Şimdi Ara

L2 Officiale Başlıyorum Yardımcı Olabilecek Var mI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Officiale bi giriyim diyorum mentee sistemi varmışta. Türk arkadaşlardan biri yardımcı olabilir mi? Oyunu direkt lineage2.comdan çektim bilmiyorum eu mu coremi neyim :D

• merhaba hoşgeldin offical dünyasına.

eu.4game.com/lineage2/play/ in core sunucusundayım zaten tek server var. gelmek istersen bu vermiş olduğum linkten oyunu install etmen lazım. sadece web arayüzüne gir instal de kendi programı var.

bunun dışında nasıl üye olursun oyuna girersin diye bir rehber var forumdaki ilk sabit başlıkda rehberler listesinde. oyuna girersen türk clanı var clan lideride @craix ona p.m atabilirsin.

oyuncu nickim ilen forum nick im aynıdır.
  • us servere girmşsin yanlış yoldasınhttp://lineage2.eu/tr/ oynamanı tavsiye ederim tabi eğer botla script ile millet full kırmızı silahla gezerken senin +4 zor buldugun serverde pvp seviyorsan l2.comda devam edebilirsin:D
  • Oluum demeyinla oyle okadar indirdim napcam simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

merhaba hoşgeldin offical dünyasına.

eu.4game.com/lineage2/play/ in core sunucusundayım zaten tek server var. gelmek istersen bu vermiş olduğum linkten oyunu install etmen lazım. sadece web arayüzüne gir instal de kendi programı var.

bunun dışında nasıl üye olursun oyuna girersin diye bir rehber var forumdaki ilk sabit başlıkda rehberler listesinde. oyuna girersen türk clanı var clan lideride @craix ona p.m atabilirsin.

oyuncu nickim ilen forum nick im aynıdır.

Ustteki mesajmada bakmayi unutma :D

official hayal ettigim gibi zor degilmis bi saatte questlerde takila takila 24 falan oldum :D ama orda oynamam sizin yaniniza gelcemde tum oyunumu yuklemem lazimm....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al işte
  • ben çok seviyorum bu officialde oynayanları ya :)) çok emek veriyorlar vallahi hakları ödenmez hiçte üşenmeden yazıyorlar falan helal olsun dostlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

ben çok seviyorum bu officialde oynayanları ya :)) çok emek veriyorlar vallahi hakları ödenmez hiçte üşenmeden yazıyorlar falan helal olsun dostlar :)

ali gelsene kanka ben sevdim :D bi 2 gün takılıyım yeni pvp açılana kadar :D
  • hadi urdan :D
  • quote:

hadi urdan :D

hadi l2 rose gideilm hadi hadi.... 5er bot açalım arkaya 2 archer 2 mage 1 bishop kendimiizede bi çar 2 party fullfarm hadi hadi:D
  • oruçlu oruçlu ne içiyorsunda bu kafayı buluyorsun arkadaş hiç anlamıyorum ki seni ben :D
  • quote:

oruçlu oruçlu ne içiyorsunda bu kafayı buluyorsun arkadaş hiç anlamıyorum ki seni ben :D

işte bunlar hep açlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür`

quote:

oruçlu oruçlu ne içiyorsunda bu kafayı buluyorsun arkadaş hiç anlamıyorum ki seni ben :D

işte bunlar hep açlık

canın sıkılırsa aradan gine pvp serverlarında oynayabilirsin. hepde orjinali oynarak yenilikleri görürsün vede arkadaşlarına anlatırsın.
  • cosmodream kullanıcısına yanıt
    DH'de takılıyo olmasan NCsoft sana para ödüyo derdim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

DH'de takılıyo olmasan NCsoft sana para ödüyo derdim :D

:) yok ben free serverlardan çok çektim ondan kimi yakalarsam orjinali yönlendiriyorum.

gerçekten de çok sıkılmıştım sürekli olarak oynadığım serverların bir sebepden ötürü down olmasını.
  • cosmodream kullanıcısına yanıt
    Meraktan soruyorum, Orijinalde pvp sayını bi söylesene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Meraktan soruyorum, Orijinalde pvp sayını bi söylesene

PvP sayım 380. PvP si 5500 yada 6000 lerde olanlar da var.

bu verdiğim rakamdan ötürü aklınıza Orjinalde PvP yapmıyormusunuz diye birşey gelmesin bunun birçok sebepi uzun bir konu.
  • Varken böyle bi aksiyon ne gerek var durgunlugahttp://www.youtube.com/watch?v=DJC_O4mf8Co
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.