vermeden alınması ilk izlenimler bukaadar

x45 low rate??? :) benim bildiğim low rate serverler en yüksek 10x ti.. :) garip geldi.

@Vulpecula

Hayır daggerleri fixledik eskisi kadar güçlü değiller. :) 250+ online sayısına ulaştık.. hadi hayırlısı.
  • bilmem düşük gibi geldi belki donatelerden öyle geldi :D birde 152 tl aio buff 100 euro ya da donate bizim türkmilleti vermez sanırsam belediye dağıtımı olmuş :D
  • neyse yaa bizimkilerde olsunda gerçekten beğendim server lag yok hiç olmazsaa
  • @taaruz

AIo ları aktif clanlara veriolardı en son :)

@TheLastRide

250 mi bıraktıgımda 30-70 arasıdı ya noldu birden patlama yasanmıs LL bıraktımı serverı daha guzel olmus gibi neyse bakıcaz bi kac gune baslarım tekrar:p
  • iyi ozaman bende bir clan açıyım versinler banada :D olmuyor benim gibi aktif oyuncuyu nerde bulucaklar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

@taaruz

AIo ları aktif clanlara veriolardı en son :)

@TheLastRide

250 mi bıraktıgımda 30-70 arasıdı ya noldu birden patlama yasanmıs LL bıraktımı serverı daha guzel olmus gibi neyse bakıcaz bi kac gune baslarım tekrar:p

aynn 250 kişi bro iyi toparladık. Donateyi bir süreliğine kapattım. Bu serveri para için açtığımı söylemişler belli bir kısım. dahada artacaktır tahminimce.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

quote:

Orijinalden alıntı: taaruz

bence olmamış low rate donateler kabak ç,çeği gibi olmuş :D x45 değilde x1000 yada x2000 olsa çok daha iyi olurdu bunlar olmamış

x45 low rate??? :) benim bildiğim low rate serverler en yüksek 10x ti.. :) garip geldi.

@Vulpecula

Hayır daggerleri fixledik eskisi kadar güçlü değiller. :) 250+ online sayısına ulaştık.. hadi hayırlısı.

Dagger zaten güçlü değildiki ..

Fixlemeye necroların sketlonlarından başlayin isterseniz.. Adam resim koymuş petini giranda birakip pwpye gidiyor ..

• dagger nasıl guclu degildi? light set giyip mageleri rahat kesersin unholy resist+divine protect alıyoduk rahat kesioduk necroları (en son oyleyldi) :d bi duelist sakattı onu da heavy ile esitliodun..
  • artık yeni bişeyler eklenmeli servera çok sıkıcı olmaya başladı en azından bauim,qa,etc ..... eklenmeli Gm ler oyunla ilgilenin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigBad

artık yeni bişeyler eklenmeli servera çok sıkıcı olmaya başladı en azından bauim,qa,etc ..... eklenmeli Gm ler oyunla ilgilenin biraz

3 tane yeni boss yapıldı onlar eklenicek servere :) bugün yarın :)
  • bide bi serverda bi uygulama vardi servera vote atiyolardi charlarina gb geliyodu oyle bisey yaparsaniz daha cok vote gelir .. beverebilirmisiniz bilmem ama L2null diye bi serverda vardi bu
  • Herkese merhaba beyler :) Ben eski eternal sin (es-l2) ve khadia oyuncusuyum.
    Uzun zamandır oynamıyorum eski tadı kalmadı diye. simdi yeniden indiriyorum oyunu.
    Bana genel ve anlayabilecegim şekilde bi açıklama yapabilirmisinin bilgilendirme maietinde :)
    Şimdiden teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Herkese merhaba beyler :) Ben eski eternal sin (es-l2) ve khadia oyuncusuyum.
    Uzun zamandır oynamıyorum eski tadı kalmadı diye. simdi yeniden indiriyorum oyunu.
    Bana genel ve anlayabilecegim şekilde bi açıklama yapabilirmisinin bilgilendirme maietinde :)

Necro ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

quote:

Necro ol.

baya bi anlaşılır tebrik etmek istiyorum seni
  • Servera gore ciddi onermiş ama :) güzel karar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigBad

quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

quote:

Necro ol.

baya bi anlaşılır tebrik etmek istiyorum seni

Zaman herşeyin anahtari, yol göstericisi ve aydinlaticisidir. Göreceksin ki Khadia'da necro classi ile oynayan kimse pişman olmaz.

@M0RFEUS

Alp ben sinavlar var gelicem servera geri .. Atmayin clandan beni

'' DarkBlooD , GinoXL , PrisoneR ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineering failure -- 17 Ocak 2011; 1:20:52 >

• Necroyu severim ama çok varsa pek değerli olmuyo :)
    farklı olmak gerekir. :)
    açıkcası amatör bi oyuncu sayılırım.
    Neyse bu hafta sonu başlarım oyuna.
    finaller filan biter :)
    O zamana kadar tecrübelerinizi dinlemek isterim :)
  • quote:

Necroyu severim ama çok varsa pek değerli olmuyo :)
    farklı olmak gerekir. :)
    açıkcası amatör bi oyuncu sayılırım.
    Neyse bu hafta sonu başlarım oyuna.
    finaller filan biter :)
    O zamana kadar tecrübelerinizi dinlemek isterim :)

Bende usta bir oyuncu değilim .. Amatörlügünü bil ve herkes gibi ol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.