Şimdi Ara

L2 khadia 05.12.2010 Açılmıştır. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunda login tepki vermiyor? sebebini bilen varmı?
  • Server patladı galiba? GM BUBİ sorun halindeki mail atacagımız adresi filan kaldırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Server patladı galiba? GM BUBİ sorun halindeki mail atacagımız adresi filan kaldırmış.

L2Khadia satılmıştır arkadaşlar. Serverin yeni sahibinin isteklerini yapıyorum oyun içinde gerekli fixlemeleri yapıcam ve bırakıcam. Sanırım yeni bir isim altında devam edicek yoluna.. Herkese iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

quote:

Server patladı galiba? GM BUBİ sorun halindeki mail atacagımız adresi filan kaldırmış.

L2Khadia satılmıştır arkadaşlar. Serverin yeni sahibinin isteklerini yapıyorum oyun içinde gerekli fixlemeleri yapıcam ve bırakıcam. Sanırım yeni bir isim altında devam edicek yoluna.. Herkese iyi oyunlar.

charlarımız durucakmı? ben pek anlamam satış işlerindende. biraz daha açarmısınız.?
  • data pack i kaydettiniz mi charlarımız geri gelecekmi? zeki mürende bizi görebilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

quote:

Yetersiz bir cevap.Satıldı demek olduğu gibi devretmek.Server ın kapanmasını gerektirmez.Eğer kapattıysan da kapattık demelisin. Başkası acarsa baska isim altında aynı dosyalarla acsın ama khadia kapandı.

• arada büyük önerisi dinliyo demekki ben ona demiştim bırak bu server işlerini derslerine çalış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigBad

arada büyük önerisi dinliyo demekki ben ona demiştim bırak bu server işlerini derslerine çalış .

herkesin bu işten kendine pay cıkarması ne guzel

bu arada hala kahin ünvanımı devam ettiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

quote:

Orijinalden alıntı: BigBad

arada büyük önerisi dinliyo demekki ben ona demiştim bırak bu server işlerini derslerine çalış .

herkesin bu işten kendine pay cıkarması ne guzel

bu arada hala kahin ünvanımı devam ettiriyorum

Farkındayım Kahin ünvanının devam ettiğini Adam hem King hem Kahin .Diyecek birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.