Şimdi Ara

L2 Tns

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize selamlar L2Tns'yi büyük ihtimalle duymuşsunuzdur gerçekten de iyi bir server şuan halihazırda en stabil high five serverlardan biri skiller vs herşey çalışır durumda,otomatik eventleri,custom featureları,siegeleri ile gerçekten güzel bir server.Gelmek isteyen arkadaşlarımız olursa 2 serverından biri olan 1000x rateli Ceriel serverına bekleriz,RealLords klanı olarak sadece türklerle ilerlemeye çalışıyoruz tabi sayımız diğerlerine göre az oluyo,ama gün geçtikçe kalabalıklaşıyoruz sizi de aramızda görmek isteriz.

İşte serverdan birkaç ss:

Zaman zaman raid yapıyoruz

Seed Of Infinity bağımlılık yapar

Yabancı playerlarla çok güzel eğleniyoruz(resimdeki arkadaş küfür ederek gitti ama olsun)

Serverawww.l2tns.com adresinden,bize de oyun içinde sslerdeki nicklerden ulaşabilirsiniz.

• DarkR0od Here ;) sercan biraz pvp ye cikın ya ben hic göremiyorum sizi pvp alanlarinda :D TI ile Havoc ile kapışmaktan bi hal olduk :D RL yide bekleriz bi ara pvp zoneye :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkRood -- 24 Temmuz 2011; 13:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkRood

DarkR0od Here ;) sercan biraz pvp ye cikın ya ben hic göremiyorum sizi pvp alanlarinda :D TI ile Havoc ile kapışmaktan bi hal olduk :D RL yide bekleriz bi ara pvp zoneye :D
    Tnsde Kesinlikle bu arkadaşlarla oynamanın zevkine varacaksınız :) l2ye serdarla başladım diyebilirim :D Bende gelirdim ama pvp server tarzım değil :)
    Eski bi reallords üyesi yada yarı lideri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaybackX

Tnsde Kesinlikle bu arkadaşlarla oynamanın zevkine varacaksınız :) l2ye serdarla başladım diyebilirim :D Bende gelirdim ama pvp server tarzım değil :)

Alıntıları Göster
    Gelmeyi dusunuyorum bende bi boşlık bulursam yükleyip gelicemde .. Ne aralar oyundasınız ?

Berke falanda geldimi ? Ortalama kac ONLİNE oluyor ? Ping durumu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Saol Kenan sen de gelsen çok güzel olucakta

quote:

Orijinalden alıntı: Oetker*

Gelmeyi dusunuyorum bende bi boşlık bulursam yükleyip gelicemde .. Ne aralar oyundasınız ?

Ahmet online sayısı 200'ün altına düşmüyor siege ve tw zamanı 600'e kadar çıkıyor.Berke burda,sizin tanımadıgınız birkaç arkadaş daha geldi clana.Sen de gelirsen çok memnun oluruz.Ping mi? O da ne ping ming yok burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordoftheHell -- 24 Temmuz 2011; 18:12:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmikbirkulum*

Alıntıları Göster
    ben RealLords uyesi degilim ama oetker e yardimci olayim ping felan yok :D cok cok nadir oluyor siegede 500 siegede olmayinca suan 279 player var ama pvp ye bi kere girdinmi cikabilirsen aşk olsun :D

• quote:

ben RealLords uyesi degilim ama oetker e yardimci olayim ping felan yok :D cok cok nadir oluyor siegede 500 siegede olmayinca suan 279 player var ama pvp ye bi kere girdinmi cikabilirsen aşk olsun :D

Alıntıları Göster
    Pingin ne olduğunu bilmediğini mi anladın burdan ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L2 VS WOW
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebooooo

Pingin ne olduğunu bilmediğini mi anladın burdan ??

Alıntıları Göster
    offf seboooo :D yapma böyle :D ulan hem kımsenin oynamadigi classta Hero ol :D hem noob gibi gezin hem git o classla healerlik yapmaya çaliş :D ulan ne adamsın ya :D biraz eziksin oda var tabi ama ne diyim noob hero dedikleri sen olmalisin :D
  • quote:

offf seboooo :D yapma böyle :D ulan hem kımsenin oynamadigi classta Hero ol :D hem noob gibi gezin hem git o classla healerlik yapmaya çaliş :D ulan ne adamsın ya :D biraz eziksin oda var tabi ama ne diyim noob hero dedikleri sen olmalisin :D

Alıntıları Göster
    Sen onlada hero olamıosn interlude noobu :D Ayrıca donate yapmıssın bizim clandaki hic kimse donate yapmadıgı halde eziliosn onlara:D TBR...

• quote:

Sen onlada hero olamıosn interlude noobu :D Ayrıca donate yapmıssın bizim clandaki hic kimse donate yapmadıgı halde eziliosn onlara:D TBR...

Alıntıları Göster
    Ney :D Ney ajksdhasjkd :D dur yarıldım :D ulan mal :D 14 kişiyle 3 kişiyi kesemiyen adamsiniz ne oldu dunku cocuk bugunmu adam oldu .D anten herif donate degil alsinda SmyRay denen bi arkadaş saolsun İtemleri sw yi birakirken bana verdi sadece 2 tane rb jwj yi duşurdum yannişlikla pk da onlar için donate yaptim 2.si bende +25 yok hepsi +20 dogru ben duelistle tank kesemem belki tyrantida kesemem ama sana 800 vuruyorum normal vuruşla hani :D o derece ezik bişeysin: D ha unutma yani öyle boş kımsenin oynamadigi classta herkez hero olur anniyonmu koçum oyle boş classlarda hero olup laf yapma burda hani kımın ne oldugunu biliyoruz burda :D hani boşuna konusma banada eski defterleri açtirma ;) bu durumlarda senin bence konusma hakkın yok sebooocum :D hani cok iyisin felan ya ne diyim ben sana :D 14 kişiyle 3 adami kesemeyip boş classlarda hero olursun benle ondan dolayi sidik yariştirma canım benim sus bence en guzeli ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkRood -- 24 Temmuz 2011; 22:39:34 >

• quote:

Ney :D Ney ajksdhasjkd :D dur yarıldım :D ulan mal :D 14 kişiyle 3 kişiyi kesemiyen adamsiniz ne oldu dunku cocuk bugunmu adam oldu .D anten herif donate degil alsinda SmyRay denen bi arkadaş saolsun İtemleri sw yi birakirken bana verdi sadece 2 tane rb jwj yi duşurdum yannişlikla pk da onlar için donate yaptim 2.si bende +25 yok hepsi +20 dogru ben duelistle tank kesemem belki tyrantida kesemem ama sana 800 vuruyorum normal vuruşla hani :D o derece ezik bişeysin: D ha unutma yani öyle boş kımsenin oynamadigi classta herkez hero olur anniyonmu koçum oyle boş classlarda hero olup laf yapma burda hani kımın ne oldugunu biliyoruz burda :D hani boşuna konusma banada eski defterleri açtirma ;) bu durumlarda senin bence konusma hakkın yok sebooocum :D hani cok iyisin felan ya ne diyim ben sana :D 14 kişiyle 3 adami kesemeyip boş classlarda hero olursun benle ondan dolayi sidik yariştirma canım benim sus bence en guzeli ;)

Alıntıları Göster
    Yuh... Duz 800 mu ax0ax0a0xa0x0a0 lutfen ss koyarmısın ? :D cok komiksin ya:D 14 kisi nerden cktı afedersin ? :D topu topu 6 kisiydik :D ayrıca 3 kisiyiz ne demek ya :D butun pi bize daldı :D Bundan sonra abartırken ii dusun tamam mı :D

• quote:

Yuh... Duz 800 mu ax0ax0a0xa0x0a0 lutfen ss koyarmısın ? :D cok komiksin ya:D 14 kisi nerden cktı afedersin ? :D topu topu 6 kisiydik :D ayrıca 3 kisiyiz ne demek ya :D butun pi bize daldı :D Bundan sonra abartırken ii dusun tamam mı :D

Alıntıları Göster
    clandaki real oyuncu sayısı az ama gerçekten keyifli beklerız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazziktir

Alıntıları Göster
    sizde oyuna girmede sorun yaşıyomusun
  • quote:

Alıntıları Göster
    1.si bidaha pi ye cıktıgında gosteririm guzelim ;) 2. si ben tns hakkında dememiştim aslinda kingsden bahsetmiştim dogru tum pi size daldi bak bunda bişi diyemem gene aranizda sadece sercan ayakta kaliyodu en son sercan gene orda oyunculgunu konuşturdu bak ona laf edemem ama senin kadar ezik bi heroda gormedim be :D eminimki orda o classi seven ne kadar kişi varsa seni gorunce nefret etmişlerdir :D

Edit : Evet bende giremiyorum oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkRood -- 24 Temmuz 2011; 22:52:23 >

• quote:

1.si bidaha pi ye cıktıgında gosteririm guzelim ;) 2. si ben tns hakkında dememiştim aslinda kingsden bahsetmiştim dogru tum pi size daldi bak bunda bişi diyemem gene aranizda sadece sercan ayakta kaliyodu en son sercan gene orda oyunculgunu konuşturdu bak ona laf edemem ama senin kadar ezik bi heroda gormedim be :D eminimki orda o classi seven ne kadar kişi varsa seni gorunce nefret etmişlerdir :D

Edit : Evet bende giremiyorum oyuna

Alıntıları Göster
    Git benim classımı ol arkana da al 3 tane dagger bak noluo
  • quote:

Git benim classımı ol arkana da al 3 tane dagger bak noluo

Alıntıları Göster
    server göçtü ne bahtsız adamsın ahmet geldin serveride çökerttin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harisu

server göçtü ne bahtsız adamsın ahmet geldin serveride çökerttin :D

Alıntıları Göster
    boş versene ayaklar bas olmus ben daggercıyla ordaki gordugun hazziktir yani onumde tayrant bırakmadım paladin bile kestim ama duelist lere bişey yapamadım ama böyle haksız eleştiriler yapmayın
  • quote:

boş versene ayaklar bas olmus ben daggercıyla ordaki gordugun hazziktir yani onumde tayrant bırakmadım paladin bile kestim ama duelist lere bişey yapamadım ama böyle haksız eleştiriler yapmayın

Alıntıları Göster
    off seboo senle ugraşamicam tamam kralsin sevin hadi :D
  • quote:

off seboo senle ugraşamicam tamam kralsin sevin hadi :D

Alıntıları Göster
    Bir sey bulamayınca uğraşamam mı oldu ? :D cok guzel ya:D
  • quote:

Bir sey bulamayınca uğraşamam mı oldu ? :D cok guzel ya:D

Alıntıları Göster
    off cocuk sen kimsinki senle ugraşiyim :D angut ya :D 2 yuzune gulduk bi tarafinmi kalkti anten dunku cocuksun daha kendımı senın kadar kucuk duşuremem yani böyle bi takıntılarım var biliyonmu egolarimi tatmin edemiyorum senin gibilerle ondan dolayi cok uzatma yani
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.