Şimdi Ara

L2'ye başlıyorum, uygun arkadaş arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • volkan benim profil bilgimden msn imi alabilirsin..
    Yazdıklarımı oku önce :)
    Uyuyorsa eğer sana buyur gel...
    Uymuyorsa zorlama.

Ayrıntıları konuşuruz msn den...

* Hellbound cd temin etmeniz lazim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camelity -- 23 Haziran 2008; 23:56:46 >
  • www.lineageturk.com c4 server beklerim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

www.lineageturk.com c4 server beklerim ...

Sağol da,
    burada oynayacağım :
    http://www.simplicityl2.com/mainsite/bartz.htm

verdiğim server yeni olduğu için serverın ilklerinden olcam :)
    Üstelik mid rate server,
    belli bir miktar emek istiyor level atlamak için...
    login server ve oyun serverı ayrı, uzun ömürlü kaliteli bir servera benziyor,
    benim server olarak kararım kesin, yalnızca tek oynamak istemiyorum haala
    arkadaşlara açığız, oyuna başlayacak arkadaşlarla takım oluşturmak istiyoruz...

senin server için de yorum yapayım :
    Sizin web tasarım güzel olmuş ama benden bir tavsiye,
    server kurallarını, donation kurallarını , server sistem özelliklerini,
    server ın rate ini v.s.. açıklarsanız daha çok oyuncu çeker ve daha ciddi durur...

Böyle pek şeffaf durmuyor :D
    donation bölümü yapmışsın altına msn ini yazmışsın,
    ilk bakışta herkesde kötü izlenim yaratır, torpil v.s..
    Daha şeffaf olursa sizin açınızdan yararlı olur...
    * Haa bir de şu buttonlar falan knight online ı anımsatıyor, :) *

Edit >
    Pardon serverın rate ini, npc buffer , gm shop falan felan o tür bilgileri yayınlamışsınız zaten,
    özellikler e tıklayınca çıkıyormuş yeni farkettim :D

Ama olsun haala server kuralları , makineler v.s.. eksikler var yani yayınlanmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camelity -- 24 Haziran 2008; 15:00:35 >

• iide bu serverda benım oynadıgım servera benzıo sadece 20x dusuk free subclass dıo
    belkıde npc buffer yok ne bılem ama yınede ii eglenceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

iide bu serverda benım oynadıgım servera benzıo sadece 20x dusuk free subclass dıo
    belkıde npc buffer yok ne bılem ama yınede ii eglenceler

Senin oynadığın 50x
    benim verdiğim 30x evet... 5/3 oranla senin serverindan daha yavaş level atlanıyor bunda...
    ( 5/3 = 1.6666 = ~1.5 veya 2 )
    Ama bu her iki serverında aynı olduğu anlamına gelmez, sırf exp rate e bakarak değerlendirme yapılmaz.
    Benim birçok kriterim var...

Rica etsem gerçekten bilen, deneyimli birisi,

30x server için
    Kaç saat oynayarak
    20 30 40 50 52 60 70 76 ve 80 level olabileğimizi,

5x server için
    Kaç saat oynayarak
    20 30 40 50 52 60 70 76 ve 80 level olabileğimizi yazabilir mi ?

* 3-4 kişi beraber oynayacağız, herkes 1 level den başlayacak...

5x veya 30x içerisinden bir tercih yapmak durumunda kalıcaz...

Teşekkürler..
    1 sorum daha var...
    Takım oyunu için bildiğiniz güzel class kombinasyonlarını paylaşabilir misiniz ?
    Temel hedef pvp / pk, exp te kasacağız ama zorlansak bile kasarız,
    pvp - pk yönünden mükemmel kombinasyon örnekleri,
    veya hem pvp - pk hem de exp için balanslı kombinasyon örneklerini paylaşırsanız sevinirim...

Paylaştığınız kombinasyonlar için, muhtemel strateji ve oynayış stillerini de eklerseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camelity -- 24 Haziran 2008; 16:55:27 >

• ben satasma yapmak istememiştim niyetim o deildi sen yanlıs anladın ama neyse onemlıd eıl iyi eglenceler // ayrıca sadece ratesıne bakmamıstım :D neyse bosver tartısma ortamı yaratmaya gerek yok size iyi eglenceler
  • @Cumcum
    ben sataşma gibi algılamadım zaten. Sorun yok...
    20x fark var demişsinde, orada mantık hatası yapmışsın;
    1.666 oranda fark var...
    mesela
    1x server ile 21x serveri kıyaslarsan oran 1 / 21
    1000x server ile 1020x serveri kiyaslarsan oran 1000 / 1020 dir...
    yani 20x fark var diye yaklaşırsan olaya halin duman :D
    anlatabildim inşallah...

Arkadaşlar şuan 3 kişiyiz ve 4. arkadaşta yolda, makalede yazdığım içeriğe uygun arkadaşlar bize katılmak isterlerse lütfen acele etsinler, arkadaşlar oyunu download ediyorlar, başlamak üzereyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camelity -- 24 Haziran 2008; 20:23:13 >
  • Gerçekten çok komiksiniz yahu gerçekten çook komiksiniz

Bir kere orjinal officialde oynadım bottan geçilmiyor diyorsunuz ama private ondan daha beter!
    Private serverda da donate'ten geçilmiyor
    2 sene sonra private serverin yerinde yeller eser ama orjinalde sadece account active eder kaldığın yerden devam edersin. Ne donatelerin ne emeklerin yanmamış olur.
    Şunu söyleyin.orjinal 1X'de kasmaya maçamız sıkmıyo o kadar iyi oyuncu değiliz deyin anlıyayım.
    Bilmem kaç X te iki günde 80 lvl olup donatele full item ortalıkta dolaşıp noob kesmeyi de lineage2 oynadım demeye hak görüyorsanız büyük yanılgı içindesiniz.

