Şimdi Ara

SENNHEISER Momentum True Wireless (ANA KONU + İNCELEME)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün itibarıyla Sennheiser'ın ilk gerçek kablosuz kulaklığı Momentum True Wireless elime ulaştı.
    Koronavirüs kısıtlamaları yüzünden kargo elime biraz geç geldi. Ürünü Media Markt'ın sitesinden 100TL indirimdeyken 1599tl'ye aldım.
    Aras kargo ile yollamışlar, küçük bir kutuda geldi. Kutunun resmini de ekledim. Kutu kapalı ambalajdayı, jelatinliydi. Kutuya media markt alım-satım ve garanti belgesini koymuş. Cihazın 2 yıl garantisi mevcut.

İLK İZLENİM ve KUTU İÇERİĞİ :

Nihayet jelatini yırttım ve kutuyu açtım. Karşlaştığım manzara adeta iki adet inciye benzeyen kulaklıklar ve bir adet kumaş desenli bir kutu. Kutuda 1 adet USB Type-c kablo çıkıyor yaklaşık 20cm uzunluğunda. 4 tane silikon kulaklık ucu var. XS, S, M, L ölçülerinde. Kulaklıklar kutudan çıkarken M ölçülü uçluklar takılı halde oluyor. Bu arada kutuyu açar açmaz kulaklıkları kabına koyup kullanmadan önce şarja takın. Benim kablolu Sennheiser Cx275s kulaklığın içinde deri bir kılıf vardı kabını onun içine koydum. Çünkü kumaş olduğu için kolay kir tutar gibime geldi.

ERGONOMİ:

Bu kulaklığı kulağınıza takmanın diğer kulaklıklarla kıyaslayınca özel bir yönetmi var. Önce dik olarak kulak kanalınıza ittirip sonra aşağıya doğru çeviriyorsunuz. Bu zaman kulaklık kulağınıza tam oturmuş oluyor. Kulağınıza takarken kulak deliği yapınıza göre küçük, büyük ve ya orta kulaklık uçluklarını mutlaka deneyin. Hangisinde rahat hissediyorsanız onu kullanın. Bu ses duyumu açısından da çok önemli. Bu arada kulaklıklar düzgün taktığınızda kulağınızdan düşmüyor. Çok sağlam duruyormuş gibi bir hiss veriyor. Bazen kulaklığı çıkardığımda bir rahatlama geliyor. Rahatsız etmese de kulaklıkları çıkarınca bir "oh" diyorsunuz.

Ergonomiye puanım: 9/10

KULLANIM ve SMART CONTROL UYGULAMASI + BAĞLANMA:

Kullanımına 5 dakika içince alışacaksınız. Dokunmatik yüzeyi büyük olduğu için kolayca parmağınızla dokunmanız gereken bölgeyi bulabiliyorsunuz. Ama burada şarkı dokunduğunuz anda durmuyor. Dokunduktan yarım saniye sonra duruyor ve aynı şekilde başlıyor.
    Telefonunuza iPhone kullanıyorsanız App Store-dan, Android kullanıyorsanız yani Samsung ve b. Play Store-dan Sennheiser Smart Control yazarak uygulamayı bulup indirebilirsiniz. Kulaklığı uygulamaya bağlamadan önce telefonunuzun bluetooth-unu açıp kulaklıkları bağlayın. Ondan sonra uygulamaya girip kulaklıkları uygulamaya tanıtın. Tanıtmak için kulaklıkların yüzeylerine aynı anda basılı tutuyorsunuz. İngilizce "Connected" kelimesini duyduğunuz anda bağlanmış demektir. 5 saniye sürüyor bağlanması.
    Uygulamada Equalizer özelliği var. Esasen bass ve tiz ağırlıklı ayarlamalar yapmak mümkün. Çok kolay ve etkili bir equalizer var.
    Her ayarı ayrı ayrı kaydedip sonrasında bu profiller arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Mesela equalizerı full bass'a getirdiniz ve bu profili kaydettiniz. Ertesi gün canını bass-lı bir şarkı çekerse anında equalizerdan önceden oluşurduğunuz bass profiline geçebilirsiniz. Uygulamada ses geçirgenliği modu da mevcut. Ses geçirgenliğini şarkı çalarken yada şarkıyı durdurarak aktif etmek mümkün. Geçirgenliği açtığınız anda kulaklıklar kulağınızdayken dışarda olup biteni duymaya başlıyorsunuz ama bu sesler bir mikrofondan gelirmiş gibi bir hissiyat yaratmıyor. Sanki kulaklıkla değil de kendi kulağınızla duyuormuşsunuz gibi temiz bir ses sunuyor. Bunların dışında uygulamada kulaklıkları kulağınızdan çıkardığınız anda otomatik durma ve taktığınız anda müziğin kendiliğinden çalmasını ayarlayacağınız kısım da mevcut. Ek olarak uygulamada versiyon güncelleme ve kulaklıkları kapatma bölümü de mevcut.

Bu arada söylemem gerek. Çoğu kişi kulaklklar kutuya koyunca kapanmıyor diyor. Bunun için Smart Control uygulamasında kulaklıkları kapatmak için Switch off seçeneği var. Ona bastıktan sonra kuruya koyarsanız kapanmış halde koyarsınız. Ama kaldırıp tekrar koyarsanız açılır sonra uygulamadan tekrar kapatmanız gerekir. İyisimi kulaklıkla tamamen işiniz bittiğinde uygulamadan kapatıp kutusuna koyun. Böylese sorun olmaz.
    Kullandığım zaman içerisinde hiç kopma takılma gecikme yaşamadım. Oyun oynayan birisi değiilim ama YouTube da denedim, hiç senkron kayması yoktu. Gayet güzeldi.

Bu arada önemli bir detayı size söylemek istiyorum. Benim iki tane telefonum var biri HTC One A9 diğeri iPhone X. Bildiğiniz üzere Sennheiser-ın bu klaklıklarında APTX özelliği var. Bu ne demek ? Bu kablosuz veri aktarımı zamanı sesin çok az kayıplarla neredeyse kayıpsız biçimde cihazdan telefona gönderilmesini sağlayan teknolojidir. Tabi bunun işe yaraması için telefonunuzun da APTX desteklemesi lazım. Benim HTC-de bu özellik var ama burada bir ayrıntıya dikkatinizi çekmek istiyorum. HTC-nin modeli eski olduğu için Bluetooh versiyonu 4.2. Bu şu demek oluyor. Sennheiser Momentum True Wireless Bluetooh 5 teknolojisini desteklediği için eski versiyon bluetooh sürümüne sahip cihazlarda tam performan alamıyorsunuz. HTC ile denediğimde ses inanılmaz düşük geldi. Bırakın APTX-in farkını hissetmeyi düşük sese gelemedim ve hemen çıkardım kulağımdan. Ama iPhone X ile APTX desteklemese de bluetooth 5 olduğu için gayet yererli bir ses düzeyi elde ettim. Kısaca demek istediğim şu. Telefonunuzun Bluetooth versiyonu eskiyse bu kulaklığın tam performanslı çalışmasını beklemeyin.

Kullanım kolaylığına puanın: 9/10
    Smart Control Uygulamasına puanım (daha zengin olabilirdi bence): 7/10
    Bluetooth 5 ile bağlanmasına puanım: 10/10

MİKROFON KALİTESİ:

Sessiz bir ortamdaysanız mikrofon kalitesi gayet yeterli. Ben WhatsApp-tan ses attım kulaklık mikrofonuyla. Gayet duyulur, anlaşılır bir düzeydeydi. Gürültülü ortamlarda biraz daha sesinizin arkasında biraz daha ses kirliliği oluşuyor ama bazen yeterli geliyor. Karşı taraf duyuyorsa sizi anlıyorsa sıkıntı yoktur bana göre. Ama mikrofon kalitesi Apple Airpods-lar kadar net değil, bunu da söylemek lazım.

