Şimdi Ara

L2ALTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.alternative-l2.com/

Daha önce 2006 ocak ayından 2009 ağustos ayına kadar wipesiz devam eden çoğu kişinin bildiği bir serverdir L2Alter. L2Chronicle's adıylada bilinir. Dosmac dan sonra tanıdığım en iyi developer yani sprocket in serveri c4 hali ile tekrar açılıyor şuan betası açık halde

• vaay daha 1-2 hafta önce sitesine bakmıştım forum sıfırlanmış ne yapıyo bunlar acaba demiştim kendi kendime demek swyi açıyorlarmış tekrar.. ey gidi günler virüslü sistemi hala aklımda :D
  • üye olamadım siteye dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

vaay daha 1-2 hafta önce sitesine bakmıştım forum sıfırlanmış ne yapıyo bunlar acaba demiştim kendi kendime demek swyi açıyorlarmış tekrar.. ey gidi günler virüslü sistemi hala aklımda :D

Virüslü sistem mi ? Bu server açıkken sen ilk okula gidiyodun tahminimce paintten bulaşmıştır o :( veysel şuraya bişey yazsada bok atsam kafasından vaz geç artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeyselTurgun

quote:

vaay daha 1-2 hafta önce sitesine bakmıştım forum sıfırlanmış ne yapıyo bunlar acaba demiştim kendi kendime demek swyi açıyorlarmış tekrar.. ey gidi günler virüslü sistemi hala aklımda :D

Virüslü sistem mi ? Bu server açıkken sen ilk okula gidiyodun tahminimce paintten bulaşmıştır o :( veysel şuraya bişey yazsada bok atsam kafasından vaz geç artık :D

Bende veysel ''vazgeç'i ayrı yazsa da bende düzelteyim diye bekliyordum :) alihanı savunmuş gibi oldum ama topunuzun canı cehenneme

• quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

quote:

Orijinalden alıntı: VeyselTurgun

quote:

Bende veysel ''vazgeç'i ayrı yazsa da bende düzelteyim diye bekliyordum :) alihanı savunmuş gibi oldum ama topunuzun canı cehenneme

Ercan clan chat ss lerini yükletme şimdi bana :D

• 2014 sağlık, huzur ve bereket getirsin kardeşim
  • arkadaş bişey desede nem kapsam diyemi arıyosun ne yapıyosun :D systemde virüs vardı biz oynarken l2chroniclesti server sonra alternative-l2 oldu düzeldi 78 level maxtı 80 oldu boss bazı bossları kesemez olduyduk systextures ayarlayamazdık armorlar görünmeden oynardık emberi tek keserdik necroyla hall of flamesi toplar dominator gibi keserdik, bizde oynadık o serveri sen neye atar yaptın hemen 2 dakikada, eski günleri hatırladık ne güzel sen niye kendi tarafına çekip atarlanmaya başladın hemen
  • Tatar Veysel
  • BEYLER MUHABBETİNİZ İYİ DE ÜYE OLAMIYORUM SERVER ONLİNE'SA Bİ YARDIM ETSENİZ ? !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebros -- 2 Ocak 2014; 14:33:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebros

BEYLER MUHABBETİNİZ İYİ DE ÜYE OLAMIYORUM SERVER ONLİNE'SA Bİ YARDIM ETSENİZ ? !

Yerim ulan seni tatlı şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

quote:

Orijinalden alıntı: hebros

BEYLER MUHABBETİNİZ İYİ DE ÜYE OLAMIYORUM SERVER ONLİNE'SA Bİ YARDIM ETSENİZ ? !

Yerim ulan seni tatlı şey

• Lan lavuk o dediğin sorunları ben niye hiç yaşamadım ? o değil sen o serveri oynamadığın nasılda belli 78 leveldi eve sonra server C4 den C5e geçince 80 levele çıktı :) senin dikkatini bu değişiklik değilde gitti level dikkatini çekti he ? :D tek başına emberi bırak ben baiumu bile kesmiştim bi seferinde onu bunu yapardık ayaklarını bırak şimdi hem ben seni hiç hatırlamıyorum :d

Hebros Spell 10 falan bi dalga var orda ona " TEN " yazacaksın
  • iyi ediyosun
  • Serverın açılış tarihi ile ilgili bir bilgi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hercul3s -- 3 Ocak 2014; 19:08:15 >
  • Ne yaptınız beyler başladınız mı buraya güzelse bir bakalım
  • Serverin açılması 2 ayı bulur sanıyorum beta durumda açık şuanlık siteden bi duyuru yapılır açılacağı zaman ben takip edip buraya yazarım
  • strawhatluffy ne var ne yok diye girdiğim neredeyse bütün interlude serverların top listesinde var bu nick :D tadımlık girip çıkıyormusun ne yapıyorsun muhtar :D
  • Adam kendi reklamın yapıyor senin gibi boş değil .
  • http://www.alternative-l2.com/ server açılmış la ama 2 3 kişi oynuyor :s foruma baktım, gm genesis serverini açacağım diyor. eskisi gibi farmcı milleti bulamazsın, reklam yapman lazım servera falan demek için foruma üye olmaya üşendim yardım edin garibana :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.