• Şuan itibariyle 4 kişiyiz, ( 5 olma ihtimali de var )
    büyük olasılıkla bugün başlıyoruz...
    Haala katılmak isteyen varsa bana ulaşabilir msn den...
    2gb lık data2.cab dosyası crc error veriyor ( arşiv bozuk çıktı )...
    Zip repair tarzı programlar denedim, extract - repair v.b.. her tür yöntemi denedim sorun hallolmadı :)
    data2.cab i tekrar download ediyorum şuan... Bu sorun için önerisi olan varsa açığım...
    Diğer arkadaşların downloadları da tamamlandı.
  • Eski bir extreme oyuncusu olarak ben de gelirim
    :) 5 oldu say
  • veli dayı arkadaşın biri,
    game guard hatasi aliyor,
    win xp sp2 kullaniyor,
    kamael kurup full update ederek girmeyi denedi...
    Bi ilgilenir misin,
    senin msn adresini verdim onla.
  • Kesin olarak,

L2'ye başlıyorum, uygun arkadaş arıyorum

Serverına başladık ve memnun kaldık devam edeceğiz...
    2 kişi başladık, 2 kişinin de bugün bize katılmasını bekliyoruz;
    Geç kalmış değilsiniz eğer istiyorsanız siz de katılabilirsiniz...
    Serverın websitesi ve forumunu iyi incelemenizi umuyorum,
    ihtiyacınız olan her tür bilgi mevcut.

Profilimden msn adresimi alabilir, benle iletişime geçebilirsiniz.

Resmin üzerine tıklarsanız, simplicityl2 serverının websitesi açılacaktır.

• Yeni yüzlerin L2 dünyasina katilmasi güzel. İyi eğlenceler
  • Ben daha indiremedimki :( işler yoğun bügün deneyecem
  • site yazmışkı :
    quote:

GameGuard Error 360, 380, or 610

Answer: These error messages can be caused by a couple of different things, try the following in order to fix your problem.

First, locate your Lineage II directory. (By default, this installs to [LocalDisk]:\Program Files\Lineage II.) In the 'system' folder, there is a subdirectory titled GameGuard. Delete this entire folder, and download a new Gameguard HERE (link to be added) - Or reinstall.

If this does not resolve the issue and the error messages persist, you should verify that you have all firewall or Internet security software disabled. If you are able to connect with your firewall software disabled, then you will need to add exceptions to your firewall rules for the following files: LineageII.exe, L2.exe, GameGuard.Des & GameMon.Des. If this does not resolve the issue then please uninstall the firewall application as it could have made changes to the system registry that even disabling the software will not correct.

If you have a cable or DSL modem and are connecting through a router, switch, or a hub, try disconnecting this device and connecting directly to your cable/DSL modem. If you are able to connect this way, then there is a chance you may need to update the firmware on the device that you are connecting through, which you can find on the manufacturer's website. If, however, you already have the latest firmware, you should check to make sure that the correct ports are still open, which are TCP 7777, 2106, 2009 and 80, and DNS (TCP/UDP) 53. You should also check to see if the appropriate files listed above are added to your router's exceptions, if applicable.

• yok o game guard hatasi önemli değil artik...
    Forumdan ben de buldum alinti yaptigin yaziyi ve adama gönderdim ama adam fikrini değiştirmiş zaten bizle oynamicak. gerek kalmadi yani...
    "Senin msn ini eklettirdiğim adam "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camelity -- 28 Haziran 2008; 10:51:41 >
  • ehuehu bende yükledim sonunda ama karakter olsuturamıyorum ilginctir hacking tool hatası alıyorum forumda da bisi yazmıyor
  •  L2'ye başlıyorum, uygun arkadaş arıyorum

Resmin üzerine tikarsaniz, SimplicityL2 internet sayfasına ulaşabilirsiniz

SimplicityL2 Networking Sitesinde akliniza takilacak her sorunun cevabi mevcuttur:
    Server C kaç ? , Rate i Kaç ? Kurallar Neler ? Gm Shop var mi ? Game Guard hata veriyor v.s.. v.s..
    Merak eden arkadaşlar banner e tıklayıp incelesinler web sitesini ve forumlarını.

Mevcut serverlar ve serverın L2 yapılandırma ayarları ( Home Server ) :
    http://www.simplicityl2.com/mainsite/info.htm

Admin'in geçeceği yeni server ( Dedicated Server ) :
    http://www.simplicityl2.com/mainsite/donate.htm

@ Veli Dayı
    Msn den mesaj yaz bana problemin le ilgili, admine ulaşır çözdürürüm eğer biz çözemezsek.

• bump!
  • Evet arkadaslar bende bu serverda baslıyorum Camelity (oguz) cumcumx (cumhur) ve digerleriyle beraber en azından amacımız var siege kale falan katılmak isteyen arkadasları bekliyoruz profilden msn adreslerimize ulasabilirsiniz iyi eglenceler...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.