Şimdi Ara

L2 Tns (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belli :D Bu arada sen hiç assagıdan yukarı dusen bisi gordun mu ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebooooo -- 24 Temmuz 2011; 23:36:34 >
  • ah cocuk wah cocuk aciyorum sana bi bilsen
  • Başlarım böyle işe lan benim gittiğim serverlar niye kapanıyo ayar oldum gelmiom lan :D

Ahmet ben bu arada Özgür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsterbasy10 -- 25 Temmuz 2011; 13:27:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucci

Başlarım böyle işe lan benim gittiğim serverlar niye kapanıyo ayar oldum gelmiom lan :D

Ahmet ben bu arada Özgür

server açık şuan yanlız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordoftheHell -- 25 Temmuz 2011; 16:33:46 >
  • İyi iyi

Aksama gelirim heralde..

Cok uğraştırmaz umarım Elegia yapamsı ne akdar sürer ? + Nob. npc'si varmi ?
  • çok uğraştırmaz 1 günde halledersin nobless için npcde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkRood

Ney :D Ney ajksdhasjkd :D dur yarıldım :D ulan mal :D 14 kişiyle 3 kişiyi kesemiyen adamsiniz ne oldu dunku cocuk bugunmu adam oldu .D anten herif donate degil alsinda SmyRay denen bi arkadaş saolsun İtemleri sw yi birakirken bana verdi sadece 2 tane rb jwj yi duşurdum yannişlikla pk da onlar için donate yaptim 2.si bende +25 yok hepsi +20 dogru ben duelistle tank kesemem belki tyrantida kesemem ama sana 800 vuruyorum normal vuruşla hani :D o derece ezik bişeysin: D ha unutma yani öyle boş kımsenin oynamadigi classta herkez hero olur anniyonmu koçum oyle boş classlarda hero olup laf yapma burda hani kımın ne oldugunu biliyoruz burda :D hani boşuna konusma banada eski defterleri açtirma ;) bu durumlarda senin bence konusma hakkın yok sebooocum :D hani cok iyisin felan ya ne diyim ben sana :D 14 kişiyle 3 adami kesemeyip boş classlarda hero olursun benle ondan dolayi sidik yariştirma canım benim sus bence en guzeli ;)

RBleri PKda mı düşürdün??? Emek var onların hepsinde 1 ayımı almıştı bütün o jewelleri dizmek

Neyse itemlere iyi bak düşse donate yapar alırım deme manevi değeri var onların :D

Oetker Elegia +20 FA set 2coindi en son. 2-3 kere FW yap çıkartırsın parasını :)

• bro nabiyim :D pk atiyim dedim duştuler 18 kişi pk vardi sen dua et gene onlar duştu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkRood

Ney :D Ney ajksdhasjkd :D dur yarıldım :D ulan mal :D 14 kişiyle 3 kişiyi kesemiyen adamsiniz ne oldu dunku cocuk bugunmu adam oldu .D anten herif donate degil alsinda SmyRay denen bi arkadaş saolsun İtemleri sw yi birakirken bana verdi sadece 2 tane rb jwj yi duşurdum yannişlikla pk da onlar için donate yaptim 2.si bende +25 yok hepsi +20 dogru ben duelistle tank kesemem belki tyrantida kesemem ama sana 800 vuruyorum normal vuruşla hani :D o derece ezik bişeysin: D ha unutma yani öyle boş kımsenin oynamadigi classta herkez hero olur anniyonmu koçum oyle boş classlarda hero olup laf yapma burda hani kımın ne oldugunu biliyoruz burda :D hani boşuna konusma banada eski defterleri açtirma ;) bu durumlarda senin bence konusma hakkın yok sebooocum :D hani cok iyisin felan ya ne diyim ben sana :D 14 kişiyle 3 adami kesemeyip boş classlarda hero olursun benle ondan dolayi sidik yariştirma canım benim sus bence en guzeli ;)

insan mal olmasın.tolga allah aşkına duelistle beni zor kesiyosun oda ben hiç boss yok haline acı tyrant mı kesemıyosun duelist le bırak oynama oyunu clandan atıldın sonra karşımıza geçip titlene bitch sebooo eatmydick gibi şeyler yazan da sensin söylesin biri eziklik deiğlmi.