Mikrofon kalitesine puanım: 6/10

SES (MÜZİK) KALİTESİ:

Kulaklıkların ses kalitesini en iyi düzeyde duymak için kulağınızı tam tıkayacak olan doğru silikon ucu takmak çok çok önemli Eğer kulağınıza küçük gelen ucu takarsanız. Dışardan ses alırsınız ve duyduğunuz müzikten hiç memnun kalmazsınız. Ben Medium (M) yani orta boy uçlukları seçtim kulağıma göre, iyi de oturdu. Her zaman dinlediğim bir müziği açtım şöyle bir yerime çivilendim. Neden mi ? Çünkü kulaklığın 5 - 21,000 Hz. freknas aralığı sayesinde daha önce aynı şarkıda duymadığım detayları duyuyordum. Equalizer ayarlarına bir baktım varsayılan olarak duruyordu ve ses inanılmaz dengeliydi. Basslar ve tizler dengeliydi. Hiç biri ne fazla ne de eksikti. Ama equalizer-ı bass tarafa azıcık kaydırdım ve "Chic feat Dimitri from paris - I Feel Your Love Comin' On" şarkısını açtım. Davullar sanki yanımdaymış gibi. Diğer seslere gölge düşürmeden bassları, vurmalı çalgıları o kadar derinden hissediyorsunuz ki. Bunları en yüksek seste bile bozulmadan duymak, seste çatlama olmadan duymak harika bir hiss. Durduk yere dans etmeye başlıyorsunuz. Bu arada ben telefonda kayıpsız formatda, FLAC formatında şarkılar dinliyorum. Böyle bir kulaklıkla asla düşük kaliteli mp3-ler dinlemenizi önermem. Bu kulaklığın hakkı hi-fi müziklerdir. Eski kulaklığınız çok kaliteliyse ve bass tizz dengesi iyiyse çok çok büyük bir fark yaşamayacaksınızdır. Kulak üstü kulaklık tadında gayet vurucu ve temiz bir ses. Müzik konusunda aradığınızın en iyisi bu kulaklık olabilir. Ses şiddeti 1 tık daha yüsek olsa çok çok daha iyi olabilirdi dedim ama bu değişebilir. Çünkü bugün dışarda çok fazla gürültüye maruz kaldım. O yüzden kulaklığın sesi bana bir tık az gelmiş olabilir.

Ses (Müzik) kalitesine puanım: 10/10

ŞARJ:

Ben 5V 2A değerindeki orijinal bir Samsung adaptör kullandım ve yaklaşık 1 saate doldu. Kutunun arkasında bir düğme var. Ona basıyorsunuz eğer yeşilse kutu %100 dür, eğer sarıysa %50 civarıdır, kırmızıysa %25 altıdır ve şarja takmak gerekir. Yaklaşık yarım saat dinledim ve kulaklkların şarjl %20 düştü. Sonra kabına koydum ve 5 dakika sonra %100 olmuştu. Kulaklıkların içindeki bataryalar ufak olduğu için çok çabul doluyor ve 4 saatlik bir dinleme zevki sunuryor. Kutunun kendi içindeki bataryayla kulaklıkları 2 kere tam şarj etmek mümkün. Toplamda 12 saatlik bir kullanım söz konusu. Tabiki bunu hergün şarja takmıyorsunuz. Aktif kullanan biriyseniz takarsınız belki ama ben her gün 1-2 saat kullanırım, böylece 3 günde bir kutuyu şarja takarsam yeterli olur.

Şarj konusunda puanım bana yeterli geldiği için (sizin kullanımına göre değişir tabi): 8/10

SONUÇ, ALINIR MI?:

Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim. Müzik dinleyen ve dinlemeyi seven, müziğin detaylarını duymayı, kısacası dinlerken müziği yaşamayı seven birisiyim. Benim maksadım şu yaz günlerinde mükemmel ses deneyiminden ödün vermeden, kabloyla uğraşmayacağım, bana rahatlık sağlayan bir kulaklık almaktı. İnternette 2 ay boyunca çok fazla araşırma yaptım. Korona olayları yüzünden de dinlemeden denemeden almam gerekiyordu, çünkü mağazalar kapalıydı. Ben de internetten sipariş verecektim. İstediğim gibi bir kulaklık 1000tl üzeriydi. Ben de ilk üç listemi çıkardım Airpods pro, Sony WF-1000XM3 ve Sennheiser Momentum True Wireless kulaklıkları kıyasladım. Benim aradığım mükemmel müzik, ses kalitesiydi. Mikrofon kalitesi falan önemsizdi benim için. O yüzden yorumlarda bu işin ustalarının eğer müzik dinlemek istiyorsanız Sennheiser Momentum TW almalısınız demesiyle, doların da bir anda yükselmesi ve kulaklığın indirime girmesiyle fırsat bu dedim ve aldım. Airpods Pro mikrofon kalitesinde, Sony uygulama ve gürültü engelleme de, Sennheiser ise ses, müzik kalitesinde 1 numara. Öncelikle kendinize şu soruyu sorun. Kulaklıktan beklentiniz nedir ? Eğer benim gibi müzik oldaklı bir kulaklık olsun, mikrofon kalitesi de iş görsün yeter diyorsanız, paranın satın alabileceği en iyi gerçek kablosuz kulaklık Sennheiser Momentum True Wireless-dır diyorum.

Fiyatı 1599-1699 civarında değişiyor, sürekli oynuyor. Eğer bütçeniz varsa 1000 tl üzerine çıkabiliyorsanız asla pişman olmayacağınız bir cihaz. Mesela 1699 tl ödeyip sesten memnun kalmazsanız kayal kırıklığı büyük olur ama bu kulaklıkta öyle bir şansınız yok. Sanki firma bunu bilerek fiyat biçmiş. Bütçe varsa ses kalitesi olarak denemeden bile alınır diyorum.

KULAKLIKLA İLGİLİ SORULARINIZ VARSA, LÜTFEN MESAJ OLARAK YAZMAYINIZ.
    PROFİLİMDEKİ BİR SIKINTIDAN DOLAYI ORADAN CEVAP YAZAMIYORUM.
    SORULARINIZI BU KONUNUN ALTINA YAZARSANIZ MEMNUNİYETLE CEVAPLARIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 30 Mayıs 2020; 14:49:3 >

• İncelemeniz için çok teşekkürler. Benim sorum kulağınıza sıkı bir şekilde taktığınızda belli bir süre sonra sıkıcı oluyor mu? Hava basınç dengelemesi gibi bir sorun hissettiniz mi?
  • redkid778 R kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. Hiç basınç yaratmıyor. Ne demek istediğinizi gayet iyi anladım. Basınç hissi yok.
    Kulağa çok sıkı bastırıp oturtup uzun süreden sonra çıkardığınızda bir rahatlama gelmiyor değil ama kulağınızda olduğu müddetçe bir acı hissi yada her hangi bir başka sorun olmuyor. Gayet konforlu. Kablosuz olması inanılmaz bir serbestlik sunuyor zaten. Kullanımı gayet sorunsuz ve kullanışlı diyebilirim.
  • Hayırlı olsun hocam. Deneyemeden kulaklık almak çok zor gerçekten. Ben de 1000 lira civarında bir kulaklık bakıyorum.Günlük kullanım ve uzun seyahatler için alacağım. Bu bütçede Jabra Elite 75T ve Sony WF 1000XM3 arasında kaldım, özellikle Jabra yurtdışı fiyatına göre avantajlı duruyor bizde.

Sony ANC ile öne çıkıyor fakat buna pek ihtiyacım yok diye düşünüyorum. İkisi de kulaklık ile kesintisiz 7-8 saat kullanım + 20-25 saat pil ömrü sağlyor. Jabra Elite 75T konfor konusunda bu high-end TWS'ler arasında hep 1. sırada gösterilmiş, Sony ise yapısından ötürü eleştirilmiş ama denemeden almanın en kötü tarafı burası. Mikrofon konusunda da Jabra önde gibi aynı şekilde.

En önemli mevzu olan ses performansı konusuna gelirsek her türden müzik dinlerim ve bu nedenle dengeli olmasını isteyeceğim bir ses beklentim var. Bu konuda Sennheiser %50 fiyat farkı olmasına rağmen aklımı çeliyor. Aslında Jabra için ana odak bass olsa diğer sesleri de gayet iyi verdiğinden bahsedilmiş, EQ ile de şekillendirilir gibi duruyor ama denemeden almak burada da sıkıntı.Yine de kıyaslarda Airpods Pronun önünde gösterilen bir kulaklığın audiophile olmayan benim için yeterli olacağını düşünüyorum. Diğer her türlü konfor, pil süresi, mikrofon gibi konularda da Jabra öne çıktığı için açıkçası 500 lira fiyat farkı vermek istemiyorum. Bunun yerine daha yakın olan Sony'e kaymıştım. En iyisi Vatan, Mediamarkt gibi yerler açıldıktan sonra deneme imkanı olursa denemek yoksa şansa bırakmak istemiyorum zor karar Tekrar hayırlı olsun size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofarah -- 31 Mayıs 2020; 4:18:56 >

