Şimdi Ara

L2brass.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apella set+gold weaplari kullaniyor

Onun disinda classlar balance gibi gozukuyor

Oyuna dalan olursa pm RyuJin

L2brass.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthemis12 -- 21 Ocak 2013; 23:15:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes gelsin l2blaze.com a server aramaya gerek yok beyler gayet iyi server sizde gelin oynayalim böyle 500 x 5000x serverlardan iş cıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Herkes gelsin l2blaze.com a server aramaya gerek yok beyler gayet iyi server sizde gelin oynayalim böyle 500 x 5000x serverlardan iş cıkmaz.

orası senin zevkine göre benim veya baskasının zevkine göre deqil belki
  • hacı custom dedin beni kaybettin :D server no custom olsa gelirdim bu arada "05/01/12 Server online" biraz geç kalınmış sankim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

hacı custom dedin beni kaybettin :D server no custom olsa gelirdim bu arada "05/01/12 Server online" biraz geç kalınmış sankim :D

hacim l2 gold oynadiysan bilirsin apella yaa çok fena armor yane

gelirsen yardimci olurum yani 1 ay geçmiş açılalı daha yeni sayilir
  • l2gold'un ayrı bir anısı var herkesin üzerinde c6 olarak açılan gold serverleri hiç mi hiç sarmıyor beni l2gold c4 tadında güzeldi, apella armoru ve monster only weaponları sadece l2goldda kullanışlıydı, başka herhangi bir serverde, nerede olursa olsun çok itici olarak gelmiştir bana hep

l2gold.se açılacak olursa tereddütsüz gireceğim herşey yerinde güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

l2gold'un ayrı bir anısı var herkesin üzerinde c6 olarak açılan gold serverleri hiç mi hiç sarmıyor beni l2gold c4 tadında güzeldi, apella armoru ve monster only weaponları sadece l2goldda kullanışlıydı, başka herhangi bir serverde, nerede olursa olsun çok itici olarak gelmiştir bana hep

l2gold.se açılacak olursa tereddütsüz gireceğim herşey yerinde güzel

hacım bari servera bakıp öyle değerlendirseydin neyse sen bilirsin
  • custom serverlerden oldum olası nefret etmişimdir :D girip zaman harcamaya değmez ama low ratede custom zevkli olur onu kasması falan hele bide ilk sen kastıysan oohoho tattan yenmez :D ayın 25inde bi server açılacak isterseniz oraya girersiniz bizimle beraber
  • servere bi bakaym dedm 2 kişi war oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numeha

servere bi bakaym dedm 2 kişi war oyunda

ahahaha :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.