Şimdi Ara

L2EXTREME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw şunu farkettim nerde çokluk orda bokluk bu ne yaa bisürü server var
    bırakın kim nerde isterse oynasın(bu işlerden 5 5 para alanlar hariç)reklama ne gerek var

şimdi bana bu extremeye neden giremiyom onu anlatın
    :)
  • ve ayrıca hangi serverda türk kardeşler varsa server adı pls
  • hangi server da ban yedin
  • Bende ban yedim

• Ben bufftstack yaptim ban yedim ama itemleri kurtardik.
  • arkadaşlar aktivasyon kodu hemen geliyor
  • ARKADAŞLAR BİR UYARI!!!

GAMECP YE GİRİNCE KARŞINIZA USERNAME VE ACC SORAN Bİ SAYFA GELEBİLİR!!!

SİZ SOLDAKİ MENÜDEN "REGISTER" A TIKLAYIN

VE OYUN İÇİN K.ADI VE ŞİFRENİZİ BURADA BELİRLEYİN. UNUTMUŞUM. HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM. SONRA AKTİVASYON EMAİLİYLE AKTİVE EDİP PATCH İ DE YÜKLEDİKTEN SONRA DALIN OYUNA!!!

• slm beyler bana account lazım oyunu yükledim sayılır yardım edin bi de account name 16 chartest yazıyo hel me
  • yaw bidaa konu acip gereksiz konu kalabiligi yapmayayım dedim. !!!!
    Aranizda extremede forum passwordu degilde account passwordunun nsl değiştirileceğini bilen varmi? galiba yok böyle birşey!!! Bu çok önemli!!!!!!!!!
  • [size=2]ABİLER BANA YARDIMCI OLUSANIZ SEVINIRIM BENIM 65 lVl ADAM VAR ELF BÜYÜCÜ AMA BENIM SORUNUM BENIM SİFREMI BULMUSLAR OUNA BI GIRDIM ADAMI SOYMUSLAR ONUN SIFRESINI NASIL DEĞİŞTİRECEZ BİLGİSİ OLANLARDAN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
    MSN ADRESİMİ VEREYIM YARDIMCI OLANLAR VEYA BILGISI OLANLAR MSN YE MSJ ATSALAR VEYA faca007@hotmail:com ABİLER YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faca007 -- 3 Aralık 2005, 17:04:08 >

• bak kardes zues da oynadın mı? bilmıyorum bu serverde lineage'nin bir serveri aynı extreme gibi ama farklı ex ve adena az lag yok oyuncuları güzel anlasa bılırsen kıyafetler c grade'ye kadar satılıyor dığerleri ise yok yanı para kasman lazım 50 mil 100mil adenaya satılıyor lag namına bişi yok dısconnet de yapmıyor server reset diye uyarı gelıyor o zanan cıkarsın 5 - 6 dakka gecmeden oyuna devam
    ben kurmaya calısıyom ama olmuyor phact lerde sorun veriyor
    bilenler varsa yardımlarınızı beklıyorum ok:)))EXTREME

• Bende Starisde Oynuyorum 78 LvL name BarBaroSSa Titanda 80 LvL hero Daggercim Var Kastiende Yapıyorum simdi geLşn sizLe 1 güseL KapışaLım Starisde:D:D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: faca007

[size=2]ABİLER BANA YARDIMCI OLUSANIZ SEVINIRIM BENIM 65 lVl ADAM VAR ELF BÜYÜCÜ AMA BENIM SORUNUM BENIM SİFREMI BULMUSLAR OUNA BI GIRDIM ADAMI SOYMUSLAR ONUN SIFRESINI NASIL DEĞİŞTİRECEZ BİLGİSİ OLANLARDAN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
    MSN ADRESİMİ VEREYIM YARDIMCI OLANLAR VEYA BILGISI OLANLAR MSN YE MSJ ATSALAR VEYA faca007@hotmail:com ABİLER YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

bni 3 kere soydular 5 tane char we bir suru item gitti lvl 75 TH lvl 75 sps lvl 74 hawkeye lvl 72 bishop lvl 72 Th

simdi cuce actim onla oynuom bi de frenkayla bi de lud4cris senin daggercinin adi ne sen baya isin yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delamis -- 8 Temmuz 2006; 10:43:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.