oyunda login tepki vermiyor? sebebini bilen varmı?
Server patladı galiba? GM BUBİ sorun halindeki mail atacagımız adresi filan kaldırmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat
Server patladı galiba? GM BUBİ sorun halindeki mail atacagımız adresi filan kaldırmış.
L2Khadia satılmıştır arkadaşlar. Serverin yeni sahibinin isteklerini yapıyorum oyun içinde gerekli fixlemeleri yapıcam ve bırakıcam. Sanırım yeni bir isim altında devam edicek yoluna.. Herkese iyi oyunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: TheLastRide
quote:
L2Khadia satılmıştır arkadaşlar. Serverin yeni sahibinin isteklerini yapıyorum oyun içinde gerekli fixlemeleri yapıcam ve bırakıcam. Sanırım yeni bir isim altında devam edicek yoluna.. Herkese iyi oyunlar.
charlarımız durucakmı? ben pek anlamam satış işlerindende. biraz daha açarmısınız.?
data pack i kaydettiniz mi charlarımız geri gelecekmi? zeki mürende bizi görebilecek mi?
quote:
Orijinalden alıntı: TheLastRide
quote:
Yetersiz bir cevap.Satıldı demek olduğu gibi devretmek.Server ın kapanmasını gerektirmez.Eğer kapattıysan da kapattık demelisin. Başkası acarsa baska isim altında aynı dosyalarla acsın ama khadia kapandı.
arada büyük önerisi dinliyo demekki ben ona demiştim bırak bu server işlerini derslerine çalış .
quote:
Orijinalden alıntı: BigBad
arada büyük önerisi dinliyo demekki ben ona demiştim bırak bu server işlerini derslerine çalış .
herkesin bu işten kendine pay cıkarması ne guzel
bu arada hala kahin ünvanımı devam ettiriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: TehRedFlag
quote:
Orijinalden alıntı: BigBad
herkesin bu işten kendine pay cıkarması ne guzel
bu arada hala kahin ünvanımı devam ettiriyorum
Farkındayım Kahin ünvanının devam ettiğini Adam hem King hem Kahin .Diyecek birşey yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme