Şimdi Ara

L2 Mxc ( Genel Konu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yunan asıllı olan L2 Mxc aksine diğer Yunan sunucularına taş çıkartacak. Tamamen "Off" tabanının üzerine oturtulmuş sunucu sağlam nitelendirdiğimiz sunucuları aratmıyor. Hal böyle olunca bizlerde takip sonucu sunucuya startımızı verdik.

Web Site

Siteye giremiyorsanız DNS ayarlarını ;

8.8.8.8
    8.8.4.4 şeklinde yapınız.

Web Site Sunucuya Kayıt Bölümü

Oyun İçi Özellikler

* L2OFF
    * All Interlude skills
    * Flawless Geodata
    * Olympiad working
    * Auto-Learn Skills
    * Fusion skills working
    * 7-Sings working
    * Clan system working
    * Augumentation system
    * All Interlude areas
    * Single and party duel
    * Cursed weapons
    * Castle sieges
    * Clan Hall sieges
    * 24 buff slots
    * 10 Debuff slots
    * Offline shops!
    * Normal enchant rate
    * Safe enchant +3
    * Max enchant +16

Not

Site içerisinde düzenlemeler yapılacakmış sanırsam. Bu yüzden fazla bir şey yazmıyor. Fakat sunucu bayağı güzel, hoşumuza gitti. Manifesto olarak girdik biz, sizleri de bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCoNn0y -- 24 Haziran 2013; 18:18:26 >

• Neyi güzel usta allah aşkına ya gmin bi kere online oldugunu görmedim 2 gündür nobless görevi bozuk herkes fixle diye bağırıyo all chatten takan yok player zaten yok başladık öyle ama umut veren bir server değil yani. Çat diye servera restart atıyolar anons geçmeden vs vs.
  • Nobless questinin bozuk evet. Foruma konu açıyoruz admin bakıyor, en kısa sürede düzelteceğine dair bilgi aldık. Server daha açılalı 2 gün olmadı, bırakta olsun o kadar. Bu server çok eskiden beri var. Tekrardan açıldı. Şuan sunucu da oynanan kişilerin %50si eski oyuncuları. Bazılarından sunucuya dair bilgiler aldım ve çok güzel bir server dediler.

Eğer şahsi yorumumu soracak olursan;

8-9 yıllık L2 hayatımda Balanceleri düzgün olan en iyi 3. server. İyi oynayan bir SPS'nin 2 okcuyu kestiği nadir serverlardan birisi. Çok iyi bir balance söz konusu.
  • Aynen beyler ben bu serverden çok umutluyum ve milletde gelecektir yavaş yavaş. Ki şuanki playeri 2 günlük server için zaten iyi. Balanceler gerçekten zevkli bi pvp sunuyor sırf nobless ypamıyosun diye serveri bırakmak kötü bi fikir.d
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCoNn0y

Nobless questinin bozuk evet. Foruma konu açıyoruz admin bakıyor, en kısa sürede düzelteceğine dair bilgi aldık. Server daha açılalı 2 gün olmadı, bırakta olsun o kadar. Bu server çok eskiden beri var. Tekrardan açıldı. Şuan sunucu da oynanan kişilerin %50si eski oyuncuları. Bazılarından sunucuya dair bilgiler aldım ve çok güzel bir server dediler.

8-9 yıllık L2 hayatımda Balanceleri düzgün olan en iyi 3. server. İyi oynayan bir SPS'nin 2 okcuyu kestiği nadir serverlardan birisi. Çok iyi bir balance söz konusu.

Sen kendine göre balance demişsin sps oynadığın için :D Okçuları düşün adam 2k crt vuruyo oda kritik gelme şansı var mageler 1200 1200 gömücek saniyede 2 defa sence balance mı bu ? :D

• Resist denilen bişey var, ki serverde 28 slot buff sırası var. Adam gibi buff alırsan hiç bi sps sana 700den fazla vuramaz. Ve sen +0 db ile 2k vurman gayet normal. Tabikide bu balance
  • Full buff ile okçunun critical 480+ oluyor ve bu critical vurmak için gerçekten büyük bir oran. Bunun yanında gerek Baium,Queen Ant ve Cat buff ile critical power yüksek miktarlarda arttırılabiliyor. En önemli nokta ise hiçbir mage classının bow/dagger resisti yok. Ama Spellsinger'a göre örnek vermek gerekirse Elemental Resist,Dance of Aqua ve Aqua resist olarak 3 adet resist alınabiliyor. Sadece archer oynamayı bilen ( bu sadece F1 tuşuna basmayı bilmesi anlamıyla eşdeğer ) ve bu kadar cahil, aciz ve yetersiz oyun stili ile ( Asist dediğimiz sağ click olayını da es geçmek istemiyorum büyük marifet ) yıllarca oynamış ve her private serverda magelere 4k - 5k atmış birinin böyle bir serverda archer oynayıp ''server unbalance'' demesini gayet normal karşılıyorum. Ben bir domi oyuncusuyum, her classa karşı bir stratejim var. Mass pvplerde bishop kovalayıp seal yedirmek için uğraşıyorum. Skill barımdaki 30 skillin yerini de ezbere bilirim yeri geldiğinde de 3 okçuya karşı ayakta kalırım. Can kurtarırım, bu server dengeli derim. Kalkar oradan biri sadece F1'e basar serverın dengeli olmadığını söyler, acırım .

• Pro playerler konuşmuş gene :) bize laf söylemek düşmez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

Pro playerler konuşmuş gene :) bize laf söylemek düşmez :D

Aferim sana bişeyler ögrenmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

quote:

Orijinalden alıntı: xCoNn0y

Nobless questinin bozuk evet. Foruma konu açıyoruz admin bakıyor, en kısa sürede düzelteceğine dair bilgi aldık. Server daha açılalı 2 gün olmadı, bırakta olsun o kadar. Bu server çok eskiden beri var. Tekrardan açıldı. Şuan sunucu da oynanan kişilerin %50si eski oyuncuları. Bazılarından sunucuya dair bilgiler aldım ve çok güzel bir server dediler.

Sen kendine göre balance demişsin sps oynadığın için :D Okçuları düşün adam 2k crt vuruyo oda kritik gelme şansı var mageler 1200 1200 gömücek saniyede 2 defa sence balance mı bu ? :D

Ha? Resistli bir Fighter'e 1.2k gömdüğümü hatırlamıyorum.

• xCoNn0y X kullanıcısına yanıt
    28 buff slot var normalde 24 buff slot olur ve okçu resist alamaz o şekilde mage ler okçuya 1k vurur. Fighter derken neyi kastettin anlamadım okçu olarak söylüyorum
  • 28 slot buff oyuncuların istegiyle oldu. Forumda konu açıldı ve herkes 28 olsun dedi, ki bence iyide oldu. Bu sayede balance daha düzgün oldu. Yeni açılan ve no custom serverlerin çogunda yaşanan bi sıkıntı, adam okcu açıyor yanında cat buff, cov, war chant ve dc armora direk en az 3k atıyor. Ve aldıgı resistler sayesinde ona max 400 500 vuruluyor. Aradıgın server tam olarak böyle bişeymi ? l2blaze girebilirsin :D
  • üyelik alınmıyor bir deneyeyim demiştim
  • Alınıyor, o üyeligi şuanda aldın ve girebilirsin fakat sw kapalı. Server çok yeni düzeltiyorlar sürekli. Daha fazla player lazım. Youtube "l2 mxc" yazacak nasıl dengeli bi serveri oldugunu görebilrsiniz
  • ne zaman açılacak peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

ne zaman açılacak peki ?

