Şimdi Ara

l2 server kurulumunda deneyımlı arkadaslar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • private serverci turkler derken ? anlamadım :D tabıkı bır turk serveri olacak ama ınternational katılım saglamak ıstıyoruz turklere ozel bır server degıl yanı..
  • Internasyonel düşünüyosan bu forumdan uzak dur şu konulara bi göz gezdir zaten anlarsın sebebini Hatırladığın eski türk serverlerini forumda arat ve geçen muhabbetlere bak :D
  • server ın setup ı ılk oncelıgımız bazı radıkal degısıkler yapmak ıstıyoruz ve sanırım bazı script yazmak gerekebılıecek , 2 server dusuncesı var su an hıgh rate ve low rate olarak , sımdı ıhtıyacımız olan sey tecrubelı kısıler ve fıkır alısverısı..
  • 5bin dolar yeterli olacaktır diye düşünüyorum koruma programı, server makinası, sağlam dosyalar ve bide developer bulman gerekir.
  • Naaaptın bea .. Dosyaları korumalı olarak en fazla 200€'ya satılıyor zaten. Reklamı da koy içine site masraflarını da koy developer'a da para ver ki dosyayı istediğin features hazır şekilde de alabilirsin az bir farkla... Kenarda 1000$ paran ve zamanın var ise server açmak için çok basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitx

quote:

Orijinalden alıntı: fatih1978

quote:

Orijinalden alıntı: blacqsun

sermaye konusunda pm atabılırmısın? arkadaslar bu konuda l2 ye kendını adamıs demek ıstemıyorum fakat gercekten l2 yı benımsemıs kısılerle konusmaya ıhtıyacımvar bu arada fatıh1979 nıck lı kullanıcıya ulasabılmemın bır youlunu bılen varsa mutesekkır kalırım..

Forumda fatih1979 nick li kullanıcı yok. Bir model yaşlısı var.

bende bırazcık biliyorum

Sait aslında seninle bir 20x bi server açmak vardı. Sen oyunu kolaylaştırır ben ise zorlaştırırdım denge sağlanırdı. Low rate çiyiz abi bizi seven böyle sevsin. Şu dangeon olayını kesin yapardım senide caydırır. Full Boss server yaptırırdım grubu olan party bulan kazansın ( Herkes giranda sarı sarı olurdu Başlarında Looking for party yazardı her Lv da boss party yapabilirlerdi dangeon system i ile boss bulamama olayı olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Naaaptın bea .. Dosyaları korumalı olarak en fazla 200€'ya satılıyor zaten. Reklamı da koy içine site masraflarını da koy developer'a da para ver ki dosyayı istediğin features hazır şekilde de alabilirsin az bir farkla... Kenarda 1000$ paran ve zamanın var ise server açmak için çok basit.

doğru söylüyorsun reisde olmuşken en iyisi olsun didim ben
  • Bu işte en iyi olmak için para değil senin dürüstlüğün ve adilliğin önemli kardeşim ;)
  • arkadaslar olayın ozu bu zaten durust ve devamlılık arz eden bır server kurmak , sadece turk oyunculara degıl butun uluslardan oyunculara hıtap etmek , ve o eskı lineage ruhunu yenıden ateslemek yoldan komur cop sopa bulup bunu bır kılıca cevırebılmenın gunlerce farmlamanın ve sonucta item i bırlestırmenın hazzını tekrar hıssettırebılmek , bır koca hafta bekleyıp o castle sıege e katılmanın bır pt kurup boss kesmenın zevkını hatırlatmak amacımız.. bunun yanında hıgh rate serverda da insanlara sadece ıtem yap gıt adam kes degılde bıraz frp ogesı tattırmak bunlar ıcın deneyımlı arkadasları tekrar gorev basına cagırıyorum bana donsunler lutfen konusalım ve ortaya en guzel l2 server ını cıkaralım hemde sadece turkıyede degıl tum dunyada bılınen bır server..
  • Önce sen kimlerdensin onu de bakam :)
  • kımselerdenım :D kendı halınde bırıyım sadece l2 askıyla yanıyorum..
  • quote:

arkadaslar olayın ozu bu zaten durust ve devamlılık arz eden bır server kurmak , sadece turk oyunculara degıl butun uluslardan oyunculara hıtap etmek , ve o eskı lineage ruhunu yenıden ateslemek yoldan komur cop sopa bulup bunu bır kılıca cevırebılmenın gunlerce farmlamanın ve sonucta item i bırlestırmenın hazzını tekrar hıssettırebılmek , bır koca hafta bekleyıp o castle sıege e katılmanın bır pt kurup boss kesmenın zevkını hatırlatmak amacımız.. bunun yanında hıgh rate serverda da insanlara sadece ıtem yap gıt adam kes degılde bıraz frp ogesı tattırmak bunlar ıcın deneyımlı arkadasları tekrar gorev basına cagırıyorum bana donsunler lutfen konusalım ve ortaya en guzel l2 server ını cıkaralım hemde sadece turkıyede degıl tum dunyada bılınen bır server..

doğru söylüyorsun reisde şu ana kadar yapılanlarda bu item craft olayı abartıldığından (bi shining bow yapmak için 1 ay kasıyosun falan) insanlar soğuk bakıyor ayrıca quest olayı güzel olur yoksa direk 3 dkda item yap direk pvp l2 nin hazzını unutturuyor quest yapıcaksın oyunu tanıyacaksın mesela pvp serverlarında oyunculara kolaylık olsun diye görevsiz class atlıyosun ama mesela yeni başlayan adama birden böyle yapınca çok saçma geliyo tutorial gibi düşünmek lazım beginnerler görev yapıcak adam skilleri öğrenecek karakterleri öğrenecek öbür türlü düz oyuncu oluyolar

• o birazda chronicle ıle alakalı bence ınterlude den sonra cok fazla quest cok fazla enchanment cok fazla ıtem var bence , en ıyısı ınterlude demıyorum ama en gereksız questlerden arındırılmıs chronıcle ınterlude belkı de 1-2 chronıcle ustu o kadar. gerısı bana gore cok karısık sanırım bırcok ınsan da bırazda bu yuzden ust chronıcle ları sevmıyor.
  • quote:

o birazda chronicle ıle alakalı bence ınterlude den sonra cok fazla quest cok fazla enchanment cok fazla ıtem var bence , en ıyısı ınterlude demıyorum ama en gereksız questlerden arındırılmıs chronıcle ınterlude belkı de 1-2 chronıcle ustu o kadar. gerısı bana gore cok karısık sanırım bırcok ınsan da bırazda bu yuzden ust chronıcle ları sevmıyor.

aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

sermayen 15-20 milyardan asagı olmamalı

Yavaş, yerler yaş. 5bin tl yeter.

15-20 5 bin ne yapıyorsunuz siz oyunmu satin aliyorsunuz suan 24 gb ramli bir makinayla calisan arkilerim var ve ceblerinden 20 bin lira cikmadi :D yada 5 bin lira ama bu demek deildirki butce ayarlamaıyacaz kervanı yolda değil daha çıkmadan düzeceksiniz ki yolda bocalamayın

• Bide off off diyip duruyorsunuz nedir bu off tan çektiğiniz size off kullanmamanız icin tek neden soleyeyim hapis yada serverin kapatılması ama javada öyle bir sorun yok sonuçta free lisans koruması var ve cliente dokunmadıgımız surece hapis de yemezsiniz javayıda eskisi gibi sanıyorsunuz biliyorum tamam serverin biraz dezavantajı olarabilir buda temelden geliyor javanını kendisi yavas (8 bit lik sistemden dolayı yada ben öle hatırlıyorum malum her platformda çalışsın diye ) ki avantajlarına gelirsek oho bikere open source daha iyisimi var istediğinizi yapın istediğinizi yapmayın masrafları az sadece sunucu masrafı var (eğer bilgi varsa) bide geodata derseniz var bug deseniz ingilizceniz varsa (ki bide global kuracaksanız zaten bu zorunlu ) gidin geliştiricilerine soleyin en fazla 3 gün içinde kapatıyorlar java developer bulmayada gerek yok bir masraftan daha kurtulduk kendi customlarınız icin artk kesenin ağzını açacaksınız ki yine bu off gibi pahalı deildir şunu sölemeden bırakmayayım j serverla 1200 civarı playerı olan serverler biliyorum ((:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackspawn -- 4 Temmuz 2012; 15:39:22 >

• fakat bırcok off server var su anda , bunun yasal duzenlemesı nedır ? bu bır suc ıse su anda calısan serverların yarısı off , ayrıca java server olunca hıcbır yasal sıkıntı olmuyormu ?
  • quote:

fakat bırcok off server var su anda , bunun yasal duzenlemesı nedır ? bu bır suc ıse su anda calısan serverların yarısı off , ayrıca java server olunca hıcbır yasal sıkıntı olmuyormu ?

bi arkadaşım oynuyordu tee c4 zamanında amerika localli bir server varmis sonra ncsolft dava açıp kapatmış (tabiki off dosyalar) şuan birçok olabilir bunun nedenide ncsolftun bu konu hakkında fazla birşey yapmmaması ama java server dosyalarına gelirsek kodları 0 dan başlanarak yazıldıgı için ve gnu lisansı içerdiği için hiç bir yasal duzenlemesi yok sorun surda çıkabiliryor l2.ini ler editlendiğinde kendi systemimizi altıgımızda suç işlemiş oluyoruz ve bunu hostan halledersen yani systeme dokunmazsan babası gelse seni şuçlayamaz
  • bu arada arkadaslar tr de hıc mı yok developer bu konuyla ılgılenen , yoksa developer aranıyor dıye ayrı bır baslık mı acmam gerekıyor gercekten ?
  • Naza çekerler kendilerini
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.