Şimdi Ara

l2.vindication NERDEYSE ORJİNAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://l2.vindication.gr/ (GRACİA 2 FİNAL )
    4x exP and sp
    hersey active oyundaki
    orjinale en yakin server
    yaklasik 6 sendir oynadigim server(eski adi noobwars) gordugum orjinale en yakin server... donate torpil ole seyler yok oyun 4x olmus ( ben 2x ken oynuyodum) herseyi herkez kendi yapiyo bi yunan serveri olmasina ragmen bulgar poland grece brazilian ait bi cok clana var...

3-4 turk oynuyoruz bizim disimizda 3-4 turk daha war... gelmek isteyen olursa elimden geldigince yardim ederim...
    maksat paylasmak adam gibi verdigin emegi geri veren kapanma gibi riski olmayan bi server... c2 den beri devam... lag yada bug yoq... ufak defek seyler sürekli düzeltiliyor...

HERKEZİ BEKLERİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyl3r -- 20 Eylül 2010; 16:09:36 >

• BAŞARİLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

BAŞARİLAR.
    teşekkürler paylaştıgın için, benim oynadıgım server tasınma asamasında diyorlar ama umarım acılacak tekrar, şayet açılmazsa gelebilirim muhtemelen, iyice kastırsın istiyorum server :)
    görüşmek üzere kolay gelsin,
    iyi akşamlar herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehueehue1

teşekkürler paylaştıgın için, benim oynadıgım server tasınma asamasında diyorlar ama umarım acılacak tekrar, şayet açılmazsa gelebilirim muhtemelen, iyice kastırsın istiyorum server :)
    görüşmek üzere kolay gelsin,
    iyi akşamlar herkese

Alıntıları Göster
    gelirsen elimden geleni yaparim... elimde 10 yakin 60 üzeri char war... item zor ama elimden geldigince onun icinde yardimci olurum 1 ayda a olursun büyük ihtimal... zor ama güzel bi server...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyl3r

gelirsen elimden geleni yaparim... elimde 10 yakin 60 üzeri char war... item zor ama elimden geldigince onun icinde yardimci olurum 1 ayda a olursun büyük ihtimal... zor ama güzel bi server...

Alıntıları Göster
    kardesim servera giricem suanda oyun içindeki nickini alabilme sansım varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastButcher

kardesim servera giricem suanda oyun içindeki nickini alabilme sansım varmı?

Alıntıları Göster
    mcsdracula - blackd3v1l kusura bakmayin gec cvp yazdim ama...
  • quote:

mcsdracula - blackd3v1l kusura bakmayin gec cvp yazdim ama...

Alıntıları Göster
    teklifim herkez icin gecerli... buyrun orjinale en yakin serverde bi türk clani allysi acalim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyl3r -- 26 Eylül 2010; 12:27:30 >

• quote:

teklifim herkez icin gecerli... buyrun orjinale en yakin serverde bi türk clani allysi acalim...

Alıntıları Göster
    servere gelip bir bakacağım 1 daha once low rate bir serverde oynamadım ilk deneyimim olacak oyunda yardımcı olursanız sevinirim...
    servere baktım hersey orjinal bakalım uyum saglayabilcekmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalstroke21 -- 26 Eylül 2010; 14:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatalstroke21

servere gelip bir bakacağım 1 daha once low rate bir serverde oynamadım ilk deneyimim olacak oyunda yardımcı olursanız sevinirim...
    servere baktım hersey orjinal bakalım uyum saglayabilcekmiyim

Alıntıları Göster
    fatalstroke21 tesuler deneyip yorum yaptıgın icin ... GERCEKTEN HERKEZİN DENEMESİNİ SİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM... ORJİANLLE AYNİ Bİ SERVERDE BUGSUZ VE LAGSİZ DÜZGÜN Bİ OYUN...

bu arada bi kac gündür oyunla ilgilenemedim sahsi nedenlerden dolayi bu geceden itibaren yeniden onlineyim... pm atarsaniz herkeze yardimci olmaya calisirim

• quote:

fatalstroke21 tesuler deneyip yorum yaptıgın icin ... GERCEKTEN HERKEZİN DENEMESİNİ SİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM... ORJİANLLE AYNİ Bİ SERVERDE BUGSUZ VE LAGSİZ DÜZGÜN Bİ OYUN...

bu arada bi kac gündür oyunla ilgilenemedim sahsi nedenlerden dolayi bu geceden itibaren yeniden onlineyim... pm atarsaniz herkeze yardimci olmaya calisirim

Alıntıları Göster
    www.L2Tr-Mania.com bu ra süper abile server 1000x bende yeni başladım sıfır lang var ki herkesi bekleirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alminaro

www.L2Tr-Mania.com bu ra süper abile server 1000x bende yeni başladım sıfır lang var ki herkesi bekleirm

Alıntıları Göster
    kardesim msj attım sana ama..
  • quote:

kardesim msj attım sana ama..

Alıntıları Göster
    Yokmu servera giricek olanlar ona göre chrimi kasicam veya bende aramaya dewam edicem..

Server kaliteli -orjinale yakınlık olarak evet yakın ama yanında degil yani- Bu servera nazaran abyss daha yakın veya lineage2world

Buff süreleri orjinal degil bu arada..Bunu unutmadan gecemicem...

Begendigim bir nokta var olympiad cok ama cok hareketli

Saglam bir takım kurulursa 2-3 chr acarak buff konusunda destek olmaya calısırım tabi önce kasmak var onlari

• quote:

Yokmu servera giricek olanlar ona göre chrimi kasicam veya bende aramaya dewam edicem..

Server kaliteli -orjinale yakınlık olarak evet yakın ama yanında degil yani- Bu servera nazaran abyss daha yakın veya lineage2world

Buff süreleri orjinal degil bu arada..Bunu unutmadan gecemicem...

Begendigim bir nokta var olympiad cok ama cok hareketli

Saglam bir takım kurulursa 2-3 chr acarak buff konusunda destek olmaya calısırım tabi önce kasmak var onlari

Alıntıları Göster
    arkadaşım oyun içinde yardımın dokunursa tabiki gelebilirim çünkü benim pek oyun hakkında bilgim olduğu söylenemez :) pvp serverlere bakmıştım yanlızca görevler itemler classlar hakkında başının etini yerim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: posesör

arkadaşım oyun içinde yardımın dokunursa tabiki gelebilirim çünkü benim pek oyun hakkında bilgim olduğu söylenemez :) pvp serverlere bakmıştım yanlızca görevler itemler classlar hakkında başının etini yerim :))

Alıntıları Göster
    arkadaslar orjinalde sureler buna yakin dance 15dk diil :D ama burda biraz daha abarti sebeb ise bd ve song cov gibi charlarin boot olmamasi haksiz pvpleri kaldirmak... cünki orjinalde 2 accountu olan kisi sayisi sayilidir ama burda herkezde 5*8 account war boot kullanimini azaltmanin tek yolu bu aacuntun parali olmadan :D bu arada gelen herkezi desteklerim...

• quote:

arkadaslar orjinalde sureler buna yakin dance 15dk diil :D ama burda biraz daha abarti sebeb ise bd ve song cov gibi charlarin boot olmamasi haksiz pvpleri kaldirmak... cünki orjinalde 2 accountu olan kisi sayisi sayilidir ama burda herkezde 5*8 account war boot kullanimini azaltmanin tek yolu bu aacuntun parali olmadan :D bu arada gelen herkezi desteklerim...

Alıntıları Göster
    girdim bn de oyuna , level 11 TALAY ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLaYweb

girdim bn de oyuna , level 11 TALAY ^^

Alıntıları Göster
    hala oyundaysan bekle gelem...
  • quote:

hala oyundaysan bekle gelem...

Alıntıları Göster
    serverda olan arkadaşlar nicklerini yazabilirlermi, benim TALAY ve BufferTR var şuan
  • quote:

serverda olan arkadaşlar nicklerini yazabilirlermi, benim TALAY ve BufferTR var şuan

Alıntıları Göster
    klasik d0qus
  • quote:

klasik d0qus

Alıntıları Göster
    sanırım pek oynayan yok he ...
  • quote:

Bi ara senle ne oynamıştık L2 wok ta:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.