Şimdi Ara

L2 Mxc ( Genel Konu ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim anlatmaya çalıştığım okçu için accuracyi ne kadar artırırsan o kadar iyi fakat okurken biraz dikkatli okuyun beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penrril -- 30 Haziran 2013; 20:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penrril

benim anlatmaya çalıştığım okçu için accuracyi ne kadar artırırsan o kadar iyi fakat okurken biraz dikkatli okuyun beyler

Ulan mesafe arttırıyor demişsin ''bacım bunun neyini kodlayım?''
  • Son 26 dakika beyler dalalım hadiwww.l2mxc.com !!!
  • eRcn. kullanıcısına yanıt
    yav belki yanlış hatırlıyorum olamaz mı ? kaç sene oldu oyuna girmeyeli geldim buraya bi server önerin diye? bu kadar üstüme gelmeyin ikinci dönem düzeltirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penrril -- 30 Haziran 2013; 21:13:55 >
  • önce bi interludeyi indiricem format attım pcye neyse serverin özellikleri neler yazarsan iyi olur kaç x mesela?
  • arkadaş ne yaptınız ettiniz l2den soğuttunuz adamı :D onca adam çağırıyor hiç giresim yok nasıl yapcaz onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

arkadaş ne yaptınız ettiniz l2den soğuttunuz adamı :D onca adam çağırıyor hiç giresim yok nasıl yapcaz onu?

Gel gel biz yine başladık aynı kadro :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penrril

önce bi interludeyi indiricem format attım pcye neyse serverin özellikleri neler yazarsan iyi olur kaç x mesela?

Özellikler genel olarak yukarda yazıyor, 70x diyor ama daha fazla 150 falan. Level sıkıntı degil çok basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

arkadaş ne yaptınız ettiniz l2den soğuttunuz adamı :D onca adam çağırıyor hiç giresim yok nasıl yapcaz onu?

hangi swdesiniz :D
  • quote:

quote:

quote:

hangi swdesiniz :D

Mxc suan

Ben online degilim işteyim şuan ama digerleri muhtemelen oyundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 1 Temmuz 2013; 14:28:04 >
  • onlineı yok diyor beni çağıran arkadaşlar şöyle 300 500 playeri olacak ki kastığına değsin
  • quote:

onlineı yok diyor beni çağıran arkadaşlar şöyle 300 500 playeri olacak ki kastığına değsin

Nasıl yok ben gece 12 den 4 e kadar takıldım serverda gayet oyuncu mevcut sabah düşük mü bilmem gece girdigim için fark etmiyorum
  • Serverde sadece şuanda 400den fazla online var. Dün gece 700 800 arası player vardı.
  • Rahat 1k online oluyo en yoğun zamanlarında lineageii.net in playeri buraya kaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

Rahat 1k online oluyo en yoğun zamanlarında lineageii.net in playeri buraya kaymış

Biz cevapladık zaten önce yorumları oku !!!
  • quote:

quote:

Rahat 1k online oluyo en yoğun zamanlarında lineageii.net in playeri buraya kaymış

Pardon abi okumamışım affet
  • quote:

quote:

quote:

Pardon abi okumamışım affet

Bidaha olmasın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.