uleen kafayı yiycem ne yaptı bu adamlar web sayfası bile açılmıyo ben chemical bu arada ^^
sabahtan beri bekliom ama tık yokkkkkkk
irc kanalı vardı serverın bilen giren kimse yok mu ?
IRC kanalina giremessiniz cunku turkiyeye k-lined atmışlar :) gece bi ara kyrsta acildi ama pvp serveri yapmislar direk +25 basiyorsun hatta +27 bastim ben bi iteme bir mob dan 1.5kkk dusuyo 10 dakkada 78 lvl yapabilirsiniz su an iki server de kapali ama login acik oda iyi sayilir en azindan server ler gelebilir dusuncesi artiyo aksama gelir herhalde.
55 te kaldım ben fun serverda gıcık oldum ya
ya ben fun serverda tam 72 oldum adamin biri geldi 1 lvl lazim partye alirmisin dedi. bi mob kestim adam lvl 70 falan oldu ben bi anda lvl 1 e düştüm :S soora yemişim fun serveri diye çıktım :D
evet orda öle party yapmak yasak
baba bu server ne zaman açılır hiç bir bilgi yok mu
Sizin de bildiğiniz gibi ultimate c5 olmuş.biri nasıl yükleniceğini anlatırsa ii olur.beceremedim de.
Arkadaşım yardım etmeyi çok isterdim ama şu anda bende kurmuş değilim,sitesinde anlatıyor ingilizcesi olan birisi forumda paylaşırsa memnun olurum
olum bu serverezik server bu server da hic biseyim olmaz
Kimse sana serwerin nasil oldugunu sormadı ki.Bence görüşlerini sana sorulduğu zaman söyle
quote:
Orjinalden alıntı: lordhero
olum bu serverezik server bu server da hic biseyim olmaz
senn serverın ne :) yok yani geldn oynadınmı ulem ne ezikler var :)
ARKADASLAR C5 INDIRDIKTEN SONRA ORDAKİ 3 TANE KLASORU MAPS TEXTURES VE staticmeshes KLASORLERINI C4TEKİ ULTIMATE KLASORUNE ATIYORSN VE GIRIS YAPIORSUN AMA SUAN SERVER KAPALI GELİNCE GRİLEBİLR BUSKEİLDE
üff c4 gelio server aynı gün c5 oluyo ya bendeki sansa bak