Experience - x7 Adena - x4 The drop rate of a subject - x3 Spoil - x3 The experience of the quests - x3 Adena for the quests - x3
na ve eu dan sıkılan arkadaşlara güzel bir alternatif server bugün açıldı potansiyeli oldukça yüksek
Aslinda officalde baslamak yerine burada baslanmak dusunebilinir Herkes yeni bastan eglenceli olur. Heliosta zaten lvl o kadar zor degil sanirim 7x olarakda isleri kolaylastrilir. Bende 4game 2 hafta once geri baslamistim. Bilemedim Kararsizim Yani Ama su var 4game suan yeniden basliyana kadar herkes gruplasmis icine girmeye calisana kadar burada yeniden herkesin ptsine katilarak 1 seyler yapmak eglenceli olabilir Azda mantikli classlarla planli girilirse tadindan yenmez belkide...
serverda oynayanlar varmidir?
quote:
Orijinalden alıntı: HeLeHuya
serverda oynayanlar varmidir?
cash shop abartınca bıraktım malesef güzel oyun ve güzel bi serverdi taki tarotlarla millet dağlar kadar fark açıncaya kadar sonrasında oynamaya değer bişey kalmadı
server oynamayan ark karakterlerini 4 game takas yapabiliriz oynamiyorsaniz bana verebilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme