Şimdi Ara

L2 Trigger | İnterlude

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oynayacaklar varsa gelsinler oyundaki nicklerim;

Frozen (Sorcerer), BOSS (paladin), Leader(warlord), JeeTx (soultaker), Hell (bishop), Weqs (dominator)

http://www.l2trigger.com/

Serverin 1 Yıllık Ücreti Ödenmiştir ! (Tabi server benim değil yabancı birisinin)

Introduction -

L2trigger born from an old idea. L2 private servers goal should not be making cash.

Our staff its a gathering of ppl that are in L2 private server world from more than 8 years, as players or developers (friends in real life to) We are 5 persons very skilled in diferent areas, working together to achieve only 1 thing - Provide a stable and funny house for the thousands of L2 players.

Inspired on great servers like: L2x, L2vendetta, L2sublimity, but with an main diference: we will do better !!

Tired of changing server all the time? Tired of stupid kids running servers? tired of huge bugs on files? Tired of staffs without money to keep server alive ? Tired of bot servers ? Tired of getting raped from donaters ? Tired of GM corruptions ?
    Well our server its exactly what you are looking for. You have the chance to join it !!
    Check it with your own eyes your future midrate pvp server with an old feeling !!

Staff Team:

=atax=
    =Burzum=
    =Chrono=
    =ElPatron=
    =LeaHee=

WebMaster Team:

=el_diablo=
    =Aura=

Server Specs

CPU: 2 x Intel Xeon Six-Core 2.93GHz (X5670), 1333MHz
    RAM: 24 GB DDR3
    Hard Drive: 2x 2TB SATA2
    RAID: SOFT - 0/1
    Connection: 1 Gbps

Gameserver Features

Private files, not crappy L2j public and backdoored L2off - just check it
    Rates: xp-55 / adena -100
    L2OFF like geodata
    NO DONATIONS FOR GEAR
    Offlineshop for 2days
    Main town: Giran
    All Epic Raid Boss 80
    Autoloot except on RBs
    Auto Learn Skills
    Augmentation System removed
    Global Gatekeaper
    GM shop with S grade
    1/2/3 class in class changer
    24 bufs slots
    2 hours buffs on NPC including prophecys
    No penaltys for clans/players leaving allys/clans
    Allys with 2 clans max
    Armor Mastery Penalty
    Disabled heal on RBs
    Max Enchant Weapon +16
    Max Enchant Armor +8 & Jewerly +8
    Enchant rate lowered
    Spawn protection for 15 secs
    Antibuff shield
    No Death Penalty
    100% Clan system and skills 100% retail / earn rep by killing mobs in custom areas
    100% retail skills
    100% retail olympiad/ 2 week cycle / 3 hours per day / +3 gear only
    Solo custom zone - EF
    Party custom zone - FOG
    Party pvp custom zone - PI
    Dusk items and titaniums
    Epics quest items on GMshop
    Retail subclass quest (lunargent on shop)
    Retail nobless quest
    No custom mobs, only drops
    Epics window reduced with pvp area
    Huge and fun events
    Max 2 games connected from same PC
    Very experienced and friendly staff

99.9% uptime
    Backups every hour
    Server paid for 1 year already
    Antibot system - Lameguard (dont try it , you will get banned by MAC)
    DDos protect
    Unlimited Bandwidth
    Unlimited Space
    European datacenter
    Real time gameserver statistics
    Arsenal to show you that there is no chance of corruption

• Staff kalabalık olduğu zaman, direk soğuyorum nedense...
  • Oynamak isterseniz beklerim .. Level konusunu sıkıntı yapmayın ilk başta mage açmanızda iyi olur Party ile birde Solo (Tek) kasılacak Custom Arenalar var .. Buralarda AA ve Trigger Coin kasarak item yapıyoruz TC zor çıkıyor ve 1 TT set için 2000-2500 tane istiyor ki bunu ancak 2-3 günde yapıyorsun uğraşarak :) Eğer 1 parti kadar insan toplarsak Subclass filen sorun değil .. Cabrio v.s hepsini 4-5 sefer kestik biz .. Tabii tamamen subclass görevini yapmıyorsun sanırım Lunargent filen satılıyor ama pahallı 500m filen tutuyor toplam .. Server güzel bu serveri 2 kere bıraktım ve üzerimdeki 2 TT armor + 400-450 civari TC + 1200kk-1350kk Adena ve birçok şey dağıttım ama diğer oynadığım serverler daha şeyden çıktı tekrar döndüm bugün birisine TT Robe setini tamamladık .. Sublcass ını yaptı yabancıda olsa iyi anlaşıyoruz .. Sadece servere reklam lazım ve bu serverde gelişmek için 1 parti insan yeter .. Parti Arenası / PvP Yeri PI ve 1 mobdan 250k AA düşüyor ki bu az değil ve Adena + Trigger Coin den bahsetmiyorum daha .. :)