Açık şuan
  • bir bakayım o zaman nasılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

28 slot buff oyuncuların istegiyle oldu. Forumda konu açıldı ve herkes 28 olsun dedi, ki bence iyide oldu. Bu sayede balance daha düzgün oldu. Yeni açılan ve no custom serverlerin çogunda yaşanan bi sıkıntı, adam okcu açıyor yanında cat buff, cov, war chant ve dc armora direk en az 3k atıyor. Ve aldıgı resistler sayesinde ona max 400 500 vuruluyor. Aradıgın server tam olarak böyle bişeymi ? l2blaze girebilirsin :D

Kardeşim hiçbir serverda böyle olmuyor işte buff slot 24 oluyo okçu zaten atack bufflarını almaktan resiste yer kalmıyo o şekilde mage lerde ona 1k 1k oturtuyo yani karşıda necro varsa yarısını yiyo yani 1.5k bence bu 1v1 de gayet balance ha toplu savaşlarda haklısınız bishopa bi assistte down oluyo ama 2k vursada aynı şey olucak interludedeki olay bu yani okçu olucaksın toplu pvplerde. Ama bu serverda 28 buff slot ile ve archer nerf ile hafiftende olsa sağlanmış balance tabi bu şekilde yine okçular keser resist alarak 2k vursa bile.

• cat + war chant + cov dahil archere 19 buff slot yeterli +1 rapid shotu, gs oynuyorsan dead eyeyi-sagi oynuyorsan dash ı kullanabilmek için +1 slot daha desek 21 kalan 3 slota rahat resist dizilir hatta başa song wind ile wind walkı alırsan rahat 5 slot boş yerin var demektir gerisi oynamayı biliyor olmana kalıyor :)

-başta çok farklı şeyler yazdım l2golddaki maestrolardan fortune seekerlerden çektiklerimi falan yazdım ama vazcaydım sonra :D bu serverin balanceı gerçekten iyi, balance dediğin sırf archer ve asist play ile olmuyor düşün tank açtım sub atmadım bununla bile zevkli pvpler *eski server ünü iyi bir o kadarda balanceı iyihttp://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=125565.0 61k+ üyesi olan forumun serveri hile vs çalışmıyor bir c6 playeri başka ne isteyebilir ki? fazla takmamak gerek böyle şeyleri.. / yazdım o kadar havalı havalı ama sadece balanceın iyi olması yetmiyor serverde çok fazla sıkıntı var :D onlar fixlenene kadar oynamayı düşünmüyorum ama halletsinler sonrasında offline olmayı da düşünmüyorum :)

*ekl: aden castle benim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 26 Haziran 2013; 0:27:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

cat + war chant + cov dahil archere 19 buff slot yeterli +1 rapid shotu, gs oynuyorsan dead eyeyi-sagi oynuyorsan dash ı kullanabilmek için +1 slot daha desek 21 kalan 3 slota rahat resist dizilir hatta başa song wind ile wind walkı alırsan rahat 5 slot boş yerin var demektir gerisi oynamayı biliyor olmana kalıyor :)

-başta çok farklı şeyler yazdım l2golddaki maestrolardan fortune seekerlerden çektiklerimi falan yazdım ama vazcaydım sonra :D bu serverin balanceı gerçekten iyi, balance dediğin sırf archer ve asist play ile olmuyor düşün tank açtım sub atmadım bununla bile zevkli pvpler *eski server ünü iyi bir o kadarda balanceı iyihttp://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=125565.0 61k+ üyesi olan forumun serveri hile vs çalışmıyor bir c6 playeri başka ne isteyebilir ki? fazla takmamak gerek böyle şeyleri.. / yazdım o kadar havalı havalı ama sadece balanceın iyi olması yetmiyor serverde çok fazla sıkıntı var :D onlar fixlenene kadar oynamayı düşünmüyorum ama halletsinler sonrasında offline olmayı da düşünmüyorum :)

*ekl: aden castle benim :D

Nasıl 19 buff la say bakayım :D res. shock-guidance-windwalk-shield-m barier-berserker-bless body-haste-death wisp-focus-might-fury-fire-warrior-earth-wind-warding-vitality-hunter-cov-war-cat-rapid-dead eye oldu 24 daha ne alıcaksın veya neyi siliceksin onu söyle windwald ve windi almayıp weigh penalty yemiş gibimi oynayalım en çok koşması gereken classa

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.