serverda olan arkadaşlar nicklerini yazabilirlermi, benim TALAY ve BufferTR var şuan
Bi ara senle ne oynamıştık L2 wok ta:D
evet hatırlıyorm :D şimdi nerde oynuyosun, l2inc de ve l2vindication de hsaplarım var benim birine gelde oynuyalım yine ya. l2inc de hiç turk yok canım sıkıldı yeni server arıyorum şimdi
bir karar verirseniz bende geliyim daa :))
quote:
Orijinalden alıntı: TaLaYweb
quote:
Orijinalden alıntı: .Colibri.
quote:
serverda olan arkadaşlar nicklerini yazabilirlermi, benim TALAY ve BufferTR var şuan
evet hatırlıyorm :D şimdi nerde oynuyosun, l2inc de ve l2vindication de hsaplarım var benim birine gelde oynuyalım yine ya. l2inc de hiç turk yok canım sıkıldı yeni server arıyorum şimdi
İmzada da yazdığı gibi L2thegame deyim 1 yıldır baya otram yaptım geliştim başka servera gelemem ama burda 7 8 Türküz istersen sen gel takılıyoruz baya kafa server...
C2 den beri account larin ve charların silinmediğini mi söylüyorsunuz ?
quote:
quote:
quote:
quote:
İmzada da yazdığı gibi L2thegame deyim 1 yıldır baya otram yaptım geliştim başka servera gelemem ama burda 7 8 Türküz istersen sen gel takılıyoruz baya kafa server...
server a girdim nick yine talay, onlie olduğunda pm atarsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme