Şimdi Ara

L2ALTER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben o salağa dedim boş iş peşindesin diye genesis serverinin aynısını tekrar yapsa server +1k online cok rahat görecek donateden de çok para kazanacak ama bunların gm tayfası zamanında l2 abbys nin 3x inde oynayıp tanışmışlar kendileri low rate playerı oldukları ve orda o kalabalığı gördükleri için sanıyolar ki millet Soulshoot craftlamaktan zevk alıyor artık :d Ben genesis serverindaki balanceı başka hiç bir serverda görmedim l2mxc biraz ona yakındı son actıkları ama burda mesela elinde +15 üzerinde +10 armor oluyor ( safe enchant) aslında balanceyi sağlayan buydu zaten bana göre +15 den sonra enchant rate %13dü 20den sonra %10du server 4 yıl açık kalmasına rağmen sadece 3 tane +25 6-7 tanede +24 gördü buda demektir ki +9/+10 vs +0 item. 2 tane +0 item adam 1 tane +10u kesiyordu yani adam hem farm olanağı sağlıyordu hemde donate yapan +20 itemli adamla yapmayan arasındaki farkı +5e düşürüyordu. Donate armor titanium fazladan defans veriyordu shopta satılan costum armor fazladan p attack. Yani +20 bow / titanium armor donateli birisi ile - +15 bow free costum armor birinin aralarındaki damage farkı maximum 1k. İlerleyen enchant fazla fazla verir aslında benimki cok düz mantık oldu ama bu serverda balance yok tek bi kişi bile bulamazsınız.

Neyse genesis gerçekten açılacakmış düşünmeden oraya geçecem ama önce sublimityde hero chati bi kullanmam lazım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

strawhatluffy ne var ne yok diye girdiğim neredeyse bütün interlude serverların top listesinde var bu nick :D tadımlık girip çıkıyormusun ne yapıyorsun muhtar :D

Senin mesajın diye kendi mesajımı alıntılayıp mesaj atmışım neyin kafasını yasıyorum cozemedim

Baya geç olsada fark ettim mesajını sans eseri vallaha arada girip bakıyorum güzel bir server bulsam zaman geçiricem ama olmadıgından girip siliyorum genelde buaralar tekrar l2 takılıcam renaissance acılıyormus sanırım bugun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 1 Mayıs 2014; 20:17:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

strawhatluffy ne var ne yok diye girdiğim neredeyse bütün interlude serverların top listesinde var bu nick :D tadımlık girip çıkıyormusun ne yapıyorsun muhtar :D

Senin mesajın diye kendi mesajımı alıntılayıp mesaj atmışım neyin kafasını yasıyorum cozemedim

Baya geç olsada fark ettim mesajını sans eseri vallaha arada girip bakıyorum güzel bir server bulsam zaman geçiricem ama olmadıgından girip siliyorum genelde buaralar tekrar l2 takılıcam renaissance acılıyormus sanırım bugun

açıldı, oynuyoruz gm primeval olayını da düzeltirse on numara server olacak

• serverda online sayısı ne durumda ? ve kaç x ? az bilgi verebilirmisiniz? anlayamadim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hercul3s

serverda online sayısı ne durumda ? ve kaç x ? az bilgi verebilirmisiniz? anlayamadim :)

Acıldıgı gün girdim 400 kusur online vardı fena degil suan için daha iyisi yok gibi varsada bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

Orijinalden alıntı: Hercul3s

serverda online sayısı ne durumda ? ve kaç x ? az bilgi verebilirmisiniz? anlayamadim :)

Acıldıgı gün girdim 400 kusur online vardı fena degil suan için daha iyisi yok gibi varsada bilgim yok

Alıntıları Göster
    Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:57:14 >
  • Server şuan ne durumda açıkmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.