Gelirseniz 1 parti kadar olsak yeter .. 1 Tank 1 Bishop gerisi Mage olsun 1 hafta olmadan +16 weapon çıkartırız çünkü PI 'de kasarız .. PI 'de kimse kasmıyor bu arada ben birkaç kere parti kurup gittim 2-3kk AA kastık ve başka zamanda giden görmedim ancak ben veya bu TT yaptığım arkadaşım parti kurarsak gelen oluyor .. Yabancılarlada server sarmıyor tam anlatamıyorsun kendini bu yüzden yanımda türk birilerinin olmasını istiyorum :)

Dediğim gibi server güzel ve 1 Yıllık server masrafı verilmiş durumda .. Servere WIPE geldi ve bundan sonra gelmeyecek sanırım ..

Şunuda diyeyim; Başka serverden bu servere geçen clanlar oyunda clan kurduğunda Lv8 + Full Clan Skillerine sahip oluyor bu adam çekmek için şuanlık yapılan bir Event ! Kaçırmayın derim ! 7-8 Kişi geldiğinizde servere birkaç foto atarak forumuna oyunda clanı oluşturup direk Clan lv8 + full clan skills sahip olabiliyorsunuz ki buda bence kaçırılmayacak birşey :) Ben Lv5 clan için 450-500kk Adena harcadım npc de LvL atlatma şeyleri çok pahallı ve Lv5 den sonra ki şeyler yok ..

Fazla uzun oldu ama idare edin server taze çıtır güzel :D İlgisini çekenleri beklerim genelde oynadığım Nick; JeeTx

• çok fazla uyuşmazlık çıkıyor gm teamda çok fazla kişi olunca, evet bide gmyi oyunda görünce soğuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

çok fazla uyuşmazlık çıkıyor gm teamda çok fazla kişi olunca, evet bide gmyi oyunda görünce soğuyorum

Çok nazlısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: quoTx

Oynayacaklar varsa gelsinler oyundaki nicklerim;

Frozen (Sorcerer), BOSS (paladin), Leader(warlord), JeeTx (soultaker), Hell (bishop), Weqs (dominator)

http://www.l2trigger.com/

Serverin 1 Yıllık Ücreti Ödenmiştir ! (Tabi server benim değil yabancı birisinin)

Introduction -

L2trigger born from an old idea. L2 private servers goal should not be making cash.

Our staff its a gathering of ppl that are in L2 private server world from more than 8 years, as players or developers (friends in real life to) We are 5 persons very skilled in diferent areas, working together to achieve only 1 thing - Provide a stable and funny house for the thousands of L2 players.

Inspired on great servers like: L2x, L2vendetta, L2sublimity, but with an main diference: we will do better !!

Tired of changing server all the time? Tired of stupid kids running servers? tired of huge bugs on files? Tired of staffs without money to keep server alive ? Tired of bot servers ? Tired of getting raped from donaters ? Tired of GM corruptions ?
    Well our server its exactly what you are looking for. You have the chance to join it !!
    Check it with your own eyes your future midrate pvp server with an old feeling !!