• Hayırlı olsun cihazınız. Fakat yazıda Bluetooth versiyonu konusu dikkatimi çekti. BT 5.0 ile 4.2 arasında ses kalitesi olarak hiçbir fark olmayacağını biliyorum. Muhtemelen ses seviyesi için de aynı şey geçerlidir, Android/HTC/uygulama tabanlı bir problem vardır.
  • mofarah kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim. Ben de denemeden aldım, çünkü markadan emindim. Ama yine de deiğin gibi biraz düşünmedim değil. Sony 1000xm3 modelini ben de araştırmıştım. Öncelikle TWS işinin şu anki top 3-ü şu şekilde Sennheiser Momentum, Sony ve Airpods Pro. Jabrayı da araştırdım. Günlük, normal bir kullanımda yeterli olduğu yorumlarını ben de okudum. Hatta listeme almak bile istedim ama bazı videolarda bassların diğer sesleri perdelediğini öğrenince vazgeçtim ve direkt bu top 3-e yöneldim. Sonra kendime şu soruyu sordum. Tam olarak hangi özellik benim için önemli. Tabiki müzik kalitesi önemliydi benim için. Telefonda tek şarkı 50-60mb. Yani kayıpsız formatlar dinliyorum, hakkını vermesini istedim verdi de. Ama çok iyi bir kablolukulaklık kullanıyorsanız bu fazla fark yaratmayacaktır sizin için diye düşünüyorum. Gelelim sizin konuya: Sony'in yazılımı çok iyi bu su götürmez bir gerçek. Ama sen firma olarak bu kulaklığa üst seviye diyorsan bu ürüne ldac yada aptx koyacaksın arkadaş. Koymadıysan şüphe ederim. Bu arada Sonynin ses kalitesi airpodstan iyiymiş. Ama bazl kullanıcılar kulaktan düşecekmiş hissi verdiğini ve sudan nemden etkilendiğini dile getirmiş. Açıkcası bir dönem Sony aklımda çok güçlü bir yere sahipti aldım alacaktım ama aynı negatif yorumları farklı kişilerden duyunca ondan da vazgeçtim. Bence Jabra sizin için yeterli olacaktır. Jabrada tüm özellikler dengeli şekilde. Her ne kadar müzik konusunda iddiası olmasa da işinizi görecektir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Hayırlı olsun cihazınız. Fakat yazıda Bluetooth versiyonu konusu dikkatimi çekti. BT 5.0 ile 4.2 arasında ses kalitesi olarak hiçbir fark olmayacağını biliyorum. Muhtemelen ses seviyesi için de aynı şey geçerlidir, Android/HTC/uygulama tabanlı bir problem vardır.
    Teşekkür ederim.
    Bilemiyorum. Bluetooth 5 kullanan bir android cihazda kullanmak lazım. Ben HTC de sesi çok düşük aldım. Yani dinlenmez o şekilde. Telefon eskidir diye düşündüm özellikle de bluetooth. Ama tam performansı almak için bluetooh versiyonların uyuşması önemli diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hi-Fi Rush 2 | PS5 | ANA KONU
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asaf_asaf kullanıcısına yanıt
    Kardeş bilgilendirme için teşekkürler sence tam kablosuz kulaklıklar için özellikle senin aldığın modelde suda olaaymiş dediğin teknoleji varmı yani 3 . Versiyon çikarmi yenilenmiş ve yeni özellikler ile birlikte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastomm

Kardeş bilgilendirme için teşekkürler sence tam kablosuz kulaklıklar için özellikle senin aldığın modelde suda olaaymiş dediğin teknoleji varmı yani 3 . Versiyon çikarmi yenilenmiş ve yeni özellikler ile birlikte
    Yani kardeşim şöyle. Olaymış dediğim şey müzik çalma performansı oldu. Bilgisayara da bağladım sorunsuz bir şekilde çalıştı. Çok kullanışlı ve parasının hakkını veriyor. Olay dediğin özellik Sony-lerde sadece Tidal online müzik uygulaması ile ücretli olarak çalışan "360 Reality Audio" denilen bir özellik var, o olabilir. Bu özelliğe olaymış denebilir ama Sennhesier-da asıl olay ses kalitesi, ses veren sürücülerin kalitesi.
    2.versiyon daha yeni çıktı ve gürültü engelleme falan eklendi ona. Ama ses kalitesi 1.nesil de daha iyiymiş kullanıcılara göre. 3.nesli beklersen 2021-den erken çıkmaz o. Çıkarsa da illaki artı bir özellik koyarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 1 Haziran 2020; 11:45:53 >

