Şimdi Ara

l2 server kurulumunda deneyımlı arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lineage 2 server kurulumunda deneyımlı arkadaslar ıle ıletısıme gecmek ıstıyorum, konu hakkında bılgı ve deneyımı olan arkadaslar lutfen mesaj atınız.

• kendin deneye deneye kendi çapında bişeyler yapa yapa öğrenmeye çalış ama bilmiyorsan yeltenme çok fazla küfür yersin ona göre :D
  • onun ıcın deneyımlı kısıler arıyorum ya deneme yanılma yoluyla yapılan ossuruktan bır sey degıl de profesyonelce yapılmıs bır proje ıcın ..
  • o zman konu başlığını developer arıyorm diye değiştir bişy blmiyrsan biyerden bug çıkarda fixleyemezsen işin yaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacqsun

onun ıcın deneyımlı kısıler arıyorum ya deneme yanılma yoluyla yapılan ossuruktan bır sey degıl de profesyonelce yapılmıs bır proje ıcın ..

Bunun için sağlam bir sermaye lazım, o yüzden sen paradan haber ver
  • sermaye konusunda pm atabılırmısın? arkadaslar bu konuda l2 ye kendını adamıs demek ıstemıyorum fakat gercekten l2 yı benımsemıs kısılerle konusmaya ıhtıyacımvar bu arada fatıh1979 nıck lı kullanıcıya ulasabılmemın bır youlunu bılen varsa mutesekkır kalırım..
  • konu aktıftır, l2 server ıle ılgılı bılgı sahıbı olanlar bana ulasabılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuOnline Server Kurmak İstiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    MODEM FTP SERVER KURULUMU YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sermaye konusunda kimsenin kesin birşey diyemeyeceğini düşünüyorum çünkü bu iş bir kere para vermek ile olmuyor malesef (: her ay kira ücreti var makinaların ki 5-10bin lira verip satın almıyorsan ki alsan bile internet için kullanım ve barınma ücreti yine vericeksin her ay. Java tabanlı açacaksan ücret daha düşük olur ama çok uğraşırsın bug ile hile ile. OFF tabanlı açacaksan maliyet biraz yükselir.
  • Sermaye demek birikmiş hazır para demek bunu söylememe gerek yoktur herhalde. Sermayen sağlam oldumu aylık giderini hesaplar sermayene göre seni kaç ay götürür ve bu zaman içerisinde nasıl/ne zaman donate açar serverı döndürürsün bunu belirlersin. Sadece server açmak için açmış olan arkadaşları gördük (ki sözüm meclisten dışarı ) ikinci haftada bocalamaya 3-5 kuruş daha fazla kazanayım diye adaletsiz davranmaya başladılar. O yüzden kaliteli bir oyun diyorsun ya, sermaye önemli arkadaşım.
  • sermayen 15-20 milyardan asagı olmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

sermayen 15-20 milyardan asagı olmamalı

Yavaş, yerler yaş. 5bin tl yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

sermayen 15-20 milyardan asagı olmamalı

Yavaş, yerler yaş. 5bin tl yeter.

kısa sureli acmak istiyorsa yeter
  • Yavru ceylan zaten senden 1 yıllık sermaye isteyen yok. Kendini 2-3 ay idare edebilecek sermayen olsun, kaliteli bir iş yaptın mı zamanı geldiğinde donate ile kazandığınla server zinciri kurabilirsin. Kazanç konusunda en yakın örneğimiz L2Loyal. Bilen bilir
  • quote:

sermaye konusunda pm atabılırmısın? arkadaslar bu konuda l2 ye kendını adamıs demek ıstemıyorum fakat gercekten l2 yı benımsemıs kısılerle konusmaya ıhtıyacımvar bu arada fatıh1979 nıck lı kullanıcıya ulasabılmemın bır youlunu bılen varsa mutesekkır kalırım..

Forumda fatih1979 nick li kullanıcı yok. Bir model yaşlısı var.
  • ha tamam sende olabılırsın :D l2 server kurulumu ıle ılgılı bır topıcte okumustum sanırım yazdıklarını, o sensın degıl mı ? :D
    bu arada konuyu acarken yazmıstım ıcınde l2 nın yerı ayrı olan arkadaslar dıye, bende bunlardan bırıyım sonucta hıcbır onlıne mmo benım ıcın l2 nın yerını tutamıyor nedense, bu yuzden cıddı bır arastırmaya gırmeyı dusunuyorum , server acarken donate acarım para kazanırım dusuncesıyle hareket etmıyecegımız ıcın uzun soluklu bır projeye adım atmak ıstıyorum , bu projeyı de en az 2 sene devam ettırmek nıyetındeyım gercı zaman vermek ıstemıyorum fakat "en az "dıye belırtmelıyım sanırım . bu konuda bılgısı ve deneyımı olan arkadasların PM atmasını rıca edıyorum en azından ıletısıme gecebılecemız bır e-mail yada tlf numarası olursa daha ayrıntılı konusabılırız. bunu gelıp gecıcı bır heves olarak degıl de gayet cıddı bır proje olarak dusunmenızı ısterım.
  • konu aktıftır, l2 server deneyımı olan arkadaslardan cevap beklıorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih1978

quote:

sermaye konusunda pm atabılırmısın? arkadaslar bu konuda l2 ye kendını adamıs demek ıstemıyorum fakat gercekten l2 yı benımsemıs kısılerle konusmaya ıhtıyacımvar bu arada fatıh1979 nıck lı kullanıcıya ulasabılmemın bır youlunu bılen varsa mutesekkır kalırım..

Forumda fatih1979 nick li kullanıcı yok. Bir model yaşlısı var.

bende bırazcık biliyorum
  • mütevazi insan :) biraz biliyormuş ayip :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilse ne olur bize yararı var mı? Yok :)
  • Hevesini kırmak istemem ama Bu geniş çaplı projenin içinde private serverci türkler varsa sonuç hüsran olucaktır ^^
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.