Staff Team:

=atax=
    =Burzum=
    =Chrono=
    =ElPatron=
    =LeaHee=

WebMaster Team:

=el_diablo=
    =Aura=

Server Specs

CPU: 2 x Intel Xeon Six-Core 2.93GHz (X5670), 1333MHz
    RAM: 24 GB DDR3
    Hard Drive: 2x 2TB SATA2
    RAID: SOFT - 0/1
    Connection: 1 Gbps

Gameserver Features

Private files, not crappy L2j public and backdoored L2off - just check it
    Rates: xp-55 / adena -100
    L2OFF like geodata
    NO DONATIONS FOR GEAR
    Offlineshop for 2days
    Main town: Giran
    All Epic Raid Boss 80
    Autoloot except on RBs
    Auto Learn Skills
    Augmentation System removed
    Global Gatekeaper
    GM shop with S grade
    1/2/3 class in class changer
    24 bufs slots
    2 hours buffs on NPC including prophecys
    No penaltys for clans/players leaving allys/clans
    Allys with 2 clans max
    Armor Mastery Penalty
    Disabled heal on RBs
    Max Enchant Weapon +16
    Max Enchant Armor +8 & Jewerly +8
    Enchant rate lowered
    Spawn protection for 15 secs
    Antibuff shield
    No Death Penalty
    100% Clan system and skills 100% retail / earn rep by killing mobs in custom areas
    100% retail skills
    100% retail olympiad/ 2 week cycle / 3 hours per day / +3 gear only
    Solo custom zone - EF
    Party custom zone - FOG
    Party pvp custom zone - PI
    Dusk items and titaniums
    Epics quest items on GMshop
    Retail subclass quest (lunargent on shop)
    Retail nobless quest
    No custom mobs, only drops
    Epics window reduced with pvp area
    Huge and fun events
    Max 2 games connected from same PC
    Very experienced and friendly staff

99.9% uptime
    Backups every hour
    Server paid for 1 year already
    Antibot system - Lameguard (dont try it , you will get banned by MAC)
    DDos protect
    Unlimited Bandwidth
    Unlimited Space
    European datacenter
    Real time gameserver statistics
    Arsenal to show you that there is no chance of corruption

yaz benı geliyorum

edit : neosattan nickin actım human wizard azıcık bakınayım bulusuruz serverda haberleselim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebbx41 -- 7 Mayıs 2013; 19:40:03 >

• Bugün fazla online olamadım ama Muho diye birisi vardı serverde oyunu bırakmış sanırım .. Nickim JeeTx beklerim akşamları online olmaya çalışıyorum çoğunlukla normalde 7/24 onlineyim okul harici ama bu aralar sevgili olayları filen kafamı bulandırıyor .s Hayattan soğutuyor beni .. ama yinede giriyorum oyuna :)

Oyundaki nickini yazarsan haberleşiriz umarım :) Özel mesaj olarak da yazabilirsin bir şekilde yaz işte :)

Buradan FallenLegion ekibindenim çok eskilerden bir 6 yıllık deneyimim var .. FaLkEnAqUe yani özkan abi filen Retribution Gökmen abi L2 Khadia L2 Kings, L2 Royal birçok serverde oynamışlığım var .. Yeni bir clan oluşturmak içinde toplanabilirsiniz isim resim v.s belirleriz ve her gittiğimiz serverde ismimizi duyuran birisi oluruz fazla high rate sevmiyorum x35 - x50 - x20 - x15 - x75 - x85 yani biraz low rate seviyorum subclass filen görevli olacak ama o kadarda uğraştırmayacak baiumla v.s Herneyse Beklerim sizi daha gelmek isteyen varsa bu serverde toplanalım serverin gidişatına göre yön veririz kendimize ..

• GM 'yi ben hiç görmedim Eventler düzenleniyor ama gece yarısı filen oluyor bizim saatimize göre sanırım .. Birkaç kere rastladım Giranda mesela weapon buluyorsun Special 4kk AA ile alınan .. Veya soru soruyor Lineage II bilgisi olarak en son şunu sormuştu;

Gludin de olan wolf eğitici bilmem nesinin adı nedir .. Tabi Türkçe değil English olarak yazıyor ki anlamayacak kadar değil kolay anlaşılıyor .. Benimde o kadar ingilizcem olmamasına rağmen hem serverde adamlarla anlaşıyorum hemde anlıyorum yani sizinde sıkıntı çekeceğini sanmam ki şöyle 7-8 beya 10-15 kişi türk olursak gerek kalmaz sanırım .. Sadece kendi aramızda haberleşiriz .. :)
  • pm attım haberleselim
  • Serveri sevmedin sanırım usta hemen çıktın
  • Bakıcam server'a bu akşam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.