• Kardeşim ben donanım olarak artı senin eksik gördüğün özellikle erini soruyorum senin dediklerin yazilimsalmi donanımsal özellik mi birde 1. Nesil neden ses açısından kaliteli olsunki kim alir o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: rastomm

Kardeşim ben donanım olarak artı senin eksik gördüğün özellikle erini soruyorum senin dediklerin yazilimsalmi donanımsal özellik mi birde 1. Nesil neden ses açısından kaliteli olsunki kim alir o zaman
    Eksik gördüğüm özelliği ANC (gürültü engelleme) olmamaması. Onu da 2.nesilde eklemişler zaten. Bir kademe daha yüksek sesli olsa harika olurdu. Sesi yeterli yükseklikte ama sevdiğiniz şarkılarda bir tık daha ses açmayı istiyor insan.
    Ben 2.nesili kullanmadım ama araştırırsanız 1.nesilde bassların daha iyi olduğu yorumlarını görebilirsiniz. Bilemiyorum.
  • Kardeş normal bir kullanıcı için 2. Versiyonu yetermi yoksa 3. Versiyonu unu beklemek lazım

• Normal bir kullanıcı için 2.versiyon yeter de artar bile. 3.nesil 2021-den erken çıkmaz. Fiyat uygun geliyorsa almalısın. Bundan sonra pahalanır ama ucuzlamaz bence.
  • Bundan sonra gelecek modellerde hangi özellikler olur sence

• bu kulaklığın 2. versiyonunu almayı düşünüyorum ilk defa kablosuz kulaklık alacağım teknik özellikleri fazla bile bana, tek kafama takılan boyutları,videolarda gördüğüm kadarı ile kulakta çok kaba gözüküyor.kulaklığın boyutlarını yazabilir misin?.özellikle derinliği kaç mm ?SENNHEISER Momentum True Wireless (ANA KONU + İNCELEME)
  • HarunÖzdemir1974 H kullanıcısına yanıt
    Evet videolarda bana da öyle gelmişti ama bu tamamen kulağa oturtma, kafa ve kulak yapısı ile ilgili. Benim yüzüm çok zayıf olmadığı için önden bakınca gözükmüyor bile. Zayıf suratlı biriyseniz önden bakınca belli olur. Kişiden kişiye değişiyor görünümü. Yandan bakınca çok karizmatik duruyor. Metal kısmı ve Sennheiser logosu çok güzel gözüküyor kulakta. Bendeki ilk versiyonu ve ölçtüm, MM olarak da yazayım. Fotoğrafta gösterdiğiniz yerden ölçtüm tam tamına 25mm hocam. 2.versiyon 22 mm falan. Azıcık daha ufak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 4 Haziran 2020; 18:10:1 >
  • Bunu bilemeyiz :)
  • çok teşekkür ederim
  • Yarın airpods pro ile senheiser mtw takas edeceğim, acil cevaplayabilirseniz kafama takılan iki nokta var birincisi sennheiser in şarj kutusunun kendi kendine bitme sorunu sizde de var mı ikincisi yoğun kullanımda kaç saat gidiyor batarya? Bir kullanıcı olarak merak ettim teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • king in the north kullanıcısına yanıt

Kusura bakma kardeşim biraz geç cevap veriyorum. Eğer hala bu soruyu merak ediyorsan, evet kulaklıklar kutuda durduğunda 3 gün kullanmazsan şarjı kendi kendine bitiyor maalesef. Bu sorunu 2.versiyonda halletmişler diye biliyorum ama 2.versiyonu deneyemedim, ses kalitesi nasıl bilmiyorum. Kulaklıklar tam doluyken 4 saat kesintisiz kullanmak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 23 Mart 2021; 11:9:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.