Şimdi Ara

L2 Sublimity hero Tournament

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler, l2 sublimity oynayan bilir. Herolar turnuvada class vs class olarak belirlenecekti. Biz serveri çok önceden bırakmamıza rağmen turnuvayı beklemiştik. Turnuvada en kalabalık classlardan olan Soultakerde yaptıklarımı fraps alıp güzel bi video haline getirdim.

http://www.youtube.com/watch?v=QFZGHTS6Y5Y

• Serveri neden biraktiniz acaba merak ettim ?
    Ben yeni basladim da eger bir sikinti var ise severda lutfen bana da soylermisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maildecept

Serveri neden biraktiniz acaba merak ettim ?
    Ben yeni basladim da eger bir sikinti var ise severda lutfen bana da soylermisin ?

Balace açısından sıkıntılar var. Server güzel aslında fakat Gladiatorler aşırı damage ile rahatsız ediyolar. Çok rhaat 2 3 tane vurabiliyolar ve gm bunu fixlememekte ısrar ediyor. Bunun dışında şahsi görüşüm o server fazla yaşamıcak. Dedigim gibi biz turnuvayı beklemiştik. Zaten turnuvadan sonrada bırakan baya oldu
  • Hmm biz yeni basladik suan cin gayet dolu bir server..
    Siz hangi serverdasiniz peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maildecept

Hmm biz yeni basladik suan cin gayet dolu bir server..
    Siz hangi serverdasiniz peki ?

Şuan için topluca girdiğimiz bi server yok ben base serverimi oynuyorum bunun dışında ağırlıklı l2 oynamıyorum.

Sublimity sevdiysen yinede bi oynayın zevkinizi alın ama ne olur bilemem sonradan. Dedigim gibi bi turnuvasından zevk alacağımızı düşündük onuda bekledik girip soultakeri aldım şuan servere girmiyorum. Yaşıcagına inanmıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 5 Mayıs 2014; 16:35:19 >
  • İtemleri kullanmıyorsan belli bir seviyeye gelene kadar farm için ödünç alabilirmiyim rica etsem ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.