• Senide cok kestim hani boos takım yok dedin sadece aq baium lazim demiştin bana gibi hatirliyorum ha +30 skillerinizle +10 skille kesmem normal sizi :D demi sen degilmiydin Sen wsde cp basiyon diye :D ne oldu adv actim gene bi bok yok pt gel dedin pt de bakicam dedin baktin gene bişi olmadi :D clandan atildim demi atan kişiyle konuştum ben sen rahat ol :D angut herif :D yazarim yazmam benim titlem senimi gerdi ? bununda cevabini ver ha istiyosan sende gel sebooo beyde gelsin 2ws2 atalim ? :D evet ben tyrant kesemiyorum varmi bi dicegin ben en azından tynrant kesemiyorum ama seni cok rahat kesiyorum :D ondan dolayi sus kaybol :D

Edit: Senin Gibi salaklar Adv ye Magnus alir sonra Resisit veriyor der bide senin gibi mallar Bi boss icin 6 ay bekler diyosunya 6 ayda bir cıkıyo l2 nin en guclu bossu Daggera Magnus alan adam bana kalkıp L2 hakkında muhabbet yapmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkRood -- 29 Temmuz 2011; 14:46:18 >

• Zor kesiyosun diye bişey olmaz. O an sana half kill geldi belki ? Ama her vs sinde kesiyo demek ki fark varmış.

Aylarca çıkmayan boss :) Sen beklemeye devam et.

Hani o bosstan çıkan jewele millet götünü veriyomuşya , çok bekleme domal MAGNUSA clickle yaz ortasında çükünü avuçla arkadan zevk almaya bak boss jewel 3 ay sonra kapında ;) ..

Pardon o verilmiş göt kapıya kadarda yürüyemez . Edit:mail boxunda ALT + X 1. sıra.
  • sub class tan kalmıs magnusun lafını yapıyosunuz baium lazım deyincede quenni aldım ilk lazım olaan bi tek baium kaldı tabi siz oyunu götünüzle oynadıgınız için bu şeylerin farkında olmayabilirsiniz ce mal kişiler bi bossu görüpte antharasın çakması diyosa o benimdeğil sizin probleminizdir. daha fazla devam ettirmeyin şu atışlarınızı
  • 1.si sen cok biliyon ondan demi 6 ayda bir cıkıyor diyosun 2.si adam sadece interlude oynuyordu benle beraber geldi l2 tnsye ondan dolayi sus derim sub clastan kaldiginda bildigim kadari ile subclasi degiştirince ya main clasindaki bufflar gelir yada silinmiş olur :D ozaman sadece 2 tane rb lazim demicektin asıl bazı şeylerin farkında olmayan sensın hanı o adamın sucu yok interlude oynuyor o fazla hi5 oynamaz ben cagırmadıgım surece hata hiç oynamaz ondan dolayi sus derim kendını burda rezil etme
  • Servera başladım , daha doğrusu l2 ye başladım şimdi ben ne yapıcam burda ? Yardım ederseniz sevinirim.
  • Yardım ederik derseniz gelirik
  • gelen olursa elimden geldigi kadar yardimci olurum baktim olamiyorum beraber kasarik :D pm atarsaniz CriticalHitWin yada Jeakdennis
  • Yardım ederiz tabikide +20 set fln beklemeyin:)en azından şimdilik, şuan clanimiz lvl 9 full skill 10 lvl yapmaya çalışıorz oyuna girdiğiniz zaman bana yada sslerdeki arkadaşlara pm atabilirsiniz...
  • oruc ken vakit gecer iyi olur saat kac gibi online olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre901 -- 30 Temmuz 2011; 21:39:58 >
  • Hemen hemen her zaman clanda birkaç online oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordoftheHell -- 31 Temmuz 2011; 13:52:18 >

• Donanımhaber için soyunduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordoftheHell -- 1 Ağustos 2011; 1:02:24 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.