Şimdi Ara

l2-zone gracia davet..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar biraz sacma konu olucak ama yinede acmak istedim..... lafima ne kadar güvenirsiniz bilemem ama bi tane idare eder bi server buldum.balance ayarlari bence en iii yapilmis pvp serverlarindan biri.... 1-2 aydir arasıra geceleri takılıyorum ... daha oncede verilmis ti zaten forumda....bayram tatilini bahane edenler,,,pve den sıkılmıs actions arayanlar ,,,bi turlu pvp serverlarinda dikis tutturamayanlar ,,,sadece siege tutkunları ve evde bos vakitlerini l2 ye harcamak isteyen arkadaslar... bu davetim size... bu serverda bi clan kurup serverin butun kalelerini almak istermiydiniz??????

basliktan da anlasilacagi gibi server gracia.... sadece host dosyasiyla giriyosunuz ayriten ıvır zıvır yohhhh....fun server sayilabilecek ozellikte...npc buffer da her turlu buff var...dynasty weapon/ armor /jewel cok kolay elde ediliyor...subclass npceden degisiyor...ve 1 saatlik kasma sonucu elde ettiginiz adena ları gold bar a cevirip nblss olup olylere katilabiliyorsunuz... ben yinede serverin ozelliklerini yaziim...ilgilenen olursa sevinirim .....

HUNTER - HIGH RATE SERVER:
    XP: 1000x / SP: 1500x / Adena: 1500x / Items: 1x / Spoil: 1x

- PvP / PK
    - Cursed Weapons
    - GM Shop
    - NPC Buffer
    - Global Gatekeeper
    - AutoLearn Skills
    - Wedding
    - Class Manager NPC
    - Buffs 3+ Hours
    - Hero / Olympiad system!
    - Castle Siege all weekend
    - Team vs Team (event)
    - Capture The flag (event)
    - More events made by GM
    - Buyable Noble Quest (5 Gold Bars)
    - Enchant Rates:
    * Normal Scroll: 75%
    * Blessed Scrolls: 85% (Raid Boss Drop)
    * Crystal Scrolls: 100% (Grand Boss Drop)
    - Safe Enchant: 4
    - Max Enchant: 15
    - Spawn Protection: 1 minute
    - Duel System
    - Farm Areas: Sacred places with special drops

Nick : muconex

Server :http://www.l2-zone.com/

• bu arada arkadaslar sakin yanlis anlasilmasin davetim .... su sıralar herkes server kuruyor issaallah en ii yerlere ulasirlar ama niyetim ordan buradan oyuncu calmak degil ((zaten kimsede cocuk deiil ))..ben kac tane adam tanidim officialda oynayipta sadece pvp,,siege,,actions icin fun/low serverlara takilan..hatta kimileri ayni anda hem bizimle hem official den oynuyorlardi....
  • Denerız kardes tas atıp kolumuz mu yorulcak sankı .....
  • saol be dostumm ilgilendigin icin ...eger girdiysen ilk izlenimlerini yazarsan sevinirim ...cunku sen baya bi l2 fanatigisin kanimca.....begendiklerin ve begenmediklerin olarak yazarsan okuyanlarada faydan dokunabilir bence ....
  • Tabıkı suan deneme fırsatım olmadı bayram dolayısıyla aksam yada bayramın ıkıncı gunu denıyıp paylasıcam .
    Tesekkur ederım.
  • serverdan vazgeçtim :) kusura bakma donate var mış serverda bilmiyodum max 15 adamlar +20 satiyolar sana bol şans server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 30 Eylül 2008; 23:49:05 >
  • kolay gelsin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafan mı güseel dostum ??????
  • up

olurda karar verip oynamaya baslarsaniz sakin ola Armagedon a girmeyin orasi full donet .... fear us veya game over allylerinden birine girerseniz seviniriz... karsi takim full donet olmalarina ragmen 4 castle bizim ;;4 castle onların....ilgilenenlere duyurulur ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.