Şimdi Ara

L2 Türkiye official server ekibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan 1 ay kadar ağır bir işteyim bu aydan sonra işlerim rahatlıyor l2 de türkiye offical olarak kalıcı daimi bir server açmak istiyorum oyuncu kitlemde biraz mevcut mesela klanım bile oyun bekliyor adil herkesin emek verip birşeyler yapabileceği bir sistem arıyorlar.Benimde aradığım bir kaç ekip üyesi.

Sistemleri tamamen bilen yenilik getirebilecek?[Bunlar mesela farm ile item alma gm shop buff ayarları vs vs.]
    Ticaret sistemini kontrol edip herzaman ona göre güncellemelerle değişiklikler yapabilecek birisi.
    Web dizayn kurulumu forum ve vote sistemleri gibi işlemleri yapabilecek.
    Launcheri editleyip güncel tutabilecek Forumlarda aktif olabilecek.
    2.dil bilgisi olan yabancılara yönelik cevapları verebilecek duyuruları gerçekleştirebilecek birisi.

Sistem olarak son güncell versionu kullanmak istiyorum ben en son c5 kullananlardanım.
    L2 sistemini karakter yapılarını yeni başlayanların hangi yönü takip etmekleri gerektiğini blog yapabilecek.
    Ücret kısmında bir sermaye var suan oyundan gelir elde etmeyi istemiyorum ki gerekte yok burda eğlenmek için zaman harcıyoruz işi ticarete dökmeye gerek yok.
    En fazla olabilecek şu şekilde birşey olabilir çalışanların emek harcayıp kasan kişilere yaklaşabilmesi günlük 10 saat oynayan adamla 2 saat oynayanın farkını biraz yakalayabileceği özellikler olabilir buda drop sistemi mesela adama 1k gold düşüyordur çalışan adam 2 saat oynayacağından ona 2k çıkar gibi gibi. oto lot olacak zaten yerden tek tek para toplanma devri bitti :D

Rateler normal olacak x50 x20 gibi gibi parası olan itemini yapar level atlaması zaten kolay olacak x50 güzel bir rate 1 aylığına x100 de yapilabilinir.

Eğer böyle arkadaşlar var ise benimle irtibat kurabilirmi. ö.m den mesaj atabilirsiniz. tel yollamanız ad soyad vermeniz yeterlidir. 1000 2000 kişilik bir sunucu düşünüyorum makine bakmaya başladım bile.

Telefondan yazıyorum imla için kusura bakmayın dediklerimde ciddiyim yani o oyun açıldı başla 2 hafta oyna sıkıldım de sil chari ver birine cik falan sarmiyo yani archage cabal 2 vs herseyi denemiş biriyim ya Ultima online oyunuma geri donucem kaldiki ben bu oyuna 96 da kore serverı yla başlamış biriyim ozaman lar daha origins bile yok piyasada. Haberlerinizi bekliyorum ve yoruma acigim şu susekilde gibi olsa hani daha iyi olur gibi neyse sağlıcakla kalın bayramınız mübarek olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:24:29 >
  • öncelikle offical server açamazsın offical platformda bir private server açabilirsin . iyi bayramlar:D
  • offical server irtibat a geçer yine açarım benim bu ilk server açışım değil daha önceden uo'nun turk orjinal serverını actım daha sonra mu onlie global daha sonra perfect world gibi serverların global ve officallerini açmışım niye kapattım konusuna gelirsek iş nedenlerinden dolayı kapattım bıraktığım kişiler yürütme konusunda başarısız oldular o yüzden.

Benim istediğim işte turklerin ve bazı yabancı katılımcılarla farm yaparken pvp çıkan oyunu tekrar modifiye etmek yani kasan adam kazanır arkadaşım gibi.Düşünceleriniz benim için önemli gerekir ise l2 ile irtibata geçer onların yamalarıyla anlaşma yaparakda turk serveri olarakda açabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

offical server irtibat a geçer yine açarım benim bu ilk server açışım değil daha önceden uo'nun turk orjinal serverını actım daha sonra mu onlie global daha sonra perfect world gibi serverların global ve officallerini açmışım niye kapattım konusuna gelirsek iş nedenlerinden dolayı kapattım bıraktığım kişiler yürütme konusunda başarısız oldular o yüzden.

Benim istediğim işte turklerin ve bazı yabancı katılımcılarla farm yaparken pvp çıkan oyunu tekrar modifiye etmek yani kasan adam kazanır arkadaşım gibi.Düşünceleriniz benim için önemli gerekir ise l2 ile irtibata geçer onların yamalarıyla anlaşma yaparakda turk serveri olarakda açabiliriz.

şu anda lineage 2 oynayanların büyük bir çoğunluğu orjinalde oynuyor hocam. artık herhangibir türde server açmak vakit vede para kaybı olucaktır.

Offical lineage2 EU GOD IO ( Infinite Odyssey ) update inde oynuyoruz şu anda halen devam ediyoruz. Bundan bir iki gün önce yeni bir türk clanı açtık lineage2 nin son halini görmek istersen aramıza bekleriz.

Oyunun yapımcıları yani koreli developerlar oyuna her altı ( 6 ) ayda bir yeni bir güncelleme getiriyorlar. bu yılın sonunda yeni bir güncelleme daha alıcaz.

EU da birçok türk oyuncu oyunu bıraktı artık oynamıyorlar eskiden bu yana oynayanlar oyuna devam ediyor.

Hemen hemen her 3 ayda bir yeni bir event ( çoğunlukla bilinen eventlar tekrarlanıyor ) geliyor. Yılda 2 defa double exp ( iki kat experince eventtı ) yapılıyor.

offical sunucu hakkında bilgiler. Artık level sınırı 99 değil 105 çıktı. Hem main karakterinizi hemde dual-class karakterinizi 105 level yükseltebiliyorsunuz.

lineage in offical türkiye sunucusunu açabilmek için ilk önce bazı şartları yerine getirmen lazım.

1. Bir oyun firması olman gerekiyor. ltd şti takılarını içeren yada bilişim sektöründe geçmişi olan vede var olan.
    2. ncsoft un türkiye sunucusuna izin vermesi gerekiyorki bunu yapması için zaten avrupada bir ayağı var. innova firmasıı bizimde oynadığım server bu firma üzerinden kontrol ediliyor. Türkiyede bu işle ilgilenecek birilerini forum üzerinden arıyorlar.

bizim server ın forum linkki : BURADA
    Lineage ın hangi ülkelerde konumlandırdığını gösteren linkte burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 28 Eylül 2015; 23